- Ticaret Puanı
- 0
Sanırm mobile hayatına geçiren tek server betasına girdim inceledim eksiklikleri olsa da başarılı proje tamamen bitince piyasada baya isim yapacak
Oyun motoru farklıanlamadım zaten royale2, mobile2 var bunun farkı ne ki tek yazmışsın
Hem mobil hem pc eş zamanlıysa büyük olayanlamadım zaten royale2, mobile2 var bunun farkı ne ki tek yazmışsın
Hakikaten eş zamanlı çalışıyorsa ciddi anlamda büyük başarı @yakamozgelistirici tek fark oyun motorumu ?Hem mobil hem pc eş zamanlıysa büyük olay
aslında fark oyun motoru değil de metin2 ye en yakın görünen bu server şuanda. royale2 falan biraz metin2 dışı gözüküyor.Hakikaten eş zamanlı çalışıyorsa ciddi anlamda büyük başarı @yakamozgelistirici tek fark oyun motorumu ?
Tabii ki değil ama arkadaşın sorusuna öyle demeyi sağlıklı buldum çünkü ne fark var dedi metin2 tamamen aynısını yapmış bildiğin 1-120 trHakikaten eş zamanlı çalışıyorsa ciddi anlamda büyük başarı @yakamozgelistirici tek fark oyun motorumu ?
öyle betası aktifken inceledim iyiydi grafikleri bile tamamen trHem mobil hem pc eş zamanlıysa büyük olay

Daha kimse bu noktaya gelemedibaşaran 1 başaran 2 başaran 3 başaran 4 bitmiyo ki![]()

KORAY der susarımDaha kimse bu noktaya gelemedi![]()
ve daha kimse bu noktaya gelemedi derken o kısmı pek anlayamadımHem mobil hem pc eş zamanlıysa büyük olay
Bi ara oyuncusuydum hem pcden hemde mobilden giriyodum aynı hesaba, zaten şuanda yapılmış durumda ve ayrıca farklı oyun motoru olunca ne oluyor onu anlamadım yaptığı iş aynı sonuçta, konudaki illaki emekler vardır ama abartıyosunuz. Görsel açıdan benzeyen oyun olmuş onun haricinde birşey görmüyorum.Hakikaten eş zamanlı çalışıyorsa ciddi anlamda büyük başarı @yakamozgelistirici tek fark oyun motorumu ?
Velet sütünü içtiysen uyuyabilirsin max 12 yaş 0/10 ragebitKORAY der susarımve daha kimse bu noktaya gelemedi derken o kısmı pek anlayamadım
not 1: senden önceki geliştiricilere hakaret derecesinde açılan tarzda bir konu olmuş (farkındalık gelişmemiş)
not 2: tam çıldırmalık fıttırmalık konu başlığı
not 3: küçük çaplı kendi dünyanda takılan bir geliştirici olduğun buradan belli
not 4: hadi kg