Tarafsız ozkar041 EFSANE THANATOS ALIŞVERİŞ YAPMAYIN

• Konuyu açan Konuyu açan klcgame
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 23
  • Gösterim Gösterim 992
MMO Tutkunları yönetimi bu şikayet konusuyla ilgili kimsenin lehine karar vermemiştir ve tarafsız sonuçlandırmıştır. Neden tarafsız sonuçlandığı ile ilgili şikayet konusundaki yetkili mesajını okuyunuz. Genellikle son yorumdur.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

klcgame

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Burda üyelik ismi @ozkar041 // şahıstan 65-250 rina tipi filesi srcli şekilde aldım bana verdiği dosyalar 2021e ait hepsi eksik hatalı cmd.cpp dosyası yok build alamıyorum ve filese mysql silme komutu koymuş aktif 2k oyunculu oyunuma girip player çardan kod yazarak tüm navicatımı insanların hesaplarını emeğini sildi bu arkadaşa sakın güvenmeyin ticaret yapmayın bir sürü mağdur var herkese aynısını yapıyor aldığım günden bu yana sorunlar sıkıntılar bitmedi sürekli para istiyor filesin arkasında durmuyor uzak durun bana 1m zarar verdi net ben yandım siz yanmayın
Benden sürekli farklı yalanlarla bahanelerle ilk günden beri istediğim sistem ve düzenlemeleri yapma vaadiyle defalarca kez bu istedi bu yapıyor gibi ayrı ayrı toplamda 116 bin tl para aldı ayrıyetten 40bin tl paramı benim işlerim yoğum yetişemeyecek arkadaşa söyliyeyim o yapsın dedi bende ben seni tanırım sana atmışım parayı dedim oda aşağıda resimdede mevcut beni tanıyorsun benle muhattapsın dedi ve 2 hafta boyunca oyaladı aradım açmadı yazdım cevap vermedi çocuk dönecek çocuk yapacak haber bekliyorum bu akşam bu gece yarın sabah yarın öğlen diye diye bana yarım yamalak açılış yaptırdı bende paramı iade istiyorum dedim.Bu hala yalan dolanla oyalamaya çalışmalar güzel konuşmalar sana yardımcı olacam şunu yapacam bunu yapacam mağdur oldun çoluk çocugun var elimden geleni yapacam sana vs. beni sakinleştirip tekrar oyalamak amacı tabi ama en son baktı vazgeçmiyorum çocuk dolandırdı engelledi gidip şikayetçi oldum mahkeme sonuçlanınca iadeni yapacam dedi o gün bugündür bekletiyor ve hala anlaştığımız sistemlerin bir tanesinin dahi dosyasını vermedi buraya boş palavra atmasın teslim ettiyse linki koysun teslim ettiğine dair nasıl teslim etti dumanlamı ? sattığı files bile eksik sistemler nasıl olsun bu saatten sonrada olup olmaması bir şeyi değiştirmiyor bu // artık kimseyi dolandırmasın tek isteğim bu burda konusu olmasa yüz yıl kalsa güvenip 1 tl atmazdım banlayın başkasıda dolandırılmasın işini layığıyla yapan adamlarla çalışsın herkes böyle üç kağıtçılardan uzak durun.
aşağıda dekontlar ve tüm yazışmalar mevcut
Bana kusurlu açıklı files satması aşağıda görsel mevcut
Ne hikmetse kaç gündür yaşanmayan oyundan atma sunucuya bağlanırken hata gibi sorunların bu şahısla iş birliğimi kestikten hemen sonra tekrar başlaması bununda sebebi yukarda belirttiğim gibi sorunsuz diye satışta olan filesine koyduğu açıklarla sürekli oyunu düşürerek hem server sahiplerinin hem oyuncuların emeğini hiç etmesi
Filesi srcli şekilde aldığım ödemesini fazlasıyla yaptığım tüm konuşmalar dekontlar mevcut Filesin 3. Şahıslarla paylaşılması vareze düşmesi sonucu lisans iptal edilir kuralını çiğnemediğim halde bana beni ifşa edersen lisansı iptal edecem diye tehdit ederek üstüne para isteyerek beni çok mağdur etmiştir bide gelip konumda hala utanmadan yalan dolanla kendini savunuyor bu şahıs profesyonel bir //ıdır yalanda üstüne yoktur tüm hayatı yalan ve para üzerine kuruludur. araştırın benim gibi bir çok mağduru vardır burda barındırmayın forumdaki bir kaç admin arkadaşına güveniyor ama lütfen attıklarımı tek tek inceleyin görün neyin ne olduğunu çünkü şüphesizki kul hakkı heleki 4 çocuğu olan bir babanın hakkı çok ağırdır bu adam benim çocuklarımın rızkını çaldı ne bu cihanda ne öbür cihanda hakkım helal değildir iki elim yakasında olacaktır.

