Burda üyelik ismi @ozkar041 // şahıstan 65-250 rina tipi filesi srcli şekilde aldım bana verdiği dosyalar 2021e ait hepsi eksik hatalı cmd.cpp dosyası yok build alamıyorum ve filese mysql silme komutu koymuş aktif 2k oyunculu oyunuma girip player çardan kod yazarak tüm navicatımı insanların hesaplarını emeğini sildi bu arkadaşa sakın güvenmeyin ticaret yapmayın bir sürü mağdur var herkese aynısını yapıyor aldığım günden bu yana sorunlar sıkıntılar bitmedi sürekli para istiyor filesin arkasında durmuyor uzak durun bana 1m zarar verdi net ben yandım siz yanmayın
Benden sürekli farklı yalanlarla bahanelerle ilk günden beri istediğim sistem ve düzenlemeleri yapma vaadiyle defalarca kez bu istedi bu yapıyor gibi ayrı ayrı toplamda 116 bin tl para aldı ayrıyetten 40bin tl paramı benim işlerim yoğum yetişemeyecek arkadaşa söyliyeyim o yapsın dedi bende ben seni tanırım sana atmışım parayı dedim oda aşağıda resimdede mevcut beni tanıyorsun benle muhattapsın dedi ve 2 hafta boyunca oyaladı aradım açmadı yazdım cevap vermedi çocuk dönecek çocuk yapacak haber bekliyorum bu akşam bu gece yarın sabah yarın öğlen diye diye bana yarım yamalak açılış yaptırdı bende paramı iade istiyorum dedim.Bu hala yalan dolanla oyalamaya çalışmalar güzel konuşmalar sana yardımcı olacam şunu yapacam bunu yapacam mağdur oldun çoluk çocugun var elimden geleni yapacam sana vs. beni sakinleştirip tekrar oyalamak amacı tabi ama en son baktı vazgeçmiyorum çocuk dolandırdı engelledi gidip şikayetçi oldum mahkeme sonuçlanınca iadeni yapacam dedi o gün bugündür bekletiyor ve hala anlaştığımız sistemlerin bir tanesinin dahi dosyasını vermedi buraya boş palavra atmasın teslim ettiyse linki koysun teslim ettiğine dair nasıl teslim etti dumanlamı ? sattığı files bile eksik sistemler nasıl olsun bu saatten sonrada olup olmaması bir şeyi değiştirmiyor bu // artık kimseyi dolandırmasın tek isteğim bu burda konusu olmasa yüz yıl kalsa güvenip 1 tl atmazdım banlayın başkasıda dolandırılmasın işini layığıyla yapan adamlarla çalışsın herkes böyle üç kağıtçılardan uzak durun.
aşağıda dekontlar ve tüm yazışmalar mevcut
Bana kusurlu açıklı files satması aşağıda görsel mevcut
Ne hikmetse kaç gündür yaşanmayan oyundan atma sunucuya bağlanırken hata gibi sorunların bu şahısla iş birliğimi kestikten hemen sonra tekrar başlaması bununda sebebi yukarda belirttiğim gibi sorunsuz diye satışta olan filesine koyduğu açıklarla sürekli oyunu düşürerek hem server sahiplerinin hem oyuncuların emeğini hiç etmesi
Filesi srcli şekilde aldığım ödemesini fazlasıyla yaptığım tüm konuşmalar dekontlar mevcut Filesin 3. Şahıslarla paylaşılması vareze düşmesi sonucu lisans iptal edilir kuralını çiğnemediğim halde bana beni ifşa edersen lisansı iptal edecem diye tehdit ederek üstüne para isteyerek beni çok mağdur etmiştir bide gelip konumda hala utanmadan yalan dolanla kendini savunuyor bu şahıs profesyonel bir //ıdır yalanda üstüne yoktur tüm hayatı yalan ve para üzerine kuruludur. araştırın benim gibi bir çok mağduru vardır burda barındırmayın forumdaki bir kaç admin arkadaşına güveniyor ama lütfen attıklarımı tek tek inceleyin görün neyin ne olduğunu çünkü şüphesizki kul hakkı heleki 4 çocuğu olan bir babanın hakkı çok ağırdır bu adam benim çocuklarımın rızkını çaldı ne bu cihanda ne öbür cihanda hakkım helal değildir iki elim yakasında olacaktır.
