Mshield client protection

pikpik01

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Herkese merhaba!

Hobi olarak geliştirdiğim ve düzenli olarak güncellediğim istemci taraflı bir koruma sistemini sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım Metin2 sunucularını biraz daha güvenli hale getirmeye yardımcı olur. Bu koruma özellikle hlbot, stmod, Injector'lar, eterwizard és benzeri hile araçlarının kullandığı yöntemleri tespit edip engellemek amacıyla tasarlanmıştır. Yüklenen dll ve kütüphaneleri izler, kod enjeksiyonu veya istemci manipülasyonu belirtilerini arar ve oyun istemcisine müdahale edildiğini gösterebilecek diğer şüpheli davranışları kontrol eder.

A şekilde tepki verip gerekli güncellemeleri yayınlayabiliyorum. Şüpheli bir durum tespit edildiğinde istemci, bilgiyi NotifyHack aracılığıyla sunucuya gönderir. Böylece olayları loglayabilir veya tamamen kendi sisteminize uygun şekilde işleyebilirsiniz.

Zıp paketinin içinde entegrasyon için gerekli tüm dosyalar ve kısa bir kurulum rehberi bulunmaktadır. Sunucu tarafındaki koruma sistemi de şu anda geliştirme aşamasındadır ve ilerleyen süreçte oyun mantığı doğrulamaları ile ek güvenlik kontrolleri sunacaktır.

Koruma sistemi tamamen ücretsizdir. Otomatik güncellemelerden yararlanmak ve gelecekte uzaktan yapılandırma desteğini kullanabilmek için tek yapmanız gereken web sitesi üzerinden bir proje oluşturup, oluşturulan Project ID 'yi istemaktırba.

Proje oluşturan ve mshield kullanan herkes gelecekte yayınlanacak tüm güncellemeleri, yeni özellikleri, hata düzeltmelerini ve tam desteği tamamen ücretsiz olarak alacaktır. Amacım bir csalás elleni satmak değil; Metin2 topluluğunu daha güvenli hale getirmeye katkıda bulunmak. En güncel korumayı ne kadar fazla sunucu kullanırsa, hile geliştiricilerinin başarılı olmasıda o kadar zorlaşır ve bu herkesin yararına olur.

İleride projeyi topluluk katkılarınada açmayı planlıyorum. İsteyen herkes fikirleriyle, hata düzeltmeleriyle, geliştirmeleriyle veya yeni özellik önerileriyle katkıda bulunabilecek. Mshield'ı boş zamanlarımda geliştiriyorum, bu yüzden her türlü geri bildirim, hata raporu ve öneri benim için çok değerli. Eğer denemeye karar verirseniz, düşüncelerinizi duymaktan mutluluk duyarım!
732253001_27820933280858257_4910769371462247291_n.webp

DOWNLOAD: DC:
DOWNLOAD2 (DIRECT):

:mmt-virus-tarama-sonuclari:

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Merhabalar,
Böyle geliştirmeye açık ve güzel bir projeyi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Forumumuzun kuralları gereği paylaşılan her dosya için virüs tarama sonuçlarını eklemeniz gerekiyor.
Tek seferlik ben ekledim. Lütfen konu paylaşırken kurallarımıza dikkat edelim. İyi forumlar.

Geri