- Ticaret Puanı
- 2
Bazı oyunlarda parayla sandıklar satılır ve bunları açtığınızda şansınız varsa çok iyi eşyalar edebilirsiniz. Bu konu üzerinde biraz düşününce sanki bana bu kumar gibi geliyor. Atıyorum x nesnesini birisi 100 sandıktan elde ederken diğeri 2 sandıktan elde edebilir.
Sizce bu tarz dinamik barındıran oyunlar için ayrı bir sınıflandırma açılması gerekmez mi?
Sizce bu tarz dinamik barındıran oyunlar için ayrı bir sınıflandırma açılması gerekmez mi?

, şuanda oyunun nesne market politikası tamamiyle bu bahsettiğiniz şeyin üzerine kurulu. Değerli tılsımlar çarklardan, kostümler sandıklardan, çeşitli ödüller tombaladan vs. elde ediliyor, offline shop süresi için aldığınız eşya bile size rastgele bir süreliğine bunu sağlıyor, MMO oyunlarının ömrünün son demlerine geldiğinde kalan kullanıcı kitlesinden maksimum kazanç sağlamak için yıllardır yaptığı taktiklerdir, özellikle Asya menşeili online oyunlar bunu çok sık kullanır. Yasalarla bir sıkıntıları olduklarını sanmıyorum ama zaten 13 yaşından küçüklerin üye olmasının yasak olduğu çoğu oyunun üyelik şartnamesinde mevcut.