Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Metin2 Sıfırdan Altyapı Server Files Hazırlama Rehberi
son bir şey daha var bir hata alıyorum acaba çözebilmemiz mümkün olur mu ? Arkadaşlarla çabalıyoruz baya ilerledik ama bir türlü şurayı geçemiyoruz. Aldığımız hata altta. other_needed_headers.h birde pixel_position.h yok çok can sıkıyorlar. napmamız gerek ?
sunucuyu en son kurduğun source dosyaları ile mevcut mu yoksa sıfırdan izleyerek kurmak mı gerekiyor 14. Bölüme kadar izledim ona göre tekrardan başlayıp kurulum yapacağım
sunucuyu en son kurduğun source dosyaları ile mevcut mu yoksa sıfırdan izleyerek kurmak mı gerekiyor 14. Bölüme kadar izledim ona göre tekrardan başlayıp kurulum yapacağım
Merhaba arkadaşlar,
Bu konumuzda Metin2 Sıfırdan Altyapı Server Files Hazırlama Rehberi 'nde hazırladığımız filesin dosyalarını paylaşacağım. Eğer files oluşturmayı öğrenmek istiyorsanız bu konuyu görmezden gelip rehber konusunu takip edebilirsiniz.
Daha önce bir üyemiz benden izin alarak rehberin final dosyalarını paylaşmıştı. Konusuna buradan bakabilirsiniz.
Filesin kurulumuyla ilgili videolu rehbere ulaşmak için
Merhaba arkadaşlar,
Bu konumuzda Metin2 Sıfırdan Altyapı Server Files Hazırlama Rehberi 'nde hazırladığımız filesin dosyalarını paylaşacağım. Eğer files oluşturmayı öğrenmek istiyorsanız bu konuyu görmezden gelip rehber konusunu takip edebilirsiniz.
Daha önce bir üyemiz benden izin alarak rehberin final dosyalarını paylaşmıştı. Konusuna buradan bakabilirsiniz.
Filesin kurulumuyla ilgili videolu rehbere ulaşmak için
İndirme linkleri için beğenmelisin diyor takip ediyorum beğendim ama açılmadı . Birde bu senin kurduğun filesin son hali mi düzenlemeler değiştirmeler yapabileceğimiz kendi sunucumuz halime getirip aktif oyun açılımı yapıp insanlarla kavuşturabilir miyiz
Eklediğin son 3 video çalıştırılamıyor oynatılamıyor diyor ama
Bu serinin devamı ve güncel hali için şu konuya bakabilirsiniz. Bu seri ile oluşturduğum dosyalardan devam ederek 2025/2026 yılında güncellemeleri anlatıyorum.
5 sene önce sıfırdan files oluşturmayı anlattığım şu serinin üzerinden baya bi zaman geçti. Bu kadar zaman geçmesinin üzerinden hala aktif bir şekilde ziyaret edildiği için bende tekrardan güncel hale getirmek istiyorum. Devamlılığı korumak adına bunların nasıl yapılacağını yine videolu rehber olarak anlatmaya karar verdim. Böylelikle bu dosyaları kullanmak isteyenler için güncel hali olacak. Ayrıca bu filesi veya farklı bir filesi güncellemek isteyenler için güncel rehber kaynağı olacak. Bu rehberi hazırlamadan önce çalışmalarımı anlattığım geliştirme günlüğünü okumak isterseniz...
Artık güncel konu bu olduğu için bu konuyu sabitten indiriyorum.
İndirme linkleri için beğenmelisin diyor takip ediyorum beğendim ama açılmadı . Birde bu senin kurduğun filesin son hali mi düzenlemeler değiştirmeler yapabileceğimiz kendi sunucumuz halime getirip aktif oyun açılımı yapıp insanlarla kavuşturabilir miyiz
Eklediğin son 3 video çalıştırılamıyor oynatılamıyor diyor ama