Metin2 Tv Telifsiz Video Platformu

• Konuyu açan Konuyu açan carpiciyim1
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 192

carpiciyim1

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba
Bu içeriz siz servir sahipleri için...
Bildiğiniz üzere youtube anlaşma yaptığınız youtuberlerin videolarına sürekli telif atıp videolarını kaldırıp kanallarını kapatıyor.
Sizlerde anlaşmış olduğunuz bölümlerin tam ücretini verip tam verim alamıyorsunuz çünkü eski videoları sildiği için.
Bundan dolayı sizlere bu sistemi sunuyoruz istar kiralama yapın ister açık kaynak şekilde satın alın.
Bu sistem sayesinde artık anlaşma yaptığınız youtuberlerin videoları sürekli güvende kalacak.
Discord: alisicakoglu

index1.webp
Yeni Proje (4).webp
index3.webp
index4.webp

Son düzenleme:
Misali'nin aynısı olmuş yoksa :) Başarılarınızın devamını dilerim ancak global telif hakları diye bir yasa olduğunu araştırmıştım daha önce bu konuda sunucu sahiplerine sorun olmaz mı diye düşünüyorum

Misali'nin aynısı olmuş yoksa :) Başarılarınızın devamını dilerim ancak global telif hakları diye bir yasa olduğunu araştırmıştım daha önce bu konuda sunucu sahiplerine sorun olmaz mı diye düşünüyorum
şuan artık aktif olarak tüm herkes kullanmaya başlıyor ve dahada çok yaygınlaşacak ayrıca çok sorun olacağınıda düşünmüyorum kullanan server sahipleri sezonluk aldıkları için sitemi her seferinde veritabanı sıfırlanacaktır.

Geri