İşleme Alınmadı/Reddedildi By_MitaT - tipsizfakir şikayet konusu

• Konuyu açan Konuyu açan olkunm16
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 15
  • Gösterim Gösterim 789
Bu şikayet konusu bölüm kuralı veya hatalı şablon ya da forum kurallarına uygunsuz olduğu gerekçesi ile reddedilmiş veya işleme alınmamış olabilir. Veya reddetme gerekçesi farklı olabilir. Lütfen konudaki yetkili yorumunu okuyunuz. Genellikle en son yorumdur.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

olkunm16

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
Kendisi ile uzun zamandır tanışıklığım oldugu için böyle bir maaduriyet yaşayacağımı düşünmediğim için önden ödemesini yaptığım arkadaş
işimi yapmadıgı 2 gün süre geçtiği süre sonunda başka bir tanıdıgımın işi görüp tekrar ödeme alması sonucu iade istediğim için haddini aşarak konuşma üslubunu bozduğu ve
iadeyi gerçekleştirmediği için bu konuyu istemeyerekte olsa açıyorum beklemediğimiz dost sandıgımız insanların böyle şeylere yeltenmesi gerçekten üzücü yönetimden konu hakkında gerekli incelemeleri yapıp gerekeni yapmalarını talep ederim. ben kendisi ile tekrar muhatap olma tarafı değilim bu üsluptan sonra derdim iade almak falanda değil para için böyle şeylere girecekte değilim fakat bir çok kişi okurken hak verecektirki 1 liste için 3 farklı kişiye ödeme yaptıktan sonra kim olsa iade ister hizmet almadıgı taraftan benim durumumda bu şekilde herkese kolay gelsin.
1.webp
2.webp
3.webp
7.webp
8.webp

Dosya Eklentileri

• 1.webp
    1.webp
    103,8 KB · Gösterim: 115
  • Dekont.pdf
    Dekont.pdf
    54,7 KB · Gösterim: 32
  • Dekont2.pdf
    Dekont2.pdf
    54,6 KB · Gösterim: 23
  • WhatsApp Image 2026-03-16 at 01.48.01.webp
    WhatsApp Image 2026-03-16 at 01.48.01.webp
    14,8 KB · Gösterim: 122
Kimse Kusura Bakmasın gece 00:30'dan 04:30a kadar uğraştırıp falloş filesi ile sorunlarını çözüdürüp uğraşılmayacak paralara iş yaptırdı

gitmiş biri yerden mission book diye bir sistem bulmuş kendisini uyardım sistemin yarım olmasından kaynaklı olsun ekleyelim dedi ayrıca pazar fixi atıldı cube fixi atıldı mission book sistemi eklendi daha öncelerinde ücretsiz olarak 3-4 sistem daha eklendi bir kuruş para alınmadı bana kalkmış ben işi başkasına yaptırdım diyor 4-5 gün sonra parayı iade et diyor :) yok ya adama bak ayrıca kişisel bilgilerimi izinsiz paylaştığı için kendisine resmi hayatta suç duyurusunda bulunacağım. 1.500TL ye kime 4-5 saaat uğraşmaz gecenin bir vakti. açsın src'sini benim eklediğim sistemlerin yanıda benim ismim yazıyorgitsin o kadar sistemi ücretsiz eklettire biliyorsa eklettirsin ayrıca para iadesi kesinlikle yapılmayacaktır 4-5 saat falloş filesi ile uğraşıp iade mi yapacağım ?

Tüm Yazışmalar burda bulunmaktadır işine gelen yerleri atmış arkadaş işine gelmeyen yerleri atmamış objektif bakılmasını istiyorum konuya arkadaşa defalarca sistem eklenip fix atılıp ücret dahi alınmamıştır son yaptığım iş için 4.5 saat uğratırdı 1.500tl para aldımkimse gece 00:30'dan 04:30 a kadar uğraştırıp beni benden para iadesi isteyemez ayrıca yapılan bir sürü işlem var.
1773626026297.webp 1773626034460.webp 1773626040907.webp 1773626047130.webp 1773626055445.webp 1773626060273.webp 1773626067796.webp 1773626075615.webp 1773626080860.webp 1773626085479.webp 1773626089962.webp 1773626093743.webp 1773626098161.webp 1773626102317.webp 1773626106776.webp 1773626111076.webp 1773626116569.webp 1773626122053.webp 1773626126370.webp 1773626130245.webp 1773626134403.webp 1773626140871.webp 1773626146877.webp 1773626150963.webp 1773626154781.webp 1773626158389.webp 1773626161946.webp 1773626165316.webp 1773626177739.webp 1773626181965.webp

