Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Login ekranı için bir değişiklik yapmak istiyorum arka plan için grafik görseli hazırladım bu görselin üzerine normal giriş ıd pw gibi şeyler olacak ve hesap kaydetme olacak max 4 hesabı kaydedecek tek tıkla girecek öyle bir sistem varmı ?
Login ekranı için bir değişiklik yapmak istiyorum arka plan için grafik görseli hazırladım bu görselin üzerine normal giriş ıd pw gibi şeyler olacak ve hesap kaydetme olacak max 4 hesabı kaydedecek tek tıkla girecek öyle bir sistem varmı ?
Bu tarz konular için önce forum sitemizi araştırın eğer aradıklarınız ile ilgili konu yok ise siz yeni bir konu açarak (forum kurallarına uygun) yardım isteyebilirsiniz. Konu içeriklerinde farklı isteklerde ya da yardımda bulunmak konuyu kirletmektedir.