İstek Metin2 silah seti

• Konuyu açan Konuyu açan chylnoth
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 15
  • Gösterim Gösterim 111
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

chylnoth

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Elinde bu silah seti olan var mıdır veya nerden bulabileceğimi bilen.

kanıt1.webp

kanıt2.webp

saltanatın prime dönemi sonrası okanımın paraya para demediği yıllar fırsatı varken;

şimdi bu sunucuyu geliştiriyor saçma sapan şekilde
bu ne saçma etc tasarımı ne saçma bir oyun tasarımı neyi kanıtlamaya çalışıyor dünyanın en büyük s*çışını mı?

1-120 çöp files da yapmışlardı warezden pet sistemi vs eklenmişti :d
Model bağlamında konuşmak gerekirse Saltanat'ın kendisine özgü bir tasarımı yok gibi görünüyor. Şu +20 kılıcı bi bulamadım hiçbir yerde onu da nereden aldıklarını bi bilseydim gözüm açık gitmezdi.

Model bağlamında konuşmak gerekirse Saltanat'ın kendisine özgü bir tasarımı yok gibi görünüyor. Şu +20 kılıcı bi bulamadım hiçbir yerde onu da nereden aldıklarını bi bilseydim gözüm açık gitmezdi.
yok hocam 1-120de modeli geçtim harita hatta pet binek bile yoktu covidin ilk zamanları 2017-18 TR tadında server açmışlardı ama sürekli patladılar o dönemki iddialarına göre o sunucu da kapanmayacaktı ama 1-120nin sürdürülemezliğini ön göremediler ve warezden bulup çatçut eklenilen saçmalıklar da fazlasıyla tat kaçırdı

yok hocam 1-120de modeli geçtim harita hatta pet binek bile yoktu covidin ilk zamanları 2017-18 TR tadında server açmışlardı ama sürekli patladılar o dönemki iddialarına göre o sunucu da kapanmayacaktı ama 1-120nin sürdürülemezliğini ön göremediler ve warezden bulup çatçut eklenilen saçmalıklar da fazlasıyla tat kaçırdı
Hanedan projesinden bahsediyorsun sanırım evet rezalet bir projeydi.

Geri