Bu yazdıkların gerçeği tam olarak yansıtmıyor. Gece saatlerinde uğraşılmış olabilir, fix atılmış olabilir, bir şeyler eklenmiş olabilir buna bir şey demiyorum. Ama ortada bana düzgün, eksiksiz ve sorunsuz teslim edilmiş bir iş yoksa ben o işi tamamlanmış kabul etmem. Ben ödeme yaparken çalışır ve kullanılabilir bir hizmet için ödeme yaptım, sonradan sorun çıkaran ya da yarım kalan bir iş için değil. Şunu ekledim bunu yaptım demek tek başına yeterli değil, önemli olan işin konuşulduğu gibi teslim edilmesi. Üslup ve kişisel ithamlar da kimseyi haklı yapmaz. Ben sadece yaşadığım sorunu dile getiriyorum. Eğer bir iş gerektiği gibi tamamlanmadıysa ücret iadesi istemem de gayet normaldir.

Bu yazdıkların gerçeği tam olarak yansıtmıyor. Gece saatlerinde uğraşılmış olabilir, fix atılmış olabilir, bir şeyler eklenmiş olabilir buna bir şey demiyorum. Ama ortada bana düzgün, eksiksiz ve sorunsuz teslim edilmiş bir iş yoksa ben o işi tamamlanmış kabul etmem. Ben ödeme yaparken çalışır ve kullanılabilir bir hizmet için ödeme yaptım, sonradan sorun çıkaran ya da yarım kalan bir iş için değil. Şunu ekledim bunu yaptım demek tek başına yeterli değil, önemli olan işin konuşulduğu gibi teslim edilmesi. Üslup ve kişisel ithamlar da kimseyi haklı yapmaz. Ben sadece yaşadığım sorunu dile getiriyorum. Eğer bir iş gerektiği gibi tamamlanmadıysa ücret iadesi istemem de gayet normaldir.
yapma ya :) o zaman adam akıllı sistem getirecektin benim önüme sistemi bulan sensin eklettiren sensin sistem eksik veya çalışmıyorsa bu senin sorunun sistemi ben tedarik etmiş olsam okey kabul ama sistemi bulan ve ekletirmek isteyen sensiz ben ekler geçerim sistem eksik olduğunu zaten uyarmıştım seni gelecek olursak millete 5 binden attığım fixi sana ücretsiz verdim defalarca ücretsiz fix attım defalarca ücretsiz sistem ekledim aç game src'ni eklediğim tüm sistemlerin yanında ismim var benim geri iade hiç bir şekilde sana yapılmayacaktır senden aldığım parayı loseve atacağım dekontuda buraya iletirim.

yapma ya :) o zaman adam akıllı sistem getirecektin benim önüme sistemi bulan sensin eklettiren sensin sistem eksik veya çalışmıyorsa bu senin sorunun sistemi ben tedarik etmiş olsam okey kabul ama sistemi bulan ve ekletirmek isteyen sensiz ben ekler geçerim sistem eksik olduğunu zaten uyarmıştım seni gelecek olursak millete 5 binden attığım fixi sana ücretsiz verdim defalarca ücretsiz fix attım defalarca ücretsiz sistem ekledim aç game src'ni eklediğim tüm sistemlerin yanında ismim var benim geri iade hiç bir şekilde sana yapılmayacaktır senden aldığım parayı loseve atacağım dekontuda buraya iletirim.
Ben iade istesem konu açmam bu bir ikincisi bana yaptıgın işleri sana yap diye yalvaran olmadı kendi isteğinle geldin yaptın ücretiyle yaptıgın işlerinde parasını eksiksiz aldın kalkıp yapılan iyiliği prime çevirip burada ben daha çok şey yaptımla kendini kurtaramazsın sen hiç bişey yapmadan aldıgın parayı iade etmedin hala ne konuşuyosun? Ben gereğinin yapılmasını arz ediyorum konuşmak istemiyorum kolay gelsin. Ayrıca losevden bahsedip duyarlı rolüne girmene hiç gerek yok çalış kazan kendi paranı loseve bas başkasının parasıyla şov yapma önce adam ol hadi kolay gelsin.