BAKIN FİLESİ ALIRKEN SÖYLEDİM KENDİSİNE BANA DOSYALARI VER KENDİM KURAYIM EMİN OLAYIM EKSİK VERMEDİĞİNE PARA ÖDÜYORUM BELKİ İLERDE BAŞKA SUNUCUYA KURACAM SORUN YAŞAMAYAYIM DİYE AMA VERMEMEK İÇİN DİRETTİ REFERANSIM VAR NİYE EKSİK OLSUN NİYE SORUN OLSUN KENDİSİ BİLGİLERİMİ ALIP KURDU BENİMDE HATAM VAR KABUL ETMEYECEKTİM KENDİM DERLEYİP BUİLD ALACAKTIM AMA KONULARDA KAÇ YILLIK ÜYELİĞİ VAR YANLIŞ YAPMAZ DEDİM 30 40 BİN İÇİN DOLANDIRMAZ DEDİM AMA TAM 116 BİN TL DOLANDIRDI YANİ BU ARKADAŞ TAMAMEN KOLPACI AŞAĞIDA FİLESİ KURDUĞUMU SÖYLÜYOR AMA BAKIN KONUŞMALARIMIZDADA YAZDIĞI GİBİ FİLESİ BEN KURMADIM KENDİSİ SUNUCUMA KURDU BUNLARDA KANITLARI ;

ŞİMDİ GELELİM YETKİ ŞİFRE VB HERŞEYİ DEĞİŞTİĞİM HALDE NASIL MYSQL SIFIRLADIĞINA OYUNCULARIMI VE BENİ MAĞDUR ETTİĞİNE ;

FİLESE KOYDUĞU AÇIK
KOYDUĞU AÇIKLA OYUNUMUN MYSQLUNU SİLMEDEN ÖNCE GİRİP YAZDIĞI YAZILAR
bana sattığı sözde eksiksiz güncel dosyalar hepsi 2021 tarih içinde 3 5 sistem harici sistem yok forumda anlatılanı bırak benim parasını ödediklerim bile yok aşağıdaki resimlerden tarihlere bakabilirsiniz

BENİ SÜREKLİ YALAN DOLANLA 1.5 AYDIR OYALADIĞI TÜM KONUŞMALARIMIZ ;

burda sabahına kadar tatlı tatlı konuşup sabah herşeyi öğrendiğimi anlayıp yalandan para istediği muhabbet var amaç sadece ekran alıp burda borcu var demek gördüğünüz gibi
hemen ardından hala sms attırdım vb. diyip öğrenip öğrenmediğimi kontrol ediyor ben ona panel diyorum
burda bizle alakalı değil düzelir fln diyor sanki salak var karşısında admin olan hesabın ticket yetkilisine döndüğünü görmeyecekmişim gibi
burdada olayı çakıyorum ödeme sistemini değiştirip kendi ödemesine yönlendiriyor amacı 1 saat önce açılan nesneden gelen paralara konmak görmemem içinde paneldeki yetkiyi değiştirip bana gizlemiş metin2panel kullananlar bilir ne demek istediğimi
olaylar bu şekilde ben söyleyeceğim herşeyi söyledim atacağım tüm kanıtları attım benim attıklarım herşeyi gösteren kanıtlardır bu arkadaşın açıklaması yalan dolanla dolu chatgpte yazıları karar sayın adminlerin banlarız kimseyi dolandıramaz derseniz benim ve benim gibi bir çok insanın hayır duasını alırsınız bu aziz mübarek günde banlamaz isenizde bu günaha ortak olursunuz bu yine birilerini dolandırır çünkü forumlarda konusu üyeliği olmasa inanın kimse bunla çalışmaz ben //lar forumlarda barınamıyor diye biliyordum bir şey yaparsa banlanır cürret edemez diyordum ondan gözüm kapalı düştüm bu tuzağa dediğim gibi karar tamamen sizin ..

Dosya Eklentileri

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Merhaba başınıza gelen olaydan kaynaklı üzgünüm. Maalesef piyasada 1 gram kod bilgisi olmadan kendine geliştirici diyen kişi sayısı çok fazla. Bu sebeple gerçekten piyasada "sistem eklenir kaldırılır" tarzı insanlardan uzak durmak gerekiyor. Çalışacağınız kişilerin mutlaka ama mutlaka bilgi seviyesinin Metin2 düzeyinde değil akademik düzeyde olduğundan emin olmadan iş yapmayın veya herkesin yaptığını yapmayan referansı global serverlar olan insanlarla çalışın. Tekrardan çok geçmiş olsun.

