Renewal Render Target Poweredy by Saltanat

• Konuyu açan Konuyu açan meteek
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 124

meteek

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
1023_183217.webp

1023_183222.webp

1023_183446.webp

Hoş olmuş, sadece boyutu biraz büyük olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu özelliği kapatıp açmak için de bir seçenek eklersen harika olacaktır.

Model Render için arka siyah arka planı kaldırmayı denemiştim sıkıntı cıkıyordu nasıl çözdün bilgilendirebilir misin?
C++ uzerinden CRenderTarget.cpp uzerinden yapmak cok vakit kaybettirir zamaninda ordan da yapmistim ancak model saydam gozukuyordu render targetteki sorun modelleme ve arka plani tek bir katman olarak sunuyor ornek

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
CRenderTarget::CRenderTarget (const DWORD width, const DWORD height) : m_pModel (nullptr),
    m_background (nullptr),
    m_modelRotation (0),
    m_visible (false)
{
    auto pTex = new CGraphicRenderTargetTexture;
    if (!pTex->Create(width, height, D3DFMT_A8R8G8B8, D3DFMT_D16))
    {
        delete pTex;
        TraceError ("CRenderTarget::CRenderTarget: Could not create CGraphicRenderTargetTexture %dx%d", width, height);
        throw std::runtime_error ("CRenderTarget::CRenderTarget: Could not create CGraphicRenderTargetTexture");
    }

m_renderTargetTexture = std::unique_ptr<CGraphicRenderTargetTexture> (pTex);
}

Bu sekilde yaparsaniz full sekilde karakter ve arka plan saydam gozukuyor
state_manager.SetRenderState(D3DRS_ALPHABLENDENABLE, FALSE); gibi kodlarla arka plani ayri ve karakter modeli ayri hicbir sekilde islemiyor cok karmasik bir olay
Yaptigim yontem python yontemidir pythondan render targetin c++ kodlarina uyarlamak.

Geri