I IMD Üye Üye Mesaj 43 Beğeni 6 Puan 71 Ticaret Puanı 0 Bugün: 17:44 #1 envanterdeki pazara konulamayan itemlerin overlay olmasını istiyorum nerden yapabilirim? 5.8 kullanııyorum yardımcı olursnız sevinirim
envanterdeki pazara konulamayan itemlerin overlay olmasını istiyorum nerden yapabilirim? 5.8 kullanııyorum yardımcı olursnız sevinirim
ULITRI MT Üye MT Üye Mesaj 175 Çözümler 9 Beğeni 70 Puan 489 Ticaret Puanı 0 Bugün: 18:02 #2 Slot Masking sistemini kurup pazar sistemine uyarlamalısınız Upvote 0 Downvote
I IMD Üye Üye Mesaj 43 Beğeni 6 Puan 71 Ticaret Puanı 0 Bugün: 18:04 #3 5.8 kullanan var ise içeriğinde olması gerekiyor sadece pasif bırakılmış sanırım düzenleme yerini bulamadım Upvote 0 Downvote
5.8 kullanan var ise içeriğinde olması gerekiyor sadece pasif bırakılmış sanırım düzenleme yerini bulamadım
waeryl Gold Üye Gold Üye Üye Mesaj 128 Çözümler 2 Beğeni 81 Puan 344 Ticaret Puanı 0 Bugün: 18:05 #4 ULITRI demiş ki: Slot Masking sistemini kurup pazar sistemine uyarlamalısınız Hepsini görmek için tıklayın... Aynen hocam bu sistemi kurup, pazar sistemine uyarlamanız gerekiyor. Upvote 0 Downvote
ULITRI demiş ki: Slot Masking sistemini kurup pazar sistemine uyarlamalısınız Hepsini görmek için tıklayın... Aynen hocam bu sistemi kurup, pazar sistemine uyarlamanız gerekiyor.