Ridack Gm Logoları Tam Hali - Lyrion

hocam DEV, RGM vb. effectlerden bahsetmişsiniz. o efektler indirdiğim dosya içerisinde yok bulamadım.

Burdaki kodları tamamen değiştiricem 1 2 gün içinde server taraflı biraz istediğim gibi çalışmıyor.
Efektlerin kayması sizde farklı efektler varsa pack kısmında verdiğiniz sayılardan kaynaklı oluyor. Kendi efektlerinize göre sıralamanız gerekmekte.
Not: Şu haliyle çalışıyor ama bazen sorun yapabiliyor kodlar ondan dolayı daha sağlıklı birşey yapıcam. Bu kodları kötü olarak düşünmeyin.

playersettingmodule.py:
Genişlet Daralt Kopyala
    if app.GM_NEW_AFFECTS:
        chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_AFFECT+41, "Bip01", localeInfo.FN_SA_MARK)
        chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_AFFECT+42, "Bip01", localeInfo.FN_GA_MARK)
        chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_AFFECT+43, "Bip01", localeInfo.FN_GM_MARK)
        chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_AFFECT+44, "Bip01", localeInfo.FN_TGM_MARK)

"+41" bu gibi sıralamaya dikkat edin düzelir.
Bu kısım ile alakalı olabileceğini farkettim ama isterseniz hocam buraya komple atayım kod kısmını bakmak isterseniz uğraştım çözemedim tam anlamıyla

hocam DEV, RGM vb. effectlerden bahsetmişsiniz. o efektler indirdiğim dosya içerisinde yok bulamadım.
Dosya içerisine bulabildiğim efektleri ekledim. Zaten biribirine uyumlu değiller. Dev efeckti vardı kendimiz yapmıştık. Sa yerine Dev yazıyodu kırmızıyla o tarz düzenlemelr yaparak kendiniz tamamen birbirine uyumlu efekt yapabilirsiniz. Orj efektler hiç bi yerde bulunmuyor ne yazıkki...

Burdaki kodları tamamen değiştiricem 1 2 gün içinde server taraflı biraz istediğim gibi çalışmıyor.
Efektlerin kayması sizde farklı efektler varsa pack kısmında verdiğiniz sayılardan kaynaklı oluyor. Kendi efektlerinize göre sıralamanız gerekmekte.
Not: Şu haliyle çalışıyor ama bazen sorun yapabiliyor kodlar ondan dolayı daha sağlıklı birşey yapıcam. Bu kodları kötü olarak düşünmeyin.

playersettingmodule.py:
Genişlet Daralt Kopyala
    if app.GM_NEW_AFFECTS:
        chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_AFFECT+41, "Bip01", localeInfo.FN_SA_MARK)
        chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_AFFECT+42, "Bip01", localeInfo.FN_GA_MARK)
        chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_AFFECT+43, "Bip01", localeInfo.FN_GM_MARK)
        chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_AFFECT+44, "Bip01", localeInfo.FN_TGM_MARK)

"+41" bu gibi sıralamaya dikkat edin düzelir.
Tamamdır hocam teşekkür ederim eve geçince bir kontrol edip tekrar bildiririm

Geri