Yardım metin2client logs klasörü hk

• Konuyu açan Konuyu açan brave
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 90
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

brave

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Clienti kapatınca dosyalar içinde logs klasörü oluşuyor ama herhangi bir syserr gelmiyor. Logs klasörü içinde .dmp dosya mevcut bunu nasıl kontrol edebilirim neden geldiğine dair? Ayrıca error.cpp üzerinden devredışı bırakmak önerilen bir durum mu?

.dmp dosyaları genelde WinDbg ile açılıp okunur. Windows'un mavi ekran hatası verdiği durumlarda da .dmp dosyası oluşturulur ve WinDbg ile açılıp incelenir. Ama Metin2 tarafından oluşturulan .dmp aynı mantıkta okunur mu emin değilim, yine de WinDbg deneyebilirsin.

.dmp dosyaları genelde WinDbg ile açılıp okunur. Windows'un mavi ekran hatası verdiği durumlarda da .dmp dosyası oluşturulur ve WinDbg ile açılıp incelenir. Ama Metin2 tarafından oluşturulan .dmp aynı mantıkta okunur mu emin değilim, yine de WinDbg deneyebilirsin.
Yorum için teşekkür ederim. Birkaç kaynak kodunu kontrol ettim oralarda define'ı yoruma almışlar veya komple silmişler ama kapatmak ideal bir durum mu ona emin olamadım sadece

Geri