Çözüldü Razuning-V5- Binek Görünmeme Sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan DELIASIL
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 16
  • Gösterim Gösterim 326
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

DELIASIL

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
18h4ro2.gif

Giftede gösterdiğim gibi, binek mühürlerinden hiç biri çalışmıyor sadece normal at var, Razuning-V5 filesin orjinal halinde bu problem var.
Ne yapmam gerekir nerelere bakmalıyım ? Sorunun cevabını bilen arkadaşlar, elinizden öper =)

kardesım merhaba bende de aynı problem var depo açılmıyor binek bınmıyor (at) haric diğerlerini görmüyor razadör vb sandıklar acmıyor sen nasıl düzelttin acaba bana yardım edermisin
You can activate these tasks and everything will work for you.
@razuning, orijinal konuda belirtildiği gibi questler yok. Maxmi 3.6 questlerini ekleyince büyük ihtimalle düzelecektir.

şuan indirdim maxmi 3.6 nasıl kurcagımı bilmiyorum ?
Go to this path according to your file type:
/main/srv1/share/locale/germany
You will find a file named quest. Delete it completely and add the file Maxmi-3.6-quest.rar.
Change the file extension from rar to zip and add it to the same path. Then go to the server and extract the new file. After that, restart the server, and the new tasks will work.

kardesım merhaba bende de aynı problem var depo açılmıyor binek bınmıyor (at) haric diğerlerini görmüyor razadör vb sandıklar acmıyor sen nasıl düzelttin acaba bana yardım edermisin
Orijinal konuda ki Maxmi 3.6 questlerini okutun binek, depo problemi vs düzelir, sandık içinde item protoyu kontrol edin.

Orijinal konuda ki Maxmi 3.6 questlerini okutun binek, depo problemi vs düzelir, sandık içinde item protoyu kontrol edin.
hocam binek depo simya tamam maxmi 3.6 ile güncelledim bu sandık işini nasıl yapacagım dığrudan çözum onerın nedir değştirmem geregken bişey varmı anlayacagım şekilde yazma imkanın varmı mesela razadör sandıgı kodunu giriyorum kırmızı ejderha sandıgı olarak acılıyo rica etsem yardım etme sansın varmı

hocam binek depo simya tamam maxmi 3.6 ile güncelledim bu sandık işini nasıl yapacagım dığrudan çözum onerın nedir değştirmem geregken bişey varmı anlayacagım şekilde yazma imkanın varmı mesela razadör sandıgı kodunu giriyorum kırmızı ejderha sandıgı olarak acılıyo rica etsem yardım etme sansın varmı

bana eklemek istediginiz binegi atarmısınız gr2 dosyası ve icon item tga dosyası

onlar tamamen filesin içindeki item proto item names'den bakıp görebilirsin bazı kodları oradan değiştirilmiş olur

Arkdaslar baktım ama örn: 50080 item proto listesinde yok ama oyunda /i 50080 yazınca kırmızı ejderha sandıgı geliyor oda açılmıyor örn /i 50081 yazıyrm ateş kıral sandıgı geliyor anlamadım yaani yardımcı olurmsnz

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri