- Ticaret Puanı
- 0
Gamerforge eski ruhu yaşatmak için 2007-2008 yıllara ait o eski metin2’yi açmayı düşünüyor. Bu konu hakkında fikirleriniz nedir?
Forumda resmi açıklama yok dedikodu furyasıKim diyor![]()
bu arada gelirse şimdikinden çok daha fazlasını kazanırCano sar başa yaparlar aynı güncellemeler sırasıyla yeniden gelir daha çok kazanırlar. Konu para olunca bunlara asla ama asla güvenilmez1-99 eski klasman açacaksa ben bile başlarım ama yoharalı kadar kazanamazlar ne satacakki efsun nesnesi mi exp yüzüğü mü

X sunucularda adeti 120 tl efsunun asıl para orada1-99 eski klasman açacaksa ben bile başlarım ama yoharalı kadar kazanamazlar ne satacakki efsun nesnesi mi exp yüzüğü mü
Yoharalı tr de; nesne marketin ucu bucağı yok kârlılıkta kıyaalanmaz ama official hard sunucu açılacaksa aadece türkiyeden 10k kişi girer kemiksiz.X sunucularda adeti 120 tl efsunun asıl para orada
İnternet cafede 50 kuruşa süre uzat sonraYoharalı tr de; nesne marketin ucu bucağı yok kârlılıkta kıyaalanmaz ama official hard sunucu açılacaksa aadece türkiyeden 10k kişi girer kemiksiz.
O eski çocuk olduğumuz yıllarda kendini efsane sananların kulakçıktan alırız o ayrı mesele tabi
Üff tost cola metin2 sabaha kadar akardı aslındaİnternet cafede 50 kuruşa süre uzat sonra
Bunların bazen beyin fonksiyonlarının ne şekilde çalıştığını merak ediyorum.Koskoca WoW bile classic açtı, Metin2 Classic açmamaları şaşırtıcı ver grafik update, ver yeni temiz client optimize çak classic dahada güncelleme bırak öyle.
Bu dediğimi yaparken harcama yapacaklar ve muhtemelen şuanki dipsiz para kuyusu kadar kazanmayacağını düşünüyorlardır. Tamamen ekonomik risk kararıdır.Bunların bazen beyin fonksiyonlarının ne şekilde çalıştığını merak ediyorum.