Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En az online olan serverler bile mobil portlanmış şekilde reklam yapıyorlar sayıları oldukça arttı herkes satın mı alıyor yoksa el altından dolaşıyor mu? Warez olma ihtimali var mı yakın zamanda sizce?
Acaba benim türkçem mi bozuk arkadaşlar anlamadım 5.5 xhigh codex modelinin CODEX üzerinde yine openai apisi ile 70 dolar aylık 20 dolar haftalık ÜCRET ile SINIRSIZ token ile çalışabileceğiniz hizmetler var.
Aylık 200 dolarlık Cursor Ultra kullanıyorum 400 Dolarlık API limiti veriyor. Üstüne yaklaşık 750 dolar harcamada yaptım. Sadece Network'ü daha modern bir mimariye taşımak amacıyla bunu bile tam olarak değil yarısından fazlasını bitirebildi o yüzden bu mobil projesi için söylediğiniz limitlerle 8-9 ayda anca tamamlarsınız
Yapay zekayla tamamen bitiremezsin, yazılım bilgin yoksa harcadığın tokenle ve verimsiz bir mobil oyunla başbaşa kalırsın, işin büyük yükünü tamamladıktan sonra ince işler için yapay zekadan destek alırsan 3 senelik işi 4-5 ayda tamamen tamamlarsın
Yapay zekayla tamamen bitiremezsin, yazılım bilgin yoksa harcadığın tokenle ve verimsiz bir mobil oyunla başbaşa kalırsın, işin büyük yükünü tamamladıktan sonra ince işler için yapay zekadan destek alırsan 3 senelik işi 4-5 ayda tamamen tamamlarsın