harbi la +20 ölümcül kılıç önceden bunu kullanıyordukanaa saltanatın eski kılıcı @meteek @erenturna21 hatırladın mı la

saltanatta bunu kullanıp sonra şuanki haline dönmüştü diye hatırlıyorum benharbi la +20 ölümcül kılıç önceden bunu kullanıyorduk![]()
Evet eski kılıcı fakat bunun seti varmış haberim bile yoktu ama baya hoşuma gittianaa saltanatın eski kılıcı @meteek @erenturna21 hatırladın mı la

videoyu buldum eziyete bak stack limitler 200 bide
saltanatın prime zamanında 1-99 mu ne deneyip sıçtılar onlardan bi bok olmazsaltanatın prime dönemi sonrası okanımın paraya para demediği yıllar fırsatı varken;
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
şimdi bu sunucuyu geliştiriyor saçma sapan şekilde
Bu kanal önceden saltanatın official kanalıydı sonra adını değiştirmiş takipteyim bu hale bürünmüş ne yapıyor bende anlamadımsaltanatın prime zamanında 1-99 mu ne deneyip sıçtılar onlardan bi bok olmaz
okanın geliştirdiği ne malum bunu bide
bu ne saçma etc tasarımı ne saçma bir oyun tasarımı neyi kanıtlamaya çalışıyor dünyanın en büyük s*çışını mı?saltanatın prime dönemi sonrası okanımın paraya para demediği yıllar fırsatı varken;
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
şimdi bu sunucuyu geliştiriyor saçma sapan şekilde
1-120 çöp files da yapmışlardı warezden pet sistemi vs eklenmişti :dsaltanatın prime zamanında 1-99 mu ne deneyip sıçtılar onlardan bi bok olmaz
okanın geliştirdiği ne malum bunu bide
Model bağlamında konuşmak gerekirse Saltanat'ın kendisine özgü bir tasarımı yok gibi görünüyor. Şu +20 kılıcı bi bulamadım hiçbir yerde onu da nereden aldıklarını bi bilseydim gözüm açık gitmezdi.1-120 çöp files da yapmışlardı warezden pet sistemi vs eklenmişti :d
yok hocam 1-120de modeli geçtim harita hatta pet binek bile yoktu covidin ilk zamanları 2017-18 TR tadında server açmışlardı ama sürekli patladılar o dönemki iddialarına göre o sunucu da kapanmayacaktı ama 1-120nin sürdürülemezliğini ön göremediler ve warezden bulup çatçut eklenilen saçmalıklar da fazlasıyla tat kaçırdıModel bağlamında konuşmak gerekirse Saltanat'ın kendisine özgü bir tasarımı yok gibi görünüyor. Şu +20 kılıcı bi bulamadım hiçbir yerde onu da nereden aldıklarını bi bilseydim gözüm açık gitmezdi.
Hanedan projesinden bahsediyorsun sanırım evet rezalet bir projeydi.yok hocam 1-120de modeli geçtim harita hatta pet binek bile yoktu covidin ilk zamanları 2017-18 TR tadında server açmışlardı ama sürekli patladılar o dönemki iddialarına göre o sunucu da kapanmayacaktı ama 1-120nin sürdürülemezliğini ön göremediler ve warezden bulup çatçut eklenilen saçmalıklar da fazlasıyla tat kaçırdı
okanım emekli maaşını buna gömüyor işte hahahahabu ne saçma etc tasarımı ne saçma bir oyun tasarımı neyi kanıtlamaya çalışıyor dünyanın en büyük s*çışını mı?