Son düzenleme:
Ben iade istesem konu açmam bu bir ikincisi bana yaptıgın işleri sana yap diye yalvaran olmadı kendi isteğinle geldin yaptın ücretiyle yaptıgın işlerinde parasını eksiksiz aldın kalkıp yapılan iyiliği prime çevirip burada ben daha çok şey yaptımla kendini kurtaramazsın sen hiç bişey yapmadan aldıgın parayı iade etmedin hala ne konuşuyosun? Ben gereğinin yapılmasını arz ediyorum konuşmak istemiyorum kolay gelsin. Ayrıca losevden bahsedip duyarlı rolüne girmene hiç gerek yok çalış kazan kendi paranı loseve bas başkasının parasıyla şov yapma önce adam ol hadi kolay gelsin.
İstersen discorddaki mesajlarıda ekran alıp atayım ne dersin 😂 çok güvendiğin arkadaşlarına sıyıttırdığın mesajları yalvardığın mesajları sana para falan yok herkes görsün bunun işini kimse yapmasın iki gün sonra yardım konusu açar bu :)

8 Mart günü istenilen sistem eklenmiştir istenilen pazar fixi Quest düzeltmeleri yapılmıştır sistem eksik veya bozuk beni ilgilendirmez orası 3 kuruş paradan kaçacağım diye varez eksik sistem ekletirsen o senin sorunun ayrıca eklettirdiğin sistemde bana ait değil kendin bulmuşsun ben ekledim 😂

8 Mart günü istenilen sistem eklenmiştir istenilen pazar fixi Quest düzeltmeleri yapılmıştır sistem eksik veya bozuk beni ilgilendirmez orası 3 kuruş paradan kaçacağım diye varez eksik sistem ekletirsen o senin sorunun ayrıca eklettirdiğin sistemde bana ait değil kendin bulmuşsun ben ekledim 😂
Ben sistemin eksik olup olmadıgını bilemem parasını verip istediğim sistemin ne oldugunu gösterdim bunu tamamlamak yazılımcının işidir ben yazılımcıya bu yüzden para ödüyorum zaten sistemi alel ade bir yapay zeka ile ekleyebilirdim kendimde para vermemin amacı da sorunsuz iş almaktır quest düzeltmeleri kesinlikle yapılmadı bu tamamen bir yalandan ibarettir düzeltmeleri yapan kişi ertuğrul adında bir arkadaşımdır tek bir fix atılmıştır benim listemdeki 10 maddeden 2 si yarım yamalak yapılmıştır. Ödenen paranın karşılığı kesinlikle alınmamıştır.

Aslında çok basit bir işlem hocam. Müşteri size taleplerini iletir. Siz ise fiyatını verirsiniz. Müşteri size ayırdığı bütçeyi de söyleyebilir. Kabul etmemekte özgürsünüz elbette. Ancak kabul ettiyseniz ve ücreti aldıysanız istenilen talepleri karşılamak zorundasınızdır. İstenilen talepleri karşılayamamanız durumunda ise ücret iadesi yapmanız gerekmektedir. Saygılarımla.
Kesinlikle katılıyorum sana ama şayet müşteriye işe başlamadan önce bak burda bir sıkıntı çıkabilir diye uyarıldıysa müşteri bile bile bunu kabul ettiyse bu durumda maalesef ki birşey yapamayız tek bir sistem eklenmedi filese bir çok işlem yapıldı eklettirdiği sistem bana ait değil kendine ait ve uyardım öncesinde

