Soru Owsap Önerir misiniz?

• Konuyu açan Konuyu açan osken1313
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 96
Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

osken1313

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
hocalar kardeşlerim, başlıkta da belirttiğim gibi owsap tam istediğim bir files ve forumda da güncelleri mevcut ama sistem eklerken çok mu zorluk çıkar? bu işlere yeni başlamış kardeşiniz olarak sizlerin fikirleri benim için değerlidir, yorumlarınızı bekliyorum.

Örneğin offline shop eklemek zor mudur? (martysama'ya göre)

F5'e admin menüsü ekleyecektim, kurulum.cpp'de yazanları bire bir yaptım ama bir türlü f5'e bastığımda gelmiyor hem client tarafını release yaptım hem de pack tarafını ama bir türlü olmadı görünüyor her sistemde mi böyle olur yoksa illaki bir hatam var mıdır?

Owsap önerebilmemiz için kendisinden satın alman gerekir, o sayede hem emeğin karşılığını ödemiş hem de yaşayacağın sorunlarda sağlam bir kişiden destek alabilirsin. Önermemek için hiç bir sebep yok. Kendisi bu piyasada olan ve güzel işler yapanlardan birisi.

İkinci olarak yaşadığın sorunu kimse tahmin edemez, destek istiyorsan hatayı buraya yazmalısın detayları ile birlikte ( hata kodu, error aldığın yerler, syserr vs.) yoksa kimse yardımcı olamaz.

Owsap önerebilmemiz için kendisinden satın alman gerekir, o sayede hem emeğin karşılığını ödemiş hem de yaşayacağın sorunlarda sağlam bir kişiden destek alabilirsin. Önermemek için hiç bir sebep yok. Kendisi bu piyasada olan ve güzel işler yapanlardan birisi.

İkinci olarak yaşadığın sorunu kimse tahmin edemez, destek istiyorsan hatayı buraya yazmalısın detayları ile birlikte ( hata kodu, error aldığın yerler, syserr vs.) yoksa kimse yardımcı olamaz.
Hocam sakin :)

Owsap'ı önerebilmeniz için ondan satın almam gerekmez, siz önerirseniz ondan satın alabilirim önerilmeyen bir şeyi neden satın alayım ki?

İkinci sorum ise bahsedilenleri martysama'da yaptığımda hemen olmuştu ancak aynı kod bloğuna aynı kodları yazdım ancak owsap'ta olmadı, bu haldeyse haliyle owsap'ı tercih etmeyeceğim.

Geri