BAKIN FİLESİ ALIRKEN SÖYLEDİM KENDİSİNE BANA DOSYALARI VER KENDİM KURAYIM EMİN OLAYIM EKSİK VERMEDİĞİNE PARA ÖDÜYORUM BELKİ İLERDE BAŞKA SUNUCUYA KURACAM SORUN YAŞAMAYAYIM DİYE AMA VERMEMEK İÇİN DİRETTİ REFERANSIM VAR NİYE EKSİK OLSUN NİYE SORUN OLSUN KENDİSİ BİLGİLERİMİ ALIP KURDU BENİMDE HATAM VAR KABUL ETMEYECEKTİM KENDİM DERLEYİP BUİLD ALACAKTIM AMA KONULARDA KAÇ YILLIK ÜYELİĞİ VAR YANLIŞ YAPMAZ DEDİM 30 40 BİN İÇİN DOLANDIRMAZ DEDİM AMA TAM 116 BİN TL DOLANDIRDI YANİ BU ARKADAŞ TAMAMEN KOLPACI AŞAĞIDA FİLESİ KURDUĞUMU SÖYLÜYOR AMA BAKIN KONUŞMALARIMIZDADA YAZDIĞI GİBİ FİLESİ BEN KURMADIM KENDİSİ SUNUCUMA KURDU BUNLARDA KANITLARI ;
ŞİMDİ GELELİM YETKİ ŞİFRE VB HERŞEYİ DEĞİŞTİĞİM HALDE NASIL MYSQL SIFIRLADIĞINA OYUNCULARIMI VE BENİ MAĞDUR ETTİĞİNE ;
bana sattığı sözde eksiksiz güncel dosyalar hepsi 2021 tarih içinde 3 5 sistem harici sistem yok forumda anlatılanı bırak benim parasını ödediklerim bile yok aşağıdaki resimlerden tarihlere bakabilirsiniz
BENİ SÜREKLİ YALAN DOLANLA 1.5 AYDIR OYALADIĞI TÜM KONUŞMALARIMIZ ;
olaylar bu şekilde ben söyleyeceğim herşeyi söyledim atacağım tüm kanıtları attım benim attıklarım herşeyi gösteren kanıtlardır bu arkadaşın açıklaması yalan dolanla dolu chatgpte yazıları karar sayın adminlerin banlarız kimseyi dolandıramaz derseniz benim ve benim gibi bir çok insanın hayır duasını alırsınız bu aziz mübarek günde banlamaz isenizde bu günaha ortak olursunuz bu yine birilerini dolandırır çünkü forumlarda konusu üyeliği olmasa inanın kimse bunla çalışmaz ben //lar forumlarda barınamıyor diye biliyordum bir şey yaparsa banlanır cürret edemez diyordum ondan gözüm kapalı düştüm bu tuzağa dediğim gibi karar tamamen sizin ..
Benden sürekli farklı yalanlarla bahanelerle ilk günden beri istediğim sistem ve düzenlemeleri yapma vaadiyle defalarca kez bu istedi bu yapıyor gibi ayrı ayrı toplamda 116 bin tl para aldı ayrıyetten 40bin tl paramı benim işlerim yoğum yetişemeyecek arkadaşa söyliyeyim o yapsın dedi bende ben seni tanırım sana atmışım parayı dedim oda aşağıda resimdede mevcut beni tanıyorsun benle muhattapsın dedi ve 2 hafta boyunca oyaladı aradım açmadı yazdım cevap vermedi çocuk dönecek çocuk yapacak haber bekliyorum bu akşam bu gece yarın sabah yarın öğlen diye diye bana yarım yamalak açılış yaptırdı bende paramı iade istiyorum dedim.Bu hala yalan dolanla oyalamaya çalışmalar güzel konuşmalar sana yardımcı olacam şunu yapacam bunu yapacam mağdur oldun çoluk çocugun var elimden geleni yapacam sana vs. beni sakinleştirip tekrar oyalamak amacı tabi ama en son baktı vazgeçmiyorum çocuk dolandırdı engelledi gidip şikayetçi oldum mahkeme sonuçlanınca iadeni yapacam dedi o gün bugündür bekletiyor ve hala anlaştığımız sistemlerin bir tanesinin dahi dosyasını vermedi buraya boş palavra atmasın teslim ettiyse linki koysun teslim ettiğine dair nasıl teslim etti dumanlamı ? sattığı files bile eksik sistemler nasıl olsun bu saatten sonrada olup olmaması bir şeyi değiştirmiyor bu // artık kimseyi dolandırmasın tek isteğim bu burda konusu olmasa yüz yıl kalsa güvenip 1 tl atmazdım banlayın başkasıda dolandırılmasın işini layığıyla yapan adamlarla çalışsın herkes böyle üç kağıtçılardan uzak durun.
aşağıda dekontlar ve tüm yazışmalar mevcut
Bana kusurlu açıklı files satması aşağıda görsel mevcut
Ne hikmetse kaç gündür yaşanmayan oyundan atma sunucuya bağlanırken hata gibi sorunların bu şahısla iş birliğimi kestikten hemen sonra tekrar başlaması bununda sebebi yukarda belirttiğim gibi sorunsuz diye satışta olan filesine koyduğu açıklarla sürekli oyunu düşürerek hem server sahiplerinin hem oyuncuların emeğini hiç etmesi
Filesi srcli şekilde aldığım ödemesini fazlasıyla yaptığım tüm konuşmalar dekontlar mevcut Filesin 3. Şahıslarla paylaşılması vareze düşmesi sonucu lisans iptal edilir kuralını çiğnemediğim halde bana beni ifşa edersen lisansı iptal edecem diye tehdit ederek üstüne para isteyerek beni çok mağdur etmiştir bide gelip konumda hala utanmadan yalan dolanla kendini savunuyor bu şahıs profesyonel bir //ıdır yalanda üstüne yoktur tüm hayatı yalan ve para üzerine kuruludur. araştırın benim gibi bir çok mağduru vardır burda barındırmayın forumdaki bir kaç admin arkadaşına güveniyor ama lütfen attıklarımı tek tek inceleyin görün neyin ne olduğunu çünkü şüphesizki kul hakkı heleki 4 çocuğu olan bir babanın hakkı çok ağırdır bu adam benim çocuklarımın rızkını çaldı ne bu cihanda ne öbür cihanda hakkım helal değildir iki elim yakasında olacaktır.
