MSA MASTER TOOL v1.0

  • Konuyu açan Konuyu açan obulut055
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 65

obulut055

Üye
Üye
Mesaj
30
Beğeni
15
Puan
671
Ticaret Puanı
0
55-120 Alt yapısı için saldırı ve hareket hızını artırdım saldırı hızın'da damg uyumsuzlukları oluştu biraz araştırdım.
InvisibleTime: - değer veya 0'a eşitlenmesi gerekiyormuş animasyon uyumsuzluğu için
bir kaç farklı server filesi inceledim 55-120 alt yapısına sahip olan clientsrc veya bu tarz .msa'lardan değiştirilen bi kod yapısı görmedim ya kaçırdığım bi nokta var ya da benim gibi maksimum değerlerle uğraşmayıp oyun içi makul değerler verdikleri için bu sorun oluşmuyor'da olabilir. ben sorunumu bu şekilde çözdüm. MertLevis hesabının paylaşmış olduğu konu'dan alıntıdır. script elime nereden geçti hatırlamıyorum python 2.7 sadece analiz scriptiydi 3.0'a geçirip hem analiz hemde düzenleme yapar hale getirdim.

Olayın SRC kısmından veya başka bi çözümü varsa bizimle paylaşırsanız sevinirim.

Sorunun Kaynağı Nedir?:

AttackingStartTime: Bazı vuruşlarda hasarın çıkış anı 0.60 saniye gibi geç bir sürededir. Siz çok hızlı vurduğunuzda, server hasarı hesaplar ama client'taki animasyon henüz o saniyeye gelmediği için paket gönderilmez.

InvisibleTime: Karakterin vurduktan sonra kazandığı "hasar alamazlık" süresidir. Hızınız arttıkça bu süre dolmadan ikinci vuruş gelir ve o vuruş boşa gider.

Çözüm:

Hasar Senkronu: Tüm AttackingStartTime değerlerini 0.10 saniyeye çekerek vuruşun başladığı an hasar vermesini sağlar.
Bekleme Süresi Sıfırlama: InvisibleTime değerlerini 0.00 yaparak vuruşlar arasındaki engeli kaldırır.
Akıllı Analiz: Dosyanın at üstünde mi, yaya mı, hangi silah türü (Tek el, Çift el, Yay vb.) olduğunu klasörden çekerek ekrana yansıtır.
Güvenli Düzenleme: Her ihtimale karşı değiştirdiği her dosyanın orijinalini .bak uzantısıyla yedekler.

Kullanımı:
python 3.0 kurulu olması gerekiyor.
comboeditor.py /pc/pc2/pc3 dosyalarınız neredeyse oraya atılır.
cmd: (windows üzerinden :)
cd /dosya konumu [ENTER]
python comboeditor.py
istenirse çift tıkla çalışacak hale'de getirilebilir.





(Aİ Destek alınmıştır. Teşekkürler Gemini En Kral Dev'den daha Dev'sin En azından Bencin ve Egoist Değilsin)

Ekran Alıntısı.webp
Ekran Alıntısı2.webp

Ekran Alıntısı3.webp
 

Dosya Eklentileri

(Aİ Destek alınmıştır. Teşekkürler Gemini En Kral Dev'den daha Dev'sin En azından Bencin ve Egoist Değilsin)
Buna kesinlikle katılmıyorum Gemini'nin yaptığı çoğu şey doğru olmuyor ve bütün resmi görerek bence doğru değişikliği yapmıyor. Opus 4.6 deneyin çok daha iyi sonuçlar alacaksınız.
 
Buna kesinlikle katılmıyorum Gemini'nin yaptığı çoğu şey doğru olmuyor ve bütün resmi görerek bence doğru değişikliği yapmıyor. Opus 4.6 deneyin çok daha iyi sonuçlar alacaksınız.
yorumunuz için teşekkürler bilmiyorum cpt ve gemini paslaşarak bazen kodları analiz ettirerek deniyorum. kendim kod bilgisine sahip olmadığım için farkında olamayabilirim. deneyeceğim tekrar'dan teşekkür ederim.
 
Geri
Üst