Sistemin sahibi zaten kendisi eklemem için sistemi bana sunan kişi o ben zaten en başta uyardım sistem eksik olabilir diye bana eklememi söyledi bende ekledim ne yapmamı bekliyorsun ? 1500₺ ye eksik sistemi tamamlamamı mı ? Tek bir sistem eklenmemiştir 2-3 adet fix atılıp ayrıca bir çok Quest düzeltmi yapılmıştır öncesini saymıyorum bile 5 binden 7 binden çok rahat sattığım fixi sistemleri arkadaşa ücretsiz attım siz siz olun kimseye iyilik yapmayın böyle uğraşırsınız yoksa
Şahıs beni uyardığını belirtiyor ama öyle birşey olmadı ve o sistem benim sistemim falan değil dracarys isimli bir yazımcının sistemi ve sistemin eksik olup olmadıgınıda bilmiyordum yalan iddalar da bulunup gerçeği manipüle etmeyi kes bu ifadeleri kanıtla hemen nerde beni uyardıgını göster konuşmalarında bekliyorum yalanı bırak adam gibi ticaret yapamıyorum beni banlayın de geç artık boş konuşma ve questlerime hiç bişey yapmadı yalan söylüyor harici olarak önceki yapılan işlerin muhasebesini yapıyor benim parasını verdiğim işi yapmadı önceki işlerle alakalı birşey konuşmuyoruz biz artık yetkililer gereğini yapsın.!

Son düzenleme:
Tarafımca talep edilen “Dracarys Mission Book sistemi”nin geliştirilmesi amacıyla ilgili şahıs ile anlaşma sağlanmış ve ödeme yapılmıştır. Ancak söz konusu sistem tarafıma eksik ve tamamlanmamış şekilde teslim edilmiştir.
İşin tamamlanmaması üzerine, kalan kısmın tamamlanabilmesi için farklı bir kişi ile ayrıca anlaşma yapılmış ve ek ödeme gerçekleştirilmiştir. Buna rağmen, ilk hizmeti sağlayan şahıs tarafından eksik bırakılan işin telafisi sağlanmamış, konuya ilişkin herhangi bir çözüm sunulmamıştır.
Belirtmek isterim ki, yapılan iş tamamen yok sayılmamakla birlikte, ödenen bedel ile kıyaslandığında sunulan hizmetin yaklaşık %10 seviyesinde kaldığı değerlendirilmektedir. Ayrıca süreç içerisinde sergilenen üslup da tarafımca uygun bulunmamış olup, bu nedenle konuya ilişkin gerekli şikayet kaydı oluşturulmuş ve mevcut kanıtlar sunulmuştur.
Diğer yandan, ilgili şahsın talep etmesi halinde hukuki yollara başvurabileceği ifade edilmekle birlikte, kendisinin öncelikle resmi bir şirket statüsüne sahip olup olmadığını ve vergi yükümlülüklerini yerine getirdiğini belgeleyebilmesi gerekmektedir. Aksi durumda, kayıt dışı gelir elde edilmesine yönelik gerekli mercilere başvuruda bulunulması tarafımca mümkündür.
Ayrıca, söz konusu sistemin tarafımca özellikle talep edildiği, ilgili şahsın bu sistemi internet üzerinden temin ederek uygulamaya çalıştığı ve yeterli teknik bilgiye sahip olmamasına rağmen işi üstlenerek ödemeyi peşin aldığı, ancak işi eksik bırakmasının sorumluluğunun kendisine ait olduğu açıkça ortadadır.
Sonuç olarak, tarafımca yapılan şikayet ve paylaşılan kanıtlar mevcut durumun bir yansıması olup, sürecin bu çerçevede değerlendirilmesi gerekmektedir.
Saygılarımla.