BAKIN FİLESİ ALIRKEN SÖYLEDİM KENDİSİNE BANA DOSYALARI VER KENDİM KURAYIM EMİN OLAYIM EKSİK VERMEDİĞİNE PARA ÖDÜYORUM BELKİ İLERDE BAŞKA SUNUCUYA KURACAM SORUN YAŞAMAYAYIM DİYE AMA VERMEMEK İÇİN DİRETTİ REFERANSIM VAR NİYE EKSİK OLSUN NİYE SORUN OLSUN KENDİSİ BİLGİLERİMİ ALIP KURDU BENİMDE HATAM VAR KABUL ETMEYECEKTİM KENDİM DERLEYİP BUİLD ALACAKTIM AMA KONULARDA KAÇ YILLIK ÜYELİĞİ VAR YANLIŞ YAPMAZ DEDİM 30 40 BİN İÇİN DOLANDIRMAZ DEDİM AMA TAM 116 BİN TL DOLANDIRDI YANİ BU ARKADAŞ TAMAMEN KOLPACI AŞAĞIDA FİLESİ KURDUĞUMU SÖYLÜYOR AMA BAKIN KONUŞMALARIMIZDADA YAZDIĞI GİBİ FİLESİ BEN KURMADIM KENDİSİ SUNUCUMA KURDU BUNLARDA KANITLARI ;
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
ŞİMDİ GELELİM YETKİ ŞİFRE VB HERŞEYİ DEĞİŞTİĞİM HALDE NASIL MYSQL SIFIRLADIĞINA OYUNCULARIMI VE BENİ MAĞDUR ETTİĞİNE ;
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
FİLESE KOYDUĞU AÇIK
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
KOYDUĞU AÇIKLA OYUNUMUN MYSQLUNU SİLMEDEN ÖNCE GİRİP YAZDIĞI YAZILARbana sattığı sözde eksiksiz güncel dosyalar hepsi 2021 tarih içinde 3 5 sistem harici sistem yok forumda anlatılanı bırak benim parasını ödediklerim bile yok aşağıdaki resimlerden tarihlere bakabilirsiniz
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
BENİ SÜREKLİ YALAN DOLANLA 1.5 AYDIR OYALADIĞI TÜM KONUŞMALARIMIZ ;
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
burda sabahına kadar tatlı tatlı konuşup sabah herşeyi öğrendiğimi anlayıp yalandan para istediği muhabbet var amaç sadece ekran alıp burda borcu var demek gördüğünüz gibi
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
hemen ardından hala sms attırdım vb. diyip öğrenip öğrenmediğimi kontrol ediyor ben ona panel diyorum
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
burda bizle alakalı değil düzelir fln diyor sanki salak var karşısında admin olan hesabın ticket yetkilisine döndüğünü görmeyecekmişim gibi
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
burdada olayı çakıyorum ödeme sistemini değiştirip kendi ödemesine yönlendiriyor amacı 1 saat önce açılan nesneden gelen paralara konmak görmemem içinde paneldeki yetkiyi değiştirip bana gizlemiş metin2panel kullananlar bilir ne demek istediğimiolaylar bu şekilde ben söyleyeceğim herşeyi söyledim atacağım tüm kanıtları attım benim attıklarım herşeyi gösteren kanıtlardır bu arkadaşın açıklaması yalan dolanla dolu chatgpte yazıları karar sayın adminlerin banlarız kimseyi dolandıramaz derseniz benim ve benim gibi bir çok insanın hayır duasını alırsınız bu aziz mübarek günde banlamaz isenizde bu günaha ortak olursunuz bu yine birilerini dolandırır çünkü forumlarda konusu üyeliği olmasa inanın kimse bunla çalışmaz ben //lar forumlarda barınamıyor diye biliyordum bir şey yaparsa banlanır cürret edemez diyordum ondan gözüm kapalı düştüm bu tuzağa dediğim gibi karar tamamen sizin ..
Dosya Eklentileri
-
290837_aef2d174ea21808077b531bc300fcaa8.pdf84,7 KB · Gösterim: 44
-
290841_8dc43cf6432c706fe650e8ae9cafdfc2.pdf104,4 KB · Gösterim: 27
-
290840_5e86e9a91cfc8fbd367e95c652dc3f6a.pdf104,5 KB · Gösterim: 25
-
290839_27f9fd039cc0809faf229bf1ff089588.pdf96,9 KB · Gösterim: 25
-
290838_fa7a72c94973036256b43bc05062a3b0.pdf104,3 KB · Gösterim: 30
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: