Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bu konuya uygun bir video çıkarmamışsınız sanırım bu işlerde yeni olduğum için önce filezilladan klasör oluşturulup sonra mı putty de komut uygulanacak pek fikrim yok bu konuda videonuz olduğundan dolayı baka baka yapmak istedim bir problem çıkarırmıydı?
Zaten konuda kurulumun yazılı anlatımı mevcut. Yazılı anlatımı uygulamanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Söz konusu files Metin2 Sıfırdan Altyapı Server Files Hazırlama Rehberi sırasında hazırlandı ve tüm adımlar videoda gösterildi.
Ne farkı var derseniz. daha düşük boyuta ek olarak katı arşiv boyutunu 128MB olarak ayarladım. Artık içinden bir dosya almak için tüm arşivi açmanıza gerek yok.
FreeBSD'de kullanmak isterseniz p7zip ile kullanabilirsiniz.
Buyurun adminim, isterseniz konuya ekleyebilirsiniz. Lzma2 algoritması ile sıkıştırılmış hali.
Alıntılarda özel içerikler gözükmez.
Ne farkı var derseniz. daha düşük boyuta ek olarak katı arşiv boyutunu 128MB olarak ayarladım. Artık içinden bir dosya almak için tüm arşivi açmanıza gerek yok.
FreeBSD'de kullanmak isterseniz p7zip ile kullanabilirsiniz.
2008'i bulamadım internette. Tek yapmak istediğim icon değişmek aslında. Siz default olarak ziple birleşecek exeye kendi iconunuzu koymuşsunuz. Resource Hack ile değişince de windows defender bazı oyuncularda torrenti siliyor direkt Yardımcı olabilir misiniz bu konuda?
Mevcut dosyalar ile Freebsd 9.3 sürümünde derlenir. Kodlarda düzenlemeler yaparak daha güncel sürümlere yükseltebilirsiniz. Metin2 Sıfırdan Altyapı Server Files Hazırlama Rehberi buradaki yükseltme videolarına bakarak nasıl yükseltileceğini öğrenebilirsiniz.
2014 yılında sızdırılan Metin2'nin client ve source dosyalarını Kraizy.tgz içinde bulabilirsiniz.
Kendi filesinizi geliştirmek isterseniz eklentisiz kaynak kodları bunlardır. Kodları kullanabilmek için güncelleştirme yapmanız gerekiyor.
Bazen üzerinde çalıştığım projemde hata kontrol etmek için oyunun orijinal dosyalarıyla kıyaslama yapmak istiyorum. Ancak 2014 yılında sızdırılan Kraizy.tgz hem Windows'ta çok uzun sürede arşivden çıkarılabiliyor hem de içinde çok fazla yer kaplayan .obj gibi geçici Visual Studio dosyaları var. Ben de biraz boş zaman bulunca projeleri Visual Studio 2022 sürümüne güncelledim, geçici ve obsoleted dosyaları temizledim ve .tgz yerine Windows üzerinde çalışması, açılması ve arşivden çıkarması daha hızlı olan .7z ile arşivledim. Kaynak kodlarına hiç dokunmadım.