Okulumuzdaki cins ikizler

Sitesi olan ve siteyi bir zirveye taşımak isteyen her insan uğraşıyor saatlerce değil hatta günlerce. :)

Arkadaş ne yazmış siz nereye uçtunuz. :) Konuya dönün bende merak ettim şu ikizleri. :) ;)

Kimiside açıp sitenin yüzüne bakıyor sitede onun yüzüne. :)

Evet öyle örnekler çok var. :) Ama insan bir hefes için açıyor sonra sıkılıyor olabilir. Destek sitelerinde benle beraber açılan birçok site kapanmış. :(

Onlarınki site açma zevki siteyi açarlar fakat hiç ellemezler veya üstünde denemeler yaparlar. :)

Önceki arkadaşa verdiğim yanıttaki gibi. Bir hevesle açıyorlar. Sonra hevesi bitince uğraşmak istemiyorlar ki bende bu siteyi bir hevesle açtım. Buraya kadar gelmesi çok iyi oldu. :)

:D Konuya katılım için teşekkürler pazartesi derin araştırma yapcam hatta :D:D izlesemmiki :D acaba çıkışda nereye gidiyor bunlar.

vallaya :D :D ama harbi ilgimi çok çekti bu ikizler :D:D amaçları ne çözemedim
Bilimin çözemedi sorular,
Sınırsız yaşam var mı?
Evrenin sonu var mı?
Bu ikizler neden birbirleriyle konuşmuyor.?

Cevapları bütün insanlık merakla bekliyor.
Dııt
Parmaktan sonra devam edeceğiz. :D

Bilimin çözemedi sorular,
Sınırsız yaşam var mı?
Evrenin sonu var mı?
Bu ikizler neden birbirleriyle konuşmuyor.?

Cevapları bütün insanlık merakla bekliyor.
Dııt
Parmaktan sonra devam edeceğiz. :D
:D :D Bi tane camera hazırlayım ben bunların hakkında video çekerken "paranormal activity" :D dönmesin olay.

Uyarı: Bu konu açıldığından bu yana baya zaman geçmiş.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.
Geri