Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nota 1: il sistema funziona ma si blocca costantemente sui mob, quindi se intendi usarlo, attiva il passaggio attraverso i mob.
Nota 2: Allo stato attuale, attacca tutto, quindi se si intende utilizzarlo, sarebbe meglio creare una mappa di testo separata o impostare cosa dovrebbe attaccare nel file PythonCharacterManager.cpp.
Chiedo che questo messaggio non venga condiviso altrove.
Aggiornamento; Nota: procedere come segue se si riceve il seguente errore.
def LoadElementCheckBox(self, finestra, valore, parentWindow):
se Vero == valore.has_key("testo"):
window.SetTextInfo(valore["testo"])
self.LoadDefaultData(finestra, valore, parentWindow)
restituisci Vero
#Aggiungi alla fine;
classe CheckBox(Finestra):
def __init__(self):
Window.__init__(self)
Not1: Sistem çalışıyor ama sürekli moblara takılıp duruyor o yüzden kullanacaksanız mobların içinden geçmeyi aktif hale getirin.
Not2: Şuan ki halinde her şeye saldırıyor o yüzden kullanacaksanız ayrı bir metin map ı oluşturmanız daha sağlıklı olur ya da PythonCharacterManager.cpp dosyası içinden neye saldırması gerektiğini ayarlayın
Başka bir yerde paylaşılmamasını rica ediyorum.
Güncelleme; Not:Aşağıdaki hatayı alıyorsanız bunu yapın.
Valla ben core falan yemedim ama sizlerde durum nasıldır bilemem. Sistemi vatansever2 filesından sökmüştüm oradan söküpte ekleyebilirsiniz. Ben şahsen dracarys in oto av v2 sini daha çok beğeniyorum onu eklemenizi tavsiye ederim.