DELIASIL Üye Üye Mesaj 180 Çözümler 8 Beğeni 43 Puan 144 Ticaret Puanı 0 7 Kasım 2025 #21 Burada birşeyler oluyo gibi
Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Süper Üye Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 12.513 Çözümler 581 Beğeni 16.876 Puan 8.781 Ticaret Puanı 2 26 Kasım 2025 #22 Rank setimiz baştan yenilendi. Yapılanlar Gözle görülmesi zor olan vektörel hatalar düzeltildi. Rankların sağ tarafında yer alan logomuzun karanlık temada net gözükmemesi düzeltildi Yeni ana kullanıcı basamağı eklendi. Premium Üyeliği tek bir isim altında toplamak yerine değerli element adları ile 3'e ayırdık. Mevcut Premium Üye rankları Gold Üye olarak değiştirildi. ile beraber sitemizde toplamda 4 tane premium üyelik oldu. Silver -> Gold -> Platin -> Kurumsal Yönetim Ekibi rankı geri geldi ve tasarımı değiştirildi. Artık yönetim rankının tüm renklerini barındırıyor. Emekli Üye ile Yardımsever Üye renkleri benzer olduğundan dolayı Emekli Üye rankının rengi değiştirilmiştir. Son düzenleme: 27 Kasım 2025
Rank setimiz baştan yenilendi. Yapılanlar Gözle görülmesi zor olan vektörel hatalar düzeltildi. Rankların sağ tarafında yer alan logomuzun karanlık temada net gözükmemesi düzeltildi Yeni ana kullanıcı basamağı eklendi. Premium Üyeliği tek bir isim altında toplamak yerine değerli element adları ile 3'e ayırdık. Mevcut Premium Üye rankları Gold Üye olarak değiştirildi. ile beraber sitemizde toplamda 4 tane premium üyelik oldu. Silver -> Gold -> Platin -> Kurumsal Yönetim Ekibi rankı geri geldi ve tasarımı değiştirildi. Artık yönetim rankının tüm renklerini barındırıyor. Emekli Üye ile Yardımsever Üye renkleri benzer olduğundan dolayı Emekli Üye rankının rengi değiştirilmiştir.
Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Süper Üye Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 12.513 Çözümler 581 Beğeni 16.876 Puan 8.781 Ticaret Puanı 2 1 Aralık 2025 #23 Ana üye rankları ve yönetim rankları ayrı kategorilere ayrıldı. Böylelikle yönetim ekibinde olanlar hangi üye rankına ait olduğu gözükecek. Bu değişiklik sebebi ile yerden tasarruf etmek amacıyla gösterimi tekrardan kapatılmıştır
Ana üye rankları ve yönetim rankları ayrı kategorilere ayrıldı. Böylelikle yönetim ekibinde olanlar hangi üye rankına ait olduğu gözükecek. Bu değişiklik sebebi ile yerden tasarruf etmek amacıyla gösterimi tekrardan kapatılmıştır