buradan indirebilirsiniz
son bir şey daha var bir hata alıyorum acaba çözebilmemiz mümkün olur mu ? Arkadaşlarla çabalıyoruz baya ilerledik ama bir türlü şurayı geçemiyoruz. Aldığımız hata altta. other_needed_headers.h birde pixel_position.h yok çok can sıkıyorlar. napmamız gerek ?

Dosya Eklentileri

1756664347498.webp

Yardim edermisiniz? :alala:

sunucuyu en son kurduğun source dosyaları ile mevcut mu yoksa sıfırdan izleyerek kurmak mı gerekiyor 14. Bölüme kadar izledim ona göre tekrardan başlayıp kurulum yapacağım

sunucuyu en son kurduğun source dosyaları ile mevcut mu yoksa sıfırdan izleyerek kurmak mı gerekiyor 14. Bölüme kadar izledim ona göre tekrardan başlayıp kurulum yapacağım
Öğrenmek isteyenler baştan sıfırdan hazırlayabilir ancak son halini kurmak isterseniz şuraya bakın

Öğrenmek isteyenler baştan sıfırdan hazırlayabilir ancak son halini kurmak isterseniz şuraya bakın
İndirme linkleri için beğenmelisin diyor takip ediyorum beğendim ama açılmadı . Birde bu senin kurduğun filesin son hali mi düzenlemeler değiştirmeler yapabileceğimiz kendi sunucumuz halime getirip aktif oyun açılımı yapıp insanlarla kavuşturabilir miyiz

Eklediğin son 3 video çalıştırılamıyor oynatılamıyor diyor ama

Bu serinin devamı ve güncel hali için şu konuya bakabilirsiniz. Bu seri ile oluşturduğum dosyalardan devam ederek 2025/2026 yılında güncellemeleri anlatıyorum.

Artık güncel konu bu olduğu için bu konuyu sabitten indiriyorum.

İndirme linkleri için beğenmelisin diyor takip ediyorum beğendim ama açılmadı . Birde bu senin kurduğun filesin son hali mi düzenlemeler değiştirmeler yapabileceğimiz kendi sunucumuz halime getirip aktif oyun açılımı yapıp insanlarla kavuşturabilir miyiz

Eklediğin son 3 video çalıştırılamıyor oynatılamıyor diyor ama
Sayfayı yenilemeniz lazım, ayrıca istediğiniz şeyleri yapabilirsiniz.

Geri