Owsap 6.2.4 Server Files + BSD

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 106
  • Gösterim Gösterim 5K
1755537773919.webp

Problemsiz çalışıyor teşekkürler. Şu pack olayını nasıl hallettin eskiyimi kullandın. :D

1755802649897.webp

Başardım... :) @hasanmacit

vee... lib chromium kütüphanesinin en yeni sürümünü kullanıyorum problemsiz, internette araştırma yaparak bir sürü şey öğrendim yakında forumda tutorial yaparım.

root.eix i açamıyorum bir türlü açtığımda da kalasörler vs okunmuyor nasıl açtığınızı anlatma şansınız var mı arkadaşlar

hocam bu filese bir türlü giremedim ben
Creating account database
ERROR 1067 (42000) at line 11 in file: '/home/Server/db/data/account.sql': Invalid default value for 'create_time'
Creating common database
Creating hotbackup database
Creating player database
ERROR 1067 (42000) at line 95 in file: '/home/Server/db/data/player.sql': Invalid default value for 'refresh_time'
Creating log database
ERROR 1067 (42000) at line 76 in file: '/home/Server/db/data/log.sql': Invalid default value for 'date'

Bu hataları nasıl düzeltebilirim bir fikri olan varmı

hocam bu filese bir türlü giremedim ben
Creating account database
ERROR 1067 (42000) at line 11 in file: '/home/Server/db/data/account.sql': Invalid default value for 'create_time'
Creating common database
Creating hotbackup database
Creating player database
ERROR 1067 (42000) at line 95 in file: '/home/Server/db/data/player.sql': Invalid default value for 'refresh_time'
Creating log database
ERROR 1067 (42000) at line 76 in file: '/home/Server/db/data/log.sql': Invalid default value for 'date'

Bu hataları nasıl düzeltebilirim bir fikri olan varmı
İçerisindeki BSD yi kurduktan sonra yapman gereken tek şey
m2.py kısmından oyunu açmaktı aslında

hocam oyunu açtım pack içerisinde ip değiştirdim herşeyi denedim bir türlü oyunun sunucuyu aktif edemiyorum sürekli bilinmiyor olarak görünüyor açamıyorum oyunu

hocam oyunu açtım pack içerisinde ip değiştirdim herşeyi denedim bir türlü oyunun sunucuyu aktif edemiyorum sürekli bilinmiyor olarak görünüyor açamıyorum oyunu
Tüm dosyaları silin sıfır kurulumunuz olsun. İndirdiğiniz BSDyi kurun kurulumu başlattıktan sonra python m2.py 1 a a a diyip başlatınca başlıyor oyu bende.

Bende sıfırdan bsd kurdum sıfırdan mysql 8.0 kurdum o şekilde yükleme yapmıştım ama olmadı açılmadı sunucu putty start veriyorum ama client açıyorum sunucu başlamıyor

Files harika hem güncel metin2ye benziyor ama lycan kaldırmak istiyorum bulamadım bir türlü kaldırmak için çözüm bula bilen var mı?

bu filesdaki __VERTEX_BUFFER_PERFORMANCE__ define 'ı ne işe yarıyor, mob lag fix tarzında bir işlevimi var?

Yazdıklarımı keşke okuyup anlama gibi bir yeteneğin olsa :) Neyse fazla söze gerek yok, sana ayırdığım söz dilimi maalesef doldu.

Neyse bi ara free verirsem yine abi güncelleme abi şu hata abi şu var diye gelirsin ama biraz zor. Keşke kemik atmasaydım başta, belki havlamazdınız :) ayrıca başkalarına hakaret edecek kadar karakter sahibi değilsin. Kendimi övmem değil mesele, sadece siz ve sözde develoeprcikleriniz 2 tane dosyayı birleştirip çalıştıramadı, ne v5 mevzusuymuş. Açıp kodları bile kontrol etmekten aciz misiniz, Sadece pack tarafı v5, yani root ve locale zaten v6.2.4'tü size verdiğim dosyada. Az beyninizi kullanın. Atıp tutarken neye ne yorum yapıyorsun dikkat et. 1-2 tane bişey bilmeyen eleman gelmiş root v5 diyo size benim eski dosyaları veriyor ve ben yaptım diyor. Arakdan keklikler tabi onlardada bilgi zayıf ne bilsinler. Ona yaranmak için :D komiksiniz yeminle, Yazdığım yanlış anlaşılacak ama TR topluluğu olarak çoğunluk kısım gerçekten çok cahil bırakılmış.
ne anlatıyorsun dayı serverinfo kısmında ip adreslerini değiştirdim sunucuya bağlanırken hata diyor benim sorunuma bi el atar mısınız :D

Geri