Oyun Önerisi

• Konuyu açan Konuyu açan bckntr
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 115

bckntr

Z I M B A
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
Selamun aleyküm, istediğim oyun tarzı operasyon,savaş oyunları daha önce deneyimi olan ya da beğendiğiniz gerçek tarzı savaş,operasyon oyunlar ismini aşağıya bırakırsanız sevinirim.

Not : Operation,arma3 denedim

Battlefield serisine bakabilirsin. Bazıları indirimde sanırım şu an. Ama hikayeleri tırt, multiplayer ağırlıklı.
Bunun haricinde Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint favorilerimdendir. Eğer oynamadıysan tam aradığın şey olabilir, tavsiye ederim.

Battlefield serisine bakabilirsin. Bazıları indirimde sanırım şu an. Ama hikayeleri tırt, multiplayer ağırlıklı.
Bunun haricinde Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint favorilerimdendir. Eğer oynamadıysan tam aradığın şey olabilir, tavsiye ederim.
Nacizane öneriniz için teşekkür ederim hocam, oyun güzel duruyor en kısa sürede denemeyi düşünüyorum.

arma tarzı milsim arıyorsan squad öneririm, daha arcade-milsim karışık arıyorsan insurgency, ufak bir topluluğu var ancak kaliteli. milsim dışında arıyorsan escape from tarkov'a bakabilirsin

arma tarzı milsim arıyorsan squad öneririm, daha arcade-milsim karışık arıyorsan insurgency, ufak bir topluluğu var ancak kaliteli. milsim dışında arıyorsan escape from tarkov'a bakabilirsin
Tarkov tam bir sinir kirizi bence önermeyelim :D. Takım arkadaşını tanıyamıyorsun, biz birbirimize sıkmaktan küfür etmekten gına geçiriyoruz 😂 Her raid ayrı travma, ama loot umudu hep yaşatıyor. tarkov tavsiye ederim ama sinir sistemin garanti kapsamı dışına çıkar, baştan söyleyeyim @bckntr 😅

Tarkov tam bir sinir kirizi bence önermeyelim :D. Takım arkadaşını tanıyamıyorsun, biz birbirimize sıkmaktan küfür etmekten gına geçiriyoruz 😂 Her raid ayrı travma, ama loot umudu hep yaşatıyor. tarkov tavsiye ederim ama sinir sistemin garanti kapsamı dışına çıkar, baştan söyleyeyim @bckntr 😅
Pashaya ayıp olmasın diye bir şey diyemem ama sayenizde önlem aldım hocam :D

Pashaya ayıp olmasın diye bir şey diyemem ama sayenizde önlem aldım hocam :D

önerileriniz için teşekkür ederim insurgency hoşuma gitti not aldım hocam

Geri