Metin2.tc Patcher

• Konuyu açan Konuyu açan adv1453
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 2K

adv1453

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Ek dosya olarak indirip kullanabilirsiniz :)

Screenshot_1.webp

Dosya Eklentileri

Login ekranı için bir değişiklik yapmak istiyorum arka plan için grafik görseli hazırladım bu görselin üzerine normal giriş ıd pw gibi şeyler olacak ve hesap kaydetme olacak max 4 hesabı kaydedecek tek tıkla girecek öyle bir sistem varmı ?

Login ekranı için bir değişiklik yapmak istiyorum arka plan için grafik görseli hazırladım bu görselin üzerine normal giriş ıd pw gibi şeyler olacak ve hesap kaydetme olacak max 4 hesabı kaydedecek tek tıkla girecek öyle bir sistem varmı ?

linki inceledim hesap cfgleri oluşturdum diğer klasörleri nasıl yapacağım ? düz mantıkmı yani kopyala yapıştır gibi?

Merhabalar @snrby57;

Bu tarz konular için önce forum sitemizi araştırın eğer aradıklarınız ile ilgili konu yok ise siz yeni bir konu açarak (forum kurallarına uygun) yardım isteyebilirsiniz. Konu içeriklerinde farklı isteklerde ya da yardımda bulunmak konuyu kirletmektedir.

İyi forumlar.

Uyarı: Bu konu açıldığından bu yana baya zaman geçmiş.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.
Geri