Skill Set Bonus Sistemi

lmaohw

Premium Üye
Premium Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Selamlar forumda Skill Set Bonusu ile ilgili bir konu göremedim sadece forumdada değil internette bulamadım bu yüzden forumdaki üyelerimizin yararlanabilmesi adına buraya açıp paylaşmayı düşündüm. Tabi bu şuanda p üzeri set bonus sistemi p için değil. Sage ve Legendary içindir.

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Elinize sağlık hocam skill tooltip inde mi yazdırıyor bu sistemi kullanan 55 120ler verdiği özellikleri bir ufak da pyde bilgi satırı ekledik mi tamamdır

Elinize sağlık hocam skill tooltip inde mi yazdırıyor bu sistemi kullanan 55 120ler verdiği özellikleri bir ufak da pyde bilgi satırı ekledik mi tamamdır
Hocam ben skillde göstermek yerine sol üste premium affect olarak ekledim bunu yapmak istersenizde ;

root içerisinde uiaffectshower.py açın ;
//bul
Python:
Genişlet Daralt Kopyala
            MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_PC_BANG_DROP_BONUS: (localeInfo.TOOLTIP_MALL_ITEMBONUS_P_STATIC, "d:/ymir work/ui/skill/common/affect/Item_Bonus_p_on.sub",),

//altına ekle

Python:
Genişlet Daralt Kopyala
            777 : (localeInfo.TOOLTIP_SAGE_SET_BONUS, "d:/ymir work/ui/skill/common/affect/marriage_fast.sub",),

locale içerisine gir ve locale_game.txt dosyasına ekle ;

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
TOOLTIP_SAGE_SET_BONUS    Sage Set Bonus\n\nCanavarlara karşı güçlü +%4000\nMetin taşlarına karşı güçlü +%4000\nPatronlara karşı güçlü +%4000\nGüç / +%500\nOrtalama Zarar %20    SNA

Selamlar forumda Skill Set Bonusu ile ilgili bir konu göremedim sadece forumdada değil internette bulamadım bu yüzden forumdaki üyelerimizin yararlanabilmesi adına buraya açıp paylaşmayı düşündüm. Tabi bu şuanda p üzeri set bonus sistemi p için değil. Sage ve Legendary içindir.

Alıntılarda özel içerikler gözükmez.
Allah razı olsun, bugün tam da bunu arıyordum. Ben de istek olarak açmayı düşünüyordum ama sen konuyu açmışsın. Teşekkürler.

Geri