Metin2 Server Açıcam Ortak Alıyorum 75bin Bütçem Var

• Konuyu açan Konuyu açan ahmed4541
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 24
  • Gösterim Gösterim 466

ahmed4541

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
Metin2 Server Açıcam Ortak Alıyorum 75bin var. 75 bin tl lik bir başlangınç yapmak için yeterli. ortak files açmak isteyenler yazsın lütfen finansmanı ben saglarım. 3 kişi arıyorum ortalama bilgili bilgisiz vb.

Valla hocam, 75 bin TL’ye bırak oyun açmayı, denenmiş sağlam bir filesin yarısını bile zor alırsın.
İş sadece “server açtım” demekle bitmiyor; bunun reklam bütçesi var, server filesi var, ekip işi var, yönetimi var.
“Sen filesi getir, ben şu parayı koyayım da oyun yürüsün” kafasıyla bu işler olmuyor.
15 yıllık tecrübeyle söylüyorum; bu mantıkla girip de gerçekten sürdürülebilir şekilde başarılı olan çok az kişi gördüm.
Ama işin kötü tarafı, 20–30 bin TL’ye “oyun açıyoruz” diye dolandıran çok kişi var maalesef.
Hazır sistem diye çöp files satılıyor, emek verilmemiş altyapılar pazarlanıyor.
Bir de işin reklamını öyle bir yapıyorlar ki insanlar gerçekten sağlam bir proje sanıyor.
Sonra server 1 ay dayanmayınca ortada ne ekip kalıyor ne destek.

ya zaten bir alt yapı files buluruz. ona 75bin lik sistem koyarız. ortaklarda birseyler ekler ellerinde olanı forumlardan da ekleriz. bir files ortaya çıkarırız. sonrasında gene biriktirip açarız. önemli olan güvenilir projeye başlayabilecek ortak bulmak. yani hemen 75bin e server açmak zor evet. her konu bilgi sahibi degilim. az orta seviyesinde biliyorum. bu işi o yüzden finansman ben olcam yani suan bütçe 75bin yarın güven artarsa 100 e de çıkar ama dediğim gibi işte zaten ben aylık 80bin alıyom temizlik görevlisiyim kablolu bekarım. yani yaparız birseyler ya.

ya zaten bir alt yapı files buluruz. ona 75bin lik sistem koyarız. ortaklarda birseyler ekler ellerinde olanı forumlardan da ekleriz. bir files ortaya çıkarırız. sonrasında gene biriktirip açarız. önemli olan güvenilir projeye başlayabilecek ortak bulmak. yani hemen 75bin e server açmak zor evet. her konu bilgi sahibi degilim. az orta seviyesinde biliyorum. bu işi o yüzden finansman ben olcam yani suan bütçe 75bin yarın güven artarsa 100 e de çıkar ama dediğim gibi işte
Hocam bu kafada ilerlersen dolandırılman çok muhtemel. Sistem alarak sorunsuz denebilecek bir files yapmayı planlasan bile 100 den fazla tutar. Reklama sadece 100 ayırman gerekiyor. Piyasanın içerisinde değilsen sana gelen 10 kişiden 9 u dolandırıcı olacaktır. Benim naçizane tavsiyem bu işi bilen insanlarla fikir alışverişi yapıp doğru adımlar atarak ilerlemen aksi taktirde çok mide bulandırıcı bir iş.

Hocam bu kafada ilerlersen dolandırılman çok muhtemel. Sistem alarak sorunsuz denebilecek bir files yapmayı planlasan bile 100 den fazla tutar. Reklama sadece 100 ayırman gerekiyor. Piyasanın içerisinde değilsen sana gelen 10 kişiden 9 u dolandırıcı olacaktır. Benim naçizane tavsiyem bu işi bilen insanlarla fikir alışverişi yapıp doğru adımlar atarak ilerlemen aksi taktirde çok mide bulandırıcı bir iş.
Dolandırıldım zaten facebooktan o yüzden biraz temkinliyim.. fakat para var bilgi az orta seviye olunca ortak veya bir satıcı ile çalışmak zorunda oluyorum. yani aslında filesi ortaya çıkarabilsem gerisini biriktirip açarım da. güvenilir ortak bulursam çalışacam yoksa taktik su
satıcılar ile hallederim. napıyım. kafaya koydum bikere gözü tekrar kararttım.

Hocam yazış şeklinizden anladığım kadarıyla sizi rahat dolandırırlar boş verin sw açma işlerini, büyük serverlara 15 20 atıp 30 40 alıp çıkın yoksa hem zamanınız hem paranız gidecek.

açmasamda forumdaki güvenilir satıcılar ile anlasıp elimde bir files tutacagım. o dolandırılmam biraz kendi geri zekalılıyım oldu güvenmemeliydim. zaten facebooktan bulunan adamdan ne hayır bekliyorsam suç bende.

ya zaten bir alt yapı files buluruz. ona 75bin lik sistem koyarız. ortaklarda birseyler ekler ellerinde olanı forumlardan da ekleriz. bir files ortaya çıkarırız. sonrasında gene biriktirip açarız. önemli olan güvenilir projeye başlayabilecek ortak bulmak. yani hemen 75bin e server açmak zor evet. her konu bilgi sahibi degilim. az orta seviyesinde biliyorum. bu işi o yüzden finansman ben olcam yani suan bütçe 75bin yarın güven artarsa 100 e de çıkar ama dediğim gibi işte zaten ben aylık 80bin alıyom temizlik görevlisiyim kablolu bekarım. yani yaparız birseyler ya.
Hmm para olunca sistemler eklenecek bir sorun çıktı diyelim ? Ya da insanız yanlış Birşey yaptılar sistemi eklediklerini zannediyorlar ama oyunda sorun yarattı o kadar basit değil diğer arkadaşların dediği gibi dolandırma ihtimalin çok yüksek, sunucu fiyatı hile koruması zaten 100k₺ yapıyor aylık çok zor o fiyatlara oyun açman bilmiyorsan daha önce açmadıysan hiç hiç girme zarar etme ihtimalin çok yüksek, Files istiyorsan da denenmiş oynatılmış 1-105 Oyun dosyalarını satıyorum iletişime geçebilirsin yardımcı oluruz en azından arkana baktığın da denenmiş filesin olur, kefilim ve referansım yıllardır aktif
Olarak oyun açıp oynatıyoruz

Ria2,WsMt2 şahsıma ait lova,winter,liva,lisa,editsizpvp de de yıllarca yönetim ve adminlik tecrübem var her konuda yardımcı oluruz bütçe olduktan sonra açarız da sorunsuz

Son düzenleme:
dolandırılma ihtimali yüksekte kral şimdi güvenilir satıcıdan satın alacagız. sistemi satan adam da düzgünce kurar yani. siten varsa iletebilirsin yada files görselelri vb.

dolandırılma ihtimali yüksekte kral şimdi güvenilir satıcıdan satın alacagız. sistemi satan adam da düzgünce kurar yani. siten varsa iletebilirsin yada files görselelri vb.
Konum var üste cıksrıldı demin incelersin +1500 online de denendi herşeyi hazır loncalık 1-105 Files incele düşünürsen yazarsın

sistem satıyormusun alt yapıyı benversem sistemleri kurup verebilir misin peki benim filesime konuyuda inceleyeceğim

sistem satıyormusun alt yapıyı benversem sistemleri kurup verebilir misin peki benim filesime konuyuda inceleyeceğim
Merhabalar öncelikle dolandırılmanıza üzüldüm umarım tekrar yaşamazsınız bu sorunu . Bir diğer konuya gelecek olursak alt yapı + sistem konusunda tecrübeli birini arıyorsanız iletişime geçebilirsiniz her türlü hizmetimiz mevcuttur . Piyasadaki ve forumdaki kişilere de sorabilirsiniz bizi . İyi forumlar

Sistem satın aldığın da daha da fazla olur tek tek eklemek için herkese gitsen öyle örnek Files 50 100 ise tek tek o sistemleri eklemen daha da tutar özel Files yaptırmana gelir ki o sistemleri de sorunsuz entegre edilmesi %100 değil özelden görüşebiliriz müsait olunca yazarsın konu karışmasın

Merhabalar öncelikle dolandırılmanıza üzüldüm umarım tekrar yaşamazsınız bu sorunu . Bir diğer konuya gelecek olursak alt yapı + sistem konusunda tecrübeli birini arıyorsanız iletişime geçebilirsiniz her türlü hizmetimiz mevcuttur . Piyasadaki ve forumdaki kişilere de sorabilirsiniz bizi . İyi forumlar
Merhaba,
Tavsiye ederim. İletişime geçebilirsiniz.

Geri