Merhaba başınıza gelen olaydan kaynaklı üzgünüm. Maalesef piyasada 1 gram kod bilgisi olmadan kendine geliştirici diyen kişi sayısı çok fazla. Bu sebeple gerçekten piyasada "sistem eklenir kaldırılır" tarzı insanlardan uzak durmak gerekiyor. Çalışacağınız kişilerin mutlaka ama mutlaka bilgi seviyesinin Metin2 düzeyinde değil akademik düzeyde olduğundan emin olmadan iş yapmayın veya herkesin yaptığını yapmayan referansı global serverlar olan insanlarla çalışın. Tekrardan çok geçmiş olsun.
Bunun sebebi forumların çok basit bir şekilde Developer tagı ve rolü vermesidir. Sistem sökerek maalesef developer olunmuyor modder olunuyor. Bu iki rolün ayrılması gerekiyor. Her alıcı yeterince bilinçli değil ve kim ne kadar tecrübeli bilemiyor. Developer olduğunu gördüğü herkesi tecrübeli sanıyorlar. Sonuç olarak bu taglı kişilerde kendilerini yüksekten satınca, alıcı tarafında bir boş güven oluşuyor. Sonuç ise sonu gelmeyen deadlinelar, bir hafta sonra yok üç güne biter ve en sonunda asla müşterinin eline geçmeyen ürün.

Daha öncede yazmıştım, Developer tagını yetkililer o kişinin gerçekten üretebilen biri olduğunu kanıtlamadan verilmemesi taraftarıyım. copy paste modderlardan gerçekten işini düzgün developerları ayırmalıyız.

Merhaba başınıza gelen olaydan kaynaklı üzgünüm. Maalesef piyasada 1 gram kod bilgisi olmadan kendine geliştirici diyen kişi sayısı çok fazla.
Ben global çalışıyorum uçuyorum kaçıyorum diyenlerin de yaptıkları ortada buna en iyi havuz sistemi kontrollü ödeme gibi.

Bunun sebebi forumların çok basit bir şekilde Developer tagı ve rolü vermesidir. Sistem sökerek maalesef developer olunmuyor modder olunuyor. Bu iki rolün ayrılması gerekiyor. Her alıcı yeterince bilinçli değil ve kim ne kadar tecrübeli bilemiyor. Developer olduğunu gördüğü herkesi tecrübeli sanıyorlar. Sonuç olarak bu taglı kişilerde kendilerini yüksekten satınca, alıcı tarafında bir boş güven oluşuyor. Sonuç ise sonu gelmeyen deadlinelar, bir hafta sonra yok üç güne biter ve en sonunda asla müşterinin eline geçmeyen ürün.

Daha öncede yazmıştım, Developer tagını yetkililer o kişinin gerçekten üretebilen biri olduğunu kanıtlamadan verilmemesi taraftarıyım. copy paste modderlardan gerçekten işini düzgün developerları ayırmalıyız.
O kadar haklısınız ki ben yaklasık 30 40 bin kaptırdım hic bi isim tam degil hersey yarım yamalak

kardeşim yanlış anlama ama adı efsane thanatos olan biri ile nasıl iş ilişkisine girdin nasıl güvendin hiç anlamadım ya. bide bir şey satın almadan niye hiç araştırmıyorsunuz bu adam iyi midir kötü müdür bi konu açın kontrol edin ya. geçmiş olsun tekrardan.

Bu eleman x bir sunucuda da dev olarak görev almıştı buglar coreler havada uçuşuyordu geçmiş olsun tekrardan hakkınızda hayırlısı olsun başka denecek bir şey kalmamış

12 seneye yakındır sunucu işlerinde 6 senedir de aktif sunucu açan tanıdıklarım olan biriyim daha hiçbir dcde nicki efsane thanatos olan biriyle karşılaşmadım. Zaten bir insan mezuyu övüyorsa oradan uzaklaşacaksın.

Yazışmaları okudum paneli üstüne almak nasıl bir karaktersizliktir anlamlandıramıyor insan. Hocam sizin de hatalarınız var öncelikle geçmiş olsun fakat bir insan aldığı dosyaları inceletmeden oyun yapınız 65 250 imiş 65 başlayıp full item/level olana kadar deneme yapmadan neden reklam verip açar... çok üzüldüm hem giden para hem zamanınız söz konusu.

