DELIASIL Gold Üye Gold Üye Üye Mesaj 180 Çözümler 8 Beğeni 43 Puan 144 Ticaret Puanı 0 7 Kasım 2025 #21 Burada birşeyler oluyo gibi
Whistle Ruhsuz :/ Site yetkilisi Kurucu Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 12.485 Çözümler 580 Beğeni 16.747 Puan 6.281 Ticaret Puanı 2 Çarşamba 04:52 #22 Rank setimiz baştan yenilendi. Yapılanlar Gözle görülmeyen vektörel hatalar düzeltildi. Rankların sağ tarafında yer alan logomuzun karanlık temada net gözükmemesi düzeltildi Yeni ana kullanıcı basamağı eklendi. Premium Üyeliği tek bir isim altında toplamak yerine değerli element adları ile 3'e ayırdık. Mevcut Premium Üye rankları Gold Üye olarak değiştirildi. ile beraber sitemizde toplamda 4 tane premium üyelik oldu. Silver -> Gold -> Platin -> Kurumsal Yönetim Ekibi rankı geri geldi ve tasarımı değiştirildi. Artık yönetim rankının tüm renklerini barındırıyor. Emekli Üye ile Yardımsever Üye renkleri benzer olduğundan dolayı Emekli Üye rankının rengi değiştirilmiştir. Son düzenleme: Perşembe 01:49
Rank setimiz baştan yenilendi. Yapılanlar Gözle görülmeyen vektörel hatalar düzeltildi. Rankların sağ tarafında yer alan logomuzun karanlık temada net gözükmemesi düzeltildi Yeni ana kullanıcı basamağı eklendi. Premium Üyeliği tek bir isim altında toplamak yerine değerli element adları ile 3'e ayırdık. Mevcut Premium Üye rankları Gold Üye olarak değiştirildi. ile beraber sitemizde toplamda 4 tane premium üyelik oldu. Silver -> Gold -> Platin -> Kurumsal Yönetim Ekibi rankı geri geldi ve tasarımı değiştirildi. Artık yönetim rankının tüm renklerini barındırıyor. Emekli Üye ile Yardımsever Üye renkleri benzer olduğundan dolayı Emekli Üye rankının rengi değiştirilmiştir.