Min Max Hasar Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan nyami
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 274

nyami

ZeRo
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
1
Konuyu görmüşken fikir olarak sadece belirtmek isterim bu oyuncu kısıtlama olayı benim gözümde server sahiplerinin üzerinde çok çalışmadığı vur-kaç yapmak için açılmış bir serverda hasar kısıtlayıp "kolaya kaçma" sistemi gibi geliyor.

Ellerinize sağlık ayrıca paylaşım için teşekkürler.

Konuyu görmüşken fikir olarak sadece belirtmek isterim bu oyuncu kısıtlama olayı benim gözümde server sahiplerinin üzerinde çok çalışmadığı vur-kaç yapmak için açılmış bir serverda hasar kısıtlayıp "kolaya kaçma" sistemi gibi geliyor.

Benim fikrim metin farımı sisteminde düşük metinli farım haritalarının yüksek hasarlı oyuncular tarafından yağmalanmasına bir nebzede olsa deva olan basit ama etkili bir sistem. Evet biraz kolaya kaçmak oluyor dengeli bir sistem kurmaktansa basit bir kaç kod ile yürümek basit kalıyor.

Rica ederim.

İlk yapanlardan biri elveron'du bizim malum türk yang satıcısı kitle oyuna yeni başlayanları cezbedecek giriş maplerindeki metin droplarına göz dikip ana hesaptan o hesaba simyalarını vs geçirince metinleri çok seri kesmeye başladılar( hile ile otomatik 7/24 farm) damage cap geldi oyuna.

Sunucu ekonomisini ve drop dengesini koruyor, yeni başlayacak oyunculara can suyu olan bir sistem. Yüksek maplerde de en top oyuncuların tekelleşmesinin önüne geçiyor. Faydası daha fazla hocam, insanları item yapmaya zorluyor, aradaki makası genişlettirmiyor.

Geri