Port Açma GamePort V2 – Modeme Gerek Yok, Hemen Aç

• Konuyu açan Konuyu açan servet7676
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 15
  • Gösterim Gösterim 200

servet7676

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
🔥 Game Port v2.0.0 Pro - Port Açma Derdine Son! (Modem + Firewall + UPnP) 🔥

Merhaba,

Oyun sunucusu kuranlar, kamera sistemleri yönetenler veya özel ağ uygulamaları geliştirenler için geliştirdiğimiz Game Port v2.0.0 Pro yayında!

Artık modem arayüzüne girmekle, karmaşık Windows Firewall ayarlarıyla uğraşmakla zaman kaybetmeyin. Tek tıkla portlarınızı yönetin, trafiği izleyin ve sorunsuz bağlantının keyfini çıkarın.

---

🚀ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

✅Otomatik UPnP Modem Yönetimi
Modem arayüzüne (192.168.1.1) girmenize gerek yok! "Modem UPnP" butonu ile destekleyen tüm modemlerde portları otomatik olarak dış dünyaya açar.

🛡️Gelişmiş Firewall Entegrasyonu
Windows Güvenlik Duvarı (Firewall) kurallarını otomatik yönetir. Hem gelen (Inbound) hem giden (Outbound) kurallarını tek seferde ekler.

📊Anlık Trafik ve Bağlantı İzleme
Hangi portta kaç kişi bağlı? Veri akışı ne kadar?
Uygulama üzerinden portlarınızdaki anlık bağlantı sayısını ve veri transfer hızını (KB/s) canlı olarak takip edin.

🔍Detaylı Port Kontrolü
Portum gerçekten açık mı?
Sadece "Açık/Kapalı" demez. Detaylı analiz yapar:
  • "Bağlantı Reddedildi (Uygulama Çalışmıyor)"
  • "Zaman Aşımı (Firewall Engelliyor)"
  • "Aktif Servis Dinleniyor" gibi net bilgiler verir.

⚙️Toplu IP Yönetimi
Bilgisayarınızın IP adresi değiştiğinde tek tek uğraşmayın. "IP Ayarları" menüsünden tüm portların yönlendirildiği IP adresini tek tıkla güncelleyin.

🖱️Kolay Yönetim (Sağ Tık Menüsü)
Listeden bir porta sağ tıklayarak anında:
  • ✅ Portu Aktif Et
  • ⛔ Portu Pasif Et
  • 🗑️ Sil
işlemlerini yapabilirsiniz.

🛡️Akıllı Güvenlik Taraması
  • Ağ profilinizi otomatik olarak "Private" (Özel) moda çeker (Bağlantı sorunlarını %90 çözer).
  • Sistemdeki 3. Parti Antivirüsleri (ESET, Kaspersky, Avast vb.) tespit eder ve sizi uyarır.

💾Portable (Kurulumsuz)
Kurulum gerektirmez. İndir ve yönetici olarak çalıştır. Ayarlarınız PortMap.ini dosyasında saklanır.

---

📸EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
1770341542086.webp

Bazı arkadaşlar google drive Virus taramsı yaptıgını bilmiyor onun için virus total
1770341664662.webp

Not Ugraşşam metin2 Dış aga Acabilirim Müsait Bir zamandan onuda Sizler için çözerim
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

dogru söylüyon dalga gecer gibi söylüyon cocuk yok karsında işe gelmiyorsa indirmessin
ulan 2 kişi söylemişiz işte link taramasını kaldırıp exeyi taratsana dalga geçiyoz hala düzelme yok. zaten dandik bir program yapmışın.

silin konuyu kardeş bitsin mesele ben total attım istiyen indirsin istemiyen la bir sey yaptık içine ettin amq link aynı link farklı link mi var orda cahillere laf anlat
maymunlar üzerinden anlatayım

maymun ağaçtan muz buldu
maymun muza baktı muz çürümüş
maymun muzu kutuya koydu kutu sağlam
maymun muzu satışa bıraktı
başka maymun güzel kuruyu görüp satın aldı
maymun kutuyu açtı baktı ki muz çürük
maymun üzgün
ama maymun kutuya baktı kutu çok güzel
maymun anladı bundan sonra kutuya değil muza bakacak
maymun artık anladı

silin konuyu kardeş bitsin mesele ben total attım istiyen indirsin istemiyen la bir sey yaptık içine ettin amq link aynı link farklı link mi var orda cahillere laf anlat
Linki tarattığınızda aslında dosya içeriği taranmış olmuyor; yalnızca Google Drive’ın web sayfası taranmış gibi bir durum oluşuyor. Doğru kullanım, dosyanın kendisini doğrudan taratıp sonuçları o şekilde yüklemektir.

Yorumlara gelince, gerçekten üzücü bir tablo var. İnsanlar en ufak bir konuda bile düzgünce bilgi vermek yerine aşağılayıcı ve itici bir tavır sergileyerek yapılan hatanın üzerine gitmeyi tercih ediyorlar.

Linki tarattığınızda aslında dosya içeriği taranmış olmuyor; yalnızca Google Drive’ın web sayfası taranmış gibi bir durum oluşuyor. Doğru kullanım, dosyanın kendisini doğrudan taratıp sonuçları o şekilde yüklemektir.

Yorumlara gelince, gerçekten üzücü bir tablo var. İnsanlar en ufak bir konuda bile düzgünce bilgi vermek yerine aşağılayıcı ve itici bir tavır sergileyerek yapılan hatanın üzerine gitmeyi tercih ediyorlar.
hocam ben kendi sitemde kullanıyorum viruslu içerik oldugu zaman anında engelliyorum link taramsı yapıyor güvenebilirsiniz ondan yana sıkıntım yok içeriklerimde yapmak istesem keni rat uygulalamda mevcut kendi yapmış oldugum her türlü piyasada olmayanlar ne gerek var
Drive de bunu için kullnıyorum
1770382510560.webp

1770382871978.webp

hocam önce sha250 tarıyor bulduysa daha önce tarandıysa temizsse bırakıyor bulamazssa linki tarıyor

hocam ben kendi sitemde kullanıyorum viruslu içerik oldugu zaman anında engelliyorum link taramsı yapıyor güvenebilirsiniz ondan yana sıkıntım yok içeriklerimde yapmak istesem keni rat uygulalamda mevcut kendi yapmış oldugum her türlü piyasada olmayanlar ne gerek var
Drive de bunu için kullnıyorum
28991 eklentisini görüntüle
Güven konusunda herhangi bir problemim yok, ayrıca kötü bir niyetiniz olmadığını da biliyorum. Ancak paylaştığınız VirusTotal sonucu, Drive’daki dosya içeriğini değil yalnızca bağlantıyı taramış. Fotoğrafta görünen durum da VirusTotal ile ilgili değil; Google Drive’ın kendi virüs tarama sistemiyle alakalı. O yüzden erişim engeli almış

Geri