Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
ben format atıcam pc yede. oracledeki benim projeyi sorunsuz birşekilde nasıl kaydederim ?
filesim ve game srcm felan içinde mesela. sorunsuz kaydedip formattan sonra gene kaldığım yerden devam etmek istiyorum
Merhaba,
Dışarı aktar yap. Zaten .ova dosyası olarak çıkıyor. Ovayı direk kurduğun oracleye sürükle kaldığın yerden devam edersin. Dışarı çıkardığın .ova dosyasının bozuk olmadığını kontrol et önce.
Masaüstünde Eger boş klasör içindeyse client game src ve diger dosyalar direk zip olarak paketleyin oldugu gibi kaldıgınız yerden devam edebilirsiniz en basit örnek ben bu sekilde yapıyorum hic ugrasmanıza gerek bile yok proglam indirmeden yada bsd yedekleme proglamı kullanabilirsiniz
Merhaba,
Dışarı aktar yap. Zaten .ova dosyası olarak çıkıyor. Ovayı direk kurduğun oracleye sürükle kaldığın yerden devam edersin. Dışarı çıkardığın .ova dosyasının bozuk olmadığını kontrol et önce.