elchikapu MT Üye MT Üye Mesaj 1.024 Çözümler 21 Beğeni 1.766 Puan 1.239 Ticaret Puanı 0 8 Mart 2024 #21 benimsinsen41 demiş ki: uygulamış halim eksik ekledim galiba Hepsini görmek için tıklayın... Fix 2 uyguladıysan çözülmesi gerekiyor.
benimsinsen41 demiş ki: uygulamış halim eksik ekledim galiba Hepsini görmek için tıklayın... Fix 2 uyguladıysan çözülmesi gerekiyor.
benimsinsen41 Üye Üye Mesaj 144 Çözümler 7 Beğeni 376 Puan 799 Ticaret Puanı 0 8 Mart 2024 #22 ggns7 demiş ki: Bunlar nereye gidiyor böyle Hepsini görmek için tıklayın... sonsuz knk Dr Livesey demiş ki: Fix 2 uyguladıysan çözülmesi gerekiyor. Hepsini görmek için tıklayın... baştan kurdum çözdm knk eyvallah
ggns7 demiş ki: Bunlar nereye gidiyor böyle Hepsini görmek için tıklayın... sonsuz knk Dr Livesey demiş ki: Fix 2 uyguladıysan çözülmesi gerekiyor. Hepsini görmek için tıklayın... baştan kurdum çözdm knk eyvallah
isobey Üye Üye Mesaj 86 Çözümler 2 Beğeni 11 Puan 469 Ticaret Puanı 0 16 Mart 2024 #23 4 karakter sorununu ücretli çözebilecek varmı 5 karakter yaratılması gerekiyor
H hayripolat96 Üye Üye Mesaj 1 Beğeni 0 Puan 423 Ticaret Puanı 0 17 Şubat 2026 #24 psm sistemiyle uyumlumudur
nacromancer Üye Üye Mesaj 3 Beğeni 0 Puan 413 Ticaret Puanı 0 Dün 23:48 #25 Elinde link olan varsa rica ediyorum benimle paylaşabilir mi lütfen ?
YunusEmreOfficial Lyrion ¿ Moderatör Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 2.106 Çözümler 67 Beğeni 2.147 Puan 1.870 Ticaret Puanı 3 Bugün: 00:11 #26 nacromancer demiş ki: Elinde link olan varsa rica ediyorum benimle paylaşabilir mi lütfen ? Hepsini görmek için tıklayın... Linkler düzeltildi. Eklenen yeni dosyanın virüstotalide eklendi. Extra olarak konudan bağımsız yorumlar silindi. İyi kullanımlar dilerim.
nacromancer demiş ki: Elinde link olan varsa rica ediyorum benimle paylaşabilir mi lütfen ? Hepsini görmek için tıklayın... Linkler düzeltildi. Eklenen yeni dosyanın virüstotalide eklendi. Extra olarak konudan bağımsız yorumlar silindi. İyi kullanımlar dilerim.
nacromancer Üye Üye Mesaj 3 Beğeni 0 Puan 413 Ticaret Puanı 0 13 dakika önce #27 YunusEmreOfficial demiş ki: Linkler düzeltildi. Eklenen yeni dosyanın virüstotalide eklendi. Extra olarak konudan bağımsız yorumlar silindi. İyi kullanımlar dilerim. Hepsini görmek için tıklayın... Render sisteminin texture dosyaları var mı ?
YunusEmreOfficial demiş ki: Linkler düzeltildi. Eklenen yeni dosyanın virüstotalide eklendi. Extra olarak konudan bağımsız yorumlar silindi. İyi kullanımlar dilerim. Hepsini görmek için tıklayın... Render sisteminin texture dosyaları var mı ?