Mobile metin2 başaran çıktı.

yakamozgelistirici

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Sanırm mobile hayatına geçiren tek server betasına girdim inceledim eksiklikleri olsa da başarılı proje tamamen bitince piyasada baya isim yapacak

Daha kimse bu noktaya gelemedi :)
KORAY der susarım :D ve daha kimse bu noktaya gelemedi derken o kısmı pek anlayamadım

not 1: senden önceki geliştiricilere hakaret derecesinde açılan tarzda bir konu olmuş (farkındalık gelişmemiş)
not 2: tam çıldırmalık fıttırmalık konu başlığı
not 3: küçük çaplı kendi dünyanda takılan bir geliştirici olduğun buradan belli
not 4: hadi kg

Son düzenleme:
Hem mobil hem pc eş zamanlıysa büyük olay

Hakikaten eş zamanlı çalışıyorsa ciddi anlamda büyük başarı @yakamozgelistirici tek fark oyun motorumu ?
Bi ara oyuncusuydum hem pcden hemde mobilden giriyodum aynı hesaba, zaten şuanda yapılmış durumda ve ayrıca farklı oyun motoru olunca ne oluyor onu anlamadım yaptığı iş aynı sonuçta, konudaki illaki emekler vardır ama abartıyosunuz. Görsel açıdan benzeyen oyun olmuş onun haricinde birşey görmüyorum.

KORAY der susarım :D ve daha kimse bu noktaya gelemedi derken o kısmı pek anlayamadım

not 1: senden önceki geliştiricilere hakaret derecesinde açılan tarzda bir konu olmuş (farkındalık gelişmemiş)
not 2: tam çıldırmalık fıttırmalık konu başlığı
not 3: küçük çaplı kendi dünyanda takılan bir geliştirici olduğun buradan belli
not 4: hadi kg
Velet sütünü içtiysen uyuyabilirsin max 12 yaş 0/10 ragebit

metin2 nin mobilimi olur ya bambam pc version akar bi kere giriyim dedim mobile benim parnaklar büüyk tıklayamıodum

Şu soldaki dönen parayı qui içine alınsa ne kadar hoş olur, video boyu odaklandığım yer orası oldu :D

Geri