Soru Owsap Önerir misiniz?

• Konuyu açan Konuyu açan osken1313
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 279
Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

osken1313

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
hocalar kardeşlerim, başlıkta da belirttiğim gibi owsap tam istediğim bir files ve forumda da güncelleri mevcut ama sistem eklerken çok mu zorluk çıkar? bu işlere yeni başlamış kardeşiniz olarak sizlerin fikirleri benim için değerlidir, yorumlarınızı bekliyorum.

Örneğin offline shop eklemek zor mudur? (martysama'ya göre)

F5'e admin menüsü ekleyecektim, kurulum.cpp'de yazanları bire bir yaptım ama bir türlü f5'e bastığımda gelmiyor hem client tarafını release yaptım hem de pack tarafını ama bir türlü olmadı görünüyor her sistemde mi böyle olur yoksa illaki bir hatam var mıdır?

Owsap önerebilmemiz için kendisinden satın alman gerekir, o sayede hem emeğin karşılığını ödemiş hem de yaşayacağın sorunlarda sağlam bir kişiden destek alabilirsin. Önermemek için hiç bir sebep yok. Kendisi bu piyasada olan ve güzel işler yapanlardan birisi.

İkinci olarak yaşadığın sorunu kimse tahmin edemez, destek istiyorsan hatayı buraya yazmalısın detayları ile birlikte ( hata kodu, error aldığın yerler, syserr vs.) yoksa kimse yardımcı olamaz.

Owsap önerebilmemiz için kendisinden satın alman gerekir, o sayede hem emeğin karşılığını ödemiş hem de yaşayacağın sorunlarda sağlam bir kişiden destek alabilirsin. Önermemek için hiç bir sebep yok. Kendisi bu piyasada olan ve güzel işler yapanlardan birisi.

İkinci olarak yaşadığın sorunu kimse tahmin edemez, destek istiyorsan hatayı buraya yazmalısın detayları ile birlikte ( hata kodu, error aldığın yerler, syserr vs.) yoksa kimse yardımcı olamaz.
Hocam sakin :)

Owsap'ı önerebilmeniz için ondan satın almam gerekmez, siz önerirseniz ondan satın alabilirim önerilmeyen bir şeyi neden satın alayım ki?

İkinci sorum ise bahsedilenleri martysama'da yaptığımda hemen olmuştu ancak aynı kod bloğuna aynı kodları yazdım ancak owsap'ta olmadı, bu haldeyse haliyle owsap'ı tercih etmeyeceğim.

99 doğumlu portekizli hafif sarışın , kafasında saç kalmadığı için kendisiyle yüzleşemeyen ve psikolojik sorunları olan , sosyal hayatta edinemediği statüyü m2 ortamında ve yabancı forum sahiplerinin fışfışlamasıyla statü edinmeye çalışan ezik birisi owsap , bıraktığı arka kapıları saymaya gerek yok , kendisi çok bok bildiğini sanan fakat sistemindeki bellek sızıntılarını ona gönderdiğinizde bu sorun benden kaynaklı değil diyen ve daha sonra onunla yıllarca yaptığınız arkadaşlık sonrası sizi arkadaşlıktan çıkaran ve daha sonra ise 1000 arkadaş sınırım var diye bahaneler uyduran bir gece baykuşu kendisi. Şimdi ise kaçacak delik arayan sunucu sahiplerine beni koruyun gibi cümleler kuran kendisini baykuş hayvanına benzeten bir tipleme owsap.

h36af.webp

Yani kısacası owsap ın müşterisiyseniz onun çözmesi gereken hatalar olduğunda sizi bir anda arkadaşlıktan çıkartabilir ve daha sonra forum adminlerine 1000 arkadaş sınırım var gibi açıklamalar yapar ve bu işten sıyrılabilir. Aynı zamanda Vegas o forumum moderatörü olmasına rağmen owsap ın dolandırıcı olduğunu ve tam bir psikolojik deli olduğunu kendi ağzıyla söylemesine rağmen onlar bile owsap ı korur.

h734a.webp

Owsapa 5 kuruş ödemeyin, leak olan marty sama 5.8i kullan bence. Owsap ın alt yapısı hakkında referanslara baktığında bazı sunucuların isimleri harbi2 den barbie2 ye döndüğünüde biraz araştırmayla teyitleyebilirsin.

Bu arada bıraktığı arka kapılara dair ; bu konuyu bulabildim, forum adminleri owsapı koruduğu için benim owsap hakkında açtığım tüm konuları kaldırıp beni banladılar.

Aynı zamanda kendi ağzıyla söylediği gibi ; istediği zaman sizi engelleme hakkına sahip olduğunu bunu sözleşmede belirttiğini söyler :D hangi sözleşme noter nerede kimse bilmiyor ıslak imza nerede oda bilinmiyor tabi. Ve kullandığı ve satışa sunduğu aura sistemi ve bir çok sistem bize ait. Bunu kanıtlarla da gösterebilirim. O yüzden owsap a bulaşma sal kendi haline, marty adamdır sessiz sedasız işini yapar geçer.

hg673a.webp

Bunun cevabını aslında martysamanın fan sayfası var orası çok iyi vermiş inceleyebilirsin ;

Son düzenleme:
F5 e bastığında çalışmaması klavye sistemi sebebinden. Ya klavyeye yeni tuş atayacaksın yada game.py de OnKeyDown altına ekleyeceksin.

Hayır kronik problemleri var ha çözümleri zor mu değil ama temiz dosyalar değil bana göre

Geri