Çözüldü metin2 siteme index eklemek istiyorum

• Konuyu açan Konuyu açan J3yShuFLe
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 1K
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

J3yShuFLe

HayaletMetin2 & ExpertCraft [ Founding Owner]
Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba arkadaşlar metin2 pvp serverimin web sitesinde index yok fakat internetten buldugum tanıtım indexini siteme kurmak istiyorum mhms panel kullanıyorum bu konu hakkında yardımcı olabilecek varmı

Çözüm
Mhms panelde index ekleme yoktu sanırsam. Bunun yerine dosyaları bir klasöre taşıyıp ayarlar yapmanız gerekecek örneğin
www veya public_html artık hangisi ana dizin ise bunun içine site olarak bir klasör oluşturuyor ve içerisinde aktarıyorsunuz. Ayarlarınızı ona göre değiştiriyorsunuz bu biraz karışık olabilir yedeklerinizi almadan denemeyin. Böylelikle public_html içerisi boş olduğu için indexinizi oraya atabilirsiniz.
Mhms panelde index ekleme yoktu sanırsam. Bunun yerine dosyaları bir klasöre taşıyıp ayarlar yapmanız gerekecek örneğin
www veya public_html artık hangisi ana dizin ise bunun içine site olarak bir klasör oluşturuyor ve içerisinde aktarıyorsunuz. Ayarlarınızı ona göre değiştiriyorsunuz bu biraz karışık olabilir yedeklerinizi almadan denemeyin. Böylelikle public_html içerisi boş olduğu için indexinizi oraya atabilirsiniz.

Çözüm
hocam yapamadım bende uzak masaüstü ile yardımcı olma şansın varmı ?

Maalesef müsait değilim.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri