metin2 files navicat ve filezilla

• Konuyu açan Konuyu açan amosx
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 68

amosx

Yeni Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Herkese selamlar, navicat, filezilla gibi uygulamalarda tecrübe edinmek istiyorum. Deneyebileceğim kurcalayabileceğim bir files yok, bana önerebileceğiniz bir files var mıdır, nerede bu tecrübeyi edinip öğrenebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. <3

Navicat ve filezilla hakkında bilgi edinecek çok bişey yok. Bu işte bilgi edinmeye Python, C++ ile başlamalısın. Bununla alakalı eğitici videolar var. Forumumuzda mesela @Whistle ‘nin Burada ki konusuna giderek önce files kurulumu ile başlayabilirsin.

Navicat ve filezilla hakkında bilgi edinecek çok bişey yok. Bu işte bilgi edinmeye Python, C++ ile başlamalısın. Bununla alakalı eğitici videolar var. Forumumuzda mesela @Whistle ‘nin Burada ki konusuna giderek önce files kurulumu ile başlayabilirsin.
evet onlara da başlamak istiyorum, fakat ilk olarak onları görüp kullanmayı denemek istiyorum. o yüzden files bulmak istedim

evet onlara da başlamak istiyorum, fakat ilk olarak onları görüp kullanmayı denemek istiyorum. o yüzden files bulmak istedim
Hala vazgeçmek için fırsatın var. Hazır onlarıda bilmiyoken hiç girme bu işlere sonra çıkamıyosun. 😂😂
Şaka bi yana öğrenmek istiyosan başla bir yerden onları öğrenmek için herhangi bir filesi indir virtual box kur onunla localde çalışırsın zaten gerisi araştırdıkça gelir.

Geri