Premium sistemi hk.

• Konuyu açan Konuyu açan 1b1b
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 283

1b1b

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba,

Başıma büyük dertler açmayacak bir premium sistemi arıyorum, genelde gördüklerim biraz sınırlı veya kırık linkli olduğu için kurcalayamadıklarım oldu. Sıfırdan yapmakla pek uğraşmak istemiyorum mutlaka olduğunu düşünerek şöyle bir premium sisteminin;
- EXP bonusu tanıtmak
- Yang artışı tanıtmak
- Otomatik yang toplama tanıtmak
- Duygu maskesi tanıtmak

^- Listede ilk 3 bir çoğunda var ancak duygu maskesi konusu nedense muallak gibi duruyor, fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

(ücretli/ücretsiz desteğe açığım)

Teşekkürler şimdiden,

cmd_emotion:
Genişlet Daralt Kopyala
bool CHARACTER_CanEmotion(CHARACTER& rch)
{
#ifdef ENABLE_NEWSTUFF
    if (g_bDisableEmotionMask)
        return true;
#endif

if (marriage::WeddingManager::instance().IsWeddingMap(rch.GetMapIndex()))
        return true;

if (rch.IsEquipUniqueItem(UNIQUE_ITEM_EMOTION_MASK))
        return true;

if (rch.IsEquipUniqueItem(UNIQUE_ITEM_EMOTION_MASK2))
        return true;

return false;
}

bu dosyada eşya kodlarını kontrol eden kodların üstüne if ispremium tarzı bir kontrol eklenip fonksiyon true döndürülürse duygu maskesi tanıtılmış gibi olmaz mı?

cmd_emotion:
Genişlet Daralt Kopyala
bool CHARACTER_CanEmotion(CHARACTER& rch)
{
#ifdef ENABLE_NEWSTUFF
    if (g_bDisableEmotionMask)
        return true;
#endif

if (marriage::WeddingManager::instance().IsWeddingMap(rch.GetMapIndex()))
        return true;

if (rch.IsEquipUniqueItem(UNIQUE_ITEM_EMOTION_MASK))
        return true;

if (rch.IsEquipUniqueItem(UNIQUE_ITEM_EMOTION_MASK2))
        return true;

return false;
}

bu dosyada eşya kodlarını kontrol eden kodların üstüne if ispremium tarzı bir kontrol eklenip fonksiyon true döndürülürse duygu maskesi tanıtılmış gibi olmaz mı?
Stabil bir premium sistemi görsem cevap verebilirim sanırım, hem denemedim, hemde elimde bir premium sistemi yok. Mantık olarak olur gibi..

Stabil bir premium sistemi görsem cevap verebilirim sanırım, hem denemedim, hemde elimde bir premium sistemi yok. Mantık olarak olur gibi..
hiç premium sistemi kullanmadım ama sadece premium değil vip sistemi olarakta bakarsan belki istediğine göre bir şeyler bulursun. bu kısım için ben önerimi yaptım mantıken bence de olur.

hiç premium sistemi kullanmadım ama sadece premium değil vip sistemi olarakta bakarsan belki istediğine göre bir şeyler bulursun. bu kısım için ben önerimi yaptım mantıken bence de olur.
Evet bir yapısına bakabilirsem çalışan bir sistemin, çok teşekkürler.
Hmm, olabilir vip sistemlerede bir bakayım. Kullanmış ve bilgisi olan biri denk gelirsede baya iyi olurdu.

overfall filesindeki premium sistemini inceleyebilirsin.

ayrı bir sisteme gerek yokki account tablosundaki mevcut premium değerlerini yeni bir tane daha ekleyerek çoğaltın(autoloot_expire mesela) yeni eklediğiniz değeri bahsettiğiniz alanlarda kontrol ederek kullanabilirsiniz, örnek kullanım içinde öncekini kontrol edebilirsiniz, aşağıdakiler gibi;

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
                        str_to_number(aiPremiumTimes[PREMIUM_AUTOLOOT], row[col++]);

bool isAutoLoot =
        (pkAttacker->GetPremiumRemainSeconds(PREMIUM_AUTOLOOT) > 0

Geri