Bilgilendirme için teşekkürler inşallah adalet tecelli eder.

Öncelikle geçmiş olsun, bence bir iş yapılmadan önce @hasanmacit dediği gibi araştırma yapılmalıdır şahıs hakkında. Sizler için bir ders olmuş olur ve daha dikkatli olursunuz tekrardan geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun, bence bir iş yapılmadan önce @hasanmacit dediği gibi araştırma yapılmalıdır şahıs hakkında. Sizler için bir ders olmuş olur ve daha dikkatli olursunuz tekrardan geçmiş olsun.
Ben satış yapmadan önce müşteriyi test sunucusuna alıp alacağı ürünü, sistemi detayıyla gösterip alacağı ürün hakkında bir sürü bilgi veriyorum. Panel yetkisi vermek gerçekten çok garip geliyor. Satın aldığı dosyayı hiç incelemeden direkt oyunu açmak da bir o kadar garip geliyor ben çözemedim pek.

Bu gözlerim daha neler görecek inanamıyorum 🥺🥺

Geçmiş olsun, Piyasada çok güzel paralar dönüyor..​

@ozkar041 2K user varken “game değerim 0.05” diyen eleman sensin, hatırladım. Yazık gerçekten. TCK 158/1-f ile tez zamanda tanışırsın umarım.

Son düzenleme:
kral sen ne yaşadın genelde dolandırıldıktan sonra bana geliyorlar ve karşı geliştiricinin yaptıklarını 3-5 saat anlatıyorlar sen gelirsen psikolojik danışmanlık hizmeti almayacağım. Şaka bir yana da geçmiş olsun wallahi arkadaşa, para kolay kazanılmıyor.. Büyük ihtimal bu konuyu da bir arkadaşı konu aç konu aç diye zorlamıştır baksana foruma dahi girmemiş. Tüketici hakem heyeti nedir ve nasıl başvurulur tarzında bilgi içeren bir konu şart bence artık.

Kimin umrundaki bu dediklerin şahsen ben forum admini olsaydım vicdan azabından birazcık kendimi sorgulardım. Sonuç olarak ne olursa olsun bunların kökeni forumdan çıkıyor , benim lom sistemini 3 kişiye satış yapabilmemin sebebide forum bence, çünkü bevis bozuk lom sistemini satarak 5 kişiyi dolandırmış adam benden fazla kazanmış :ROFLMAO:

@ozkar041 2K user varken “game değerim 0.05” diyen eleman sensin, hatırladım. Yazık gerçekten. TCK 158/1-f ile tez zamanda tanışırsın umarım.

0.5 değil ama 0.05 :D

Şöyle bir durum var başkalarına hava basmak için söylenen bu tarz onlarca cümle var ki :D bazıları şey diyor bizim sunucumuz kali linux da çalışıyor biz şöyle zenginiz biz böyleyiz biz varya bizzz adamı şöyle yaparız bilinçaltına gönderilen mesaj genelde böyle :D

olaya hakim degilim fakat sanırım arkadası tokatlamışlar. senin yerinde olsam filesi ifşa eder ona daha satış yaptırmazdım. tabi ödediğin parayı düşününce biraz zor gibi biraz yürek istiyor. gözü karalık istiyor
1771561193542.webp

24 saati aşkın süredir bahsi geçen şahıs tarafından herhangi bir dönüş yapılmadığı, ve buna ek olarak konuda belirtilen görsellerin/kanıtların yeterliliği sebebiyle @ozkar041 kalıcı olarak hesabı kapatıldı. Hakkınızı yasal yollarla aramayı deneyebilirsiniz.

Bu konudan bağımsız olarak kamu spotu;
Son zamanlarda bu tarz mağduriyetler artmaya başladı, lütfen ticaret yaptığınız kişilerin kendisini,geçmişini ve işlerini iyi araştırın. Bilgisayarımın en ücra köşelerinde yer ayırmaya bile tenezzül etmeyeceğim fileslara dünya fiyat çeken bir piyasa var şu an. Daha da kötüsü bu fiyatları ödeyip satın alan insanlar var maalesef. Mağduriyeti önleyebilmek adına zaman derim, satın aldığınız veya almayı düşündüğünüz o fileslerin (hepsi olmasa da) neredeyse hepsi maksimum 20 günde oldu-bittiye getirilmiş fileslerlardır. Yani ortada öyle binlerce tl yi hak edecek bir emek yok. Trajikomik bir şekilde; kraizy.tgz içindeki dosyalar bile şu an parayla satılan fileslerin çoğundan daha sağlam demek saçma olmaz sanırım...

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri