Hocam bu kafada ilerlersen dolandırılman çok muhtemel. Sistem alarak sorunsuz denebilecek bir files yapmayı planlasan bile 100 den fazla tutar. Reklama sadece 100 ayırman gerekiyor. Piyasanın içerisinde değilsen sana gelen 10 kişiden 9 u dolandırıcı olacaktır. Benim naçizane tavsiyem bu işi bilen insanlarla fikir alışverişi yapıp doğru adımlar atarak ilerlemen aksi taktirde çok mide bulandırıcı bir iş.ya zaten bir alt yapı files buluruz. ona 75bin lik sistem koyarız. ortaklarda birseyler ekler ellerinde olanı forumlardan da ekleriz. bir files ortaya çıkarırız. sonrasında gene biriktirip açarız. önemli olan güvenilir projeye başlayabilecek ortak bulmak. yani hemen 75bin e server açmak zor evet. her konu bilgi sahibi degilim. az orta seviyesinde biliyorum. bu işi o yüzden finansman ben olcam yani suan bütçe 75bin yarın güven artarsa 100 e de çıkar ama dediğim gibi işte
Dolandırıldım zaten facebooktan o yüzden biraz temkinliyim.. fakat para var bilgi az orta seviye olunca ortak veya bir satıcı ile çalışmak zorunda oluyorum. yani aslında filesi ortaya çıkarabilsem gerisini biriktirip açarım da. güvenilir ortak bulursam çalışacam yoksa taktik suHocam bu kafada ilerlersen dolandırılman çok muhtemel. Sistem alarak sorunsuz denebilecek bir files yapmayı planlasan bile 100 den fazla tutar. Reklama sadece 100 ayırman gerekiyor. Piyasanın içerisinde değilsen sana gelen 10 kişiden 9 u dolandırıcı olacaktır. Benim naçizane tavsiyem bu işi bilen insanlarla fikir alışverişi yapıp doğru adımlar atarak ilerlemen aksi taktirde çok mide bulandırıcı bir iş.
Hmm para olunca sistemler eklenecek bir sorun çıktı diyelim ? Ya da insanız yanlış Birşey yaptılar sistemi eklediklerini zannediyorlar ama oyunda sorun yarattı o kadar basit değil diğer arkadaşların dediği gibi dolandırma ihtimalin çok yüksek, sunucu fiyatı hile koruması zaten 100k₺ yapıyor aylık çok zor o fiyatlara oyun açman bilmiyorsan daha önce açmadıysan hiç hiç girme zarar etme ihtimalin çok yüksek, Files istiyorsan da denenmiş oynatılmış 1-105 Oyun dosyalarını satıyorum iletişime geçebilirsin yardımcı oluruz en azından arkana baktığın da denenmiş filesin olur, kefilim ve referansım yıllardır aktifya zaten bir alt yapı files buluruz. ona 75bin lik sistem koyarız. ortaklarda birseyler ekler ellerinde olanı forumlardan da ekleriz. bir files ortaya çıkarırız. sonrasında gene biriktirip açarız. önemli olan güvenilir projeye başlayabilecek ortak bulmak. yani hemen 75bin e server açmak zor evet. her konu bilgi sahibi degilim. az orta seviyesinde biliyorum. bu işi o yüzden finansman ben olcam yani suan bütçe 75bin yarın güven artarsa 100 e de çıkar ama dediğim gibi işte zaten ben aylık 80bin alıyom temizlik görevlisiyim kablolu bekarım. yani yaparız birseyler ya.
Konum var üste cıksrıldı demin incelersin +1500 online de denendi herşeyi hazır loncalık 1-105 Files incele düşünürsen yazarsındolandırılma ihtimali yüksekte kral şimdi güvenilir satıcıdan satın alacagız. sistemi satan adam da düzgünce kurar yani. siten varsa iletebilirsin yada files görselelri vb.
Merhabalar öncelikle dolandırılmanıza üzüldüm umarım tekrar yaşamazsınız bu sorunu . Bir diğer konuya gelecek olursak alt yapı + sistem konusunda tecrübeli birini arıyorsanız iletişime geçebilirsiniz her türlü hizmetimiz mevcuttur . Piyasadaki ve forumdaki kişilere de sorabilirsiniz bizi . İyi forumlarsistem satıyormusun alt yapıyı benversem sistemleri kurup verebilir misin peki benim filesime konuyuda inceleyeceğim
Sistem satın aldığın da daha da fazla olur tek tek eklemek için herkese gitsen öyle örnek Files 50 100 ise tek tek o sistemleri eklemen daha da tutar özel Files yaptırmana gelir ki o sistemleri de sorunsuz entegre edilmesi %100 değil özelden görüşebiliriz müsait olunca yazarsın konu karışmasınsistem satıyormusun alt yapıyı benversem sistemleri kurup verebilir misin peki benim filesime konuyuda inceleyeceğim
Güvenli satıcı diye forumda warez olan sistemi sitesinde satışa koyan arkadaştan almadasistem satıyormusun alt yapıyı benversem sistemleri kurup verebilir misin peki benim filesime konuyuda inceleyeceğim

valla bilemiyorum artık kim mesela onu yapan bu tür insanları iflamak sünnettir. kusurlu ürün satanı ifşalamakGüvenli satıcı diye forumda warez olan sistemi sitesinde satışa koyan arkadaştan almada![]()
kimden bahsettiğini o kadar cok iyi anlıyorum ki ben bile bazen diyorum ki warez olan sistemleri ben yaptım kafasındaki bi insandan hala alısveris yapan ve buna güvenen insanlarada şaşıyorum ayrıcaGüvenli satıcı diye forumda warez olan sistemi sitesinde satışa koyan arkadaştan almada![]()
Merhaba,Merhabalar öncelikle dolandırılmanıza üzüldüm umarım tekrar yaşamazsınız bu sorunu . Bir diğer konuya gelecek olursak alt yapı + sistem konusunda tecrübeli birini arıyorsanız iletişime geçebilirsiniz her türlü hizmetimiz mevcuttur . Piyasadaki ve forumdaki kişilere de sorabilirsiniz bizi . İyi forumlar
%90 ın sitesi zaten warez sistemlerden oluşuyor harunum birde yandaş olmuşlar herkes birbirine paslıyor.Güvenli satıcı diye forumda warez olan sistemi sitesinde satışa koyan arkadaştan almada![]()