PHP Web Panel Geliştirme Günlüğü

• Konuyu açan Konuyu açan layers
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 107

layers

layerswork.com.tr
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Hepinize merhaba arkadaşlar bugün kendimi geliştirmek adına yapay zeka desteği ile birlikte metin2 panel geliştirmeye karar verdim. Hedefim sıfırdan başlayarak devamlı güncellemeler ile panelin gelişimini bırakmamak.Başlangıç olarak hem oyun sitesi hemde admin taraflı config ayarlarını içerin dosyamı hazırladım.

Başlangıçta yer alan özellikler;
1. Admin panelden eklenip silinebilen menü düzeni
2. Kullanıcı girişi
3. Üst bar için duyurular bölümü (admin paneli ile bağlantısı yapıldı.)
4. Haberler bölümü (admin panel ile bağlantısı yapıldı)
5. Oyuncu ve lonca sıralaması
6. Türkçe ve ingilizce dil desteği
7. Destek sistemi

Admin panelinde ek olarak;
1. Ban sistemi
2. İndirme linkleri
3. Gm yönetimi
4. Web admin yönetimi
5. ep ve online oyuncu yönetimi

Anasayfa (Oyuncu)
Ekran görüntüsü 2025-07-13 024309.webp

Admin Paneli Anasayfa
Ekran görüntüsü 2025-07-13 024750.webp

Günaydın güncellemesi

- Scripte tasarımı giydirmeye başladım.
- Logo için admin paneline logo yükleme alanı yaptım.
- Üye giriş yaptıktan sonra varsa destek taleplerinin anasayfada gösterilmesi için güncelleme yaptım
- Admin paneli tarafında sade bir tasarım ile tasarımını bitirdim.
- Destek paneli sistemi %90 bitti.

Ekran görüntüsü 2025-07-13 132443.webp
Ekran görüntüsü 2025-07-13 132805.webp

Ekran görüntüsü 2025-07-13 132758.webp

Yapay zeka olarak hangi modeli kullanıyorsunuz? Geliştirme ortamınız nedir tam olarak Cursor mu yoksa VStudio üzerinde mi geliştiriyorsunuz?

Size tavsiyem temel olarak bu konuda sizi çok hızlandıracak olduğu için Claude4-sonnet(daha bütçe dostu) veya Claude4-opus kullanmanız özellikle temel oluştururken size istediğiniz tasarımı iyi anlatırsanız çok temiz ve güzel bir altyapı verecektir. Daha sonrasında daha karmaşık matematiksel işlemlerde google 2.5 pro çok daha verimli olur. Google, Claude Code gibi tamamen terminal üzerinden çalışan Gemini CLI yayınladı ve şu an sınırsız ve ücretsiz şekilde kullanabiliyorsunuz 1M tokene kadar. Kesinlikle size bunuda öneririm özellikle kapsamlı bir proje yapacaksanız ççok işinize yarayacaktır.

Size tavsiyem temel olarak bu konuda sizi çok hızlandıracak olduğu için Claude4-sonnet(daha bütçe dostu) veya Claude4-opus kullanmanız özellikle temel oluştururken size istediğiniz tasarımı iyi anlatırsanız çok temiz ve güzel bir altyapı verecektir. Daha sonrasında daha karmaşık matematiksel işlemlerde google 2.5 pro çok daha verimli olur. Google, Claude Code gibi tamamen terminal üzerinden çalışan Gemini CLI yayınladı ve şu an sınırsız ve ücretsiz şekilde kullanabiliyorsunuz 1M tokene kadar. Kesinlikle size bunuda öneririm özellikle kapsamlı bir proje yapacaksanız ççok işinize yarayacaktır.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bahsettiğiniz sistemleri inceleceğim bu sistem benim için hobi olsada olabildiğince güvenli ve temiz olmasını istiyorum dedikleriniz üzerinde bir araştırma yapıp geliştirmeyi o şekilde yönlendirebilirim

Başarılar dilerim, ben de bi öneri vermek istiyorum. Bu tarz web projelerinde önce front-end tamamlanır sonra back-end'e geçilir, bu şekilde front endde ürettiklerinizi backend tarafında daha kolay koda dökersiniz

Geri