Tarafımca talep edilen “Dracarys Mission Book sistemi”nin geliştirilmesi amacıyla ilgili şahıs ile anlaşma sağlanmış ve ödeme yapılmıştır. Ancak söz konusu sistem tarafıma eksik ve tamamlanmamış şekilde teslim edilmiştir.
İşin tamamlanmaması üzerine, kalan kısmın tamamlanabilmesi için farklı bir kişi ile ayrıca anlaşma yapılmış ve ek ödeme gerçekleştirilmiştir. Buna rağmen, ilk hizmeti sağlayan şahıs tarafından eksik bırakılan işin telafisi sağlanmamış, konuya ilişkin herhangi bir çözüm sunulmamıştır.
Belirtmek isterim ki, yapılan iş tamamen yok sayılmamakla birlikte, ödenen bedel ile kıyaslandığında sunulan hizmetin yaklaşık %10 seviyesinde kaldığı değerlendirilmektedir. Ayrıca süreç içerisinde sergilenen üslup da tarafımca uygun bulunmamış olup, bu nedenle konuya ilişkin gerekli şikayet kaydı oluşturulmuş ve mevcut kanıtlar sunulmuştur.
Diğer yandan, ilgili şahsın talep etmesi halinde hukuki yollara başvurabileceği ifade edilmekle birlikte, kendisinin öncelikle resmi bir şirket statüsüne sahip olup olmadığını ve vergi yükümlülüklerini yerine getirdiğini belgeleyebilmesi gerekmektedir. Aksi durumda, kayıt dışı gelir elde edilmesine yönelik gerekli mercilere başvuruda bulunulması tarafımca mümkündür.
Ayrıca, söz konusu sistemin tarafımca özellikle talep edildiği, ilgili şahsın bu sistemi internet üzerinden temin ederek uygulamaya çalıştığı ve yeterli teknik bilgiye sahip olmamasına rağmen işi üstlenerek ödemeyi peşin aldığı, ancak işi eksik bırakmasının sorumluluğunun kendisine ait olduğu açıkça ortadadır.
Sonuç olarak, tarafımca yapılan şikayet ve paylaşılan kanıtlar mevcut durumun bir yansıması olup, sürecin bu çerçevede değerlendirilmesi gerekmektedir.
Saygılarımla.
kanıt sun kanıt :) sana para yok o sunucuyuda açamayacaksın unutma :P

kanıt sun kanıt :) sana para yok o sunucuyuda açamayacaksın unutma :P

Tarafıma yönelik açık ve uygunsuz nitelikte bir tehdit söz konusudur. Bu durumun gereğinin ivedilikle yerine getirilmesini talep ediyorum. Yönetim tarafından bu tür davranışlara göz yumulması halinde, ilgili platform hakkında da resmi şikâyet sürecini başlatacağımı belirtmek isterim.
Gerekli tüm kanıtlar tarafımca sunulmuştur. Buna rağmen, beni uyardığını iddia eden ve kimliği belirsiz olan kişi herhangi bir somut delil ibraz etmemiştir. Mevcut durumda iddialarını destekleyen hiçbir geçerli kanıt bulunmamaktadır.
Bu kapsamda, 24 saat içerisinde forum yetkilileri tarafından gerekli incelemenin yapılarak haklı taraf lehine yaptırım uygulanmasını talep ediyorum. Aksi takdirde, yasal haklarımı kullanarak hukuki süreç başlatacağımı açıkça bildiririm.
Bilgilerinize sunarım.

Ortada olması gereken şekilde gerçekleşen bir ticaret bulunmuyor.
İş ahlakı ve bilinçli kullanıcı/tüketici olmaya dair de hiçbir şey göremedim. Görünen tek şey küfürlü yazışmalar ve ciddiyetten uzak bir ticaret. Üstüne burada karşılıklı atışmalar..

Eğer bir iş yapılmadan/bitirilmeden birine para veriliyorsa bunun tüm sorumluluğu parayı veren kişiye aittir. Karşınızdaki insanın işçiliğini görmeden ödeme yapmanın yükümlülüğünü tartamayız. Ticaret yapacağınız insanları iyi seçin. Ve dahası, kimliği belirsiz kişi dediğiniz kişiye/kişilere ödeme yapıyorsanız bu durum bizi aşar.

Ek olarak; @olkunm16 aranızdaki meselenin, anlaşmaların vb. ne bu forum sitesiyle, ne de internetteki herhangi bir forum sitesiyle alakası ve bağlantısı yoktur.
TÜM bunların haricinde; kendi aranızda olup biten meselelerin nihayetinde, ilişkinizle hiçbir alakası ve bağlantısı olmadığı halde forumu ve forum yönetimini tehdit edecek şekilde konuşmanız kabul edilemez. Dolayısıyla bu noktadan itibaren haklıyı-haksızı ayrıştırmaya çalışmak zorunda değiliz. Mağduriyetiniz ile ilgili resmi makamlara başvurabilirsiniz.

@TipsizFakir ; mesajlarda iade yapılacağını söyleyip konu içerisinde tam tersini açıkça belirttiği için dolayli olarak yaptırım uygulanmıştır.
@olkunm16 ; Herhangi bir geçerli gerekçe olmadan forumu ve forum yönetimini zan altında bıraktığı için yaptırım uygulanmıştır.

İki tarafa da gerekli bildirim gönderilmiş olup konu kapatılmıştır.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri