Metin2 Bufferoverflow Fix - Mouseye sert basan lamer fixi

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Çok güzell :)) bak ne güzel de tanıyormuşsun beni valla çok da güzel paralar kazandım kazanmaya da devam ediyorum demekki neymiş ben seni tanımıyorum ama sen beni çok güzel tanıyormşsun afferin böyle devam et <3 aktif oyununu oynatta görelim herkesesallayan2 aç güzel tut
Ben kimseye sallamıyorum, gördüğümü söylüyorum.
“Kazandım, kazanıyorum” demekle olmuyor bu işler. Gerçekten kazanan bu kadar ispat derdine düşmez.
Ortada düzgün bir sezon oyunun yok oyun core verse coreliler ne alaka diyecek kadar bilgin var hala bana laf yetiştirme derdindesin.
Zaman kaybısın yeminle bak seni bu beceriksizliğin ve ıq seviyenle başbaşa bırakıyorum. Tartışmayı severim ama seninle olacak iş değil.
:sadomazo:

La bebe zırlayan sen değil misin yok yazmadım etmedim diye sana kanıt atıyoruz işte, ayrıca ben senin gibi birşeyleri biliyorum ediyorum demiyorum bilgin olsun :) gerekirse parasını verir yaptırırız gerekirse dostlarımız abilerimiz kardeşlerimiz yapar gene mağdur olmayız, kanıt konusuna gelirsek ben yaptım desem yaptım derim zaten az bi susta işine bak zaten benimle tartışacak bir seviyede değilsin, sallayan2 açta oynayalım senin de beni takip ettiğin gibi seni takip ediyorum hatta takibe aldım hadi gene iyisin.

Yeni Eklenti:
====================

Screenshot_11.webp

Birkaç saat önce bu şahıs ulaştı, yine hexe mod gibi vur felan filan diye biraz artistlik yaptı arkadaşımın sv felan filan,,

Screenshot_12.webp

Screenshot_9.webp

İsim soy isim filan paylaşmasını istedim, çünkü hem iddialıydı, hexe ve diğer çocuk gibi inkar etmesine karşılık yayımlarım diye, hemde arkadaşım diyip başkasının serverine saldırtma ihtimaline karşı ama 3-5 saniyelik bir dalga gönderip hemen çektim.

Screenshot_5.webp

Screenshot_7.webp

Ve sonuç :

Screenshot_10.webp

Screenshot_13.webp

Son düzenleme:
Yeni Eklenti:
====================

Birkaç saat önce bu şahıs ulaştı, yine hexe mod gibi vur felan filan diye biraz artistlik yaptı arkadaşımın sv felan filan,,

İsim soy isim filan paylaşmasını istedim, çünkü hem iddialıydı, hexe ve diğer çocuk gibi inkar etmesine karşılık yayımlarım diye, hemde arkadaşım diyip başkasının serverine saldırtma ihtimaline karşı ama 3-5 saniyelik bir dalga gönderip hemen çektim.

Ve sonuç :

He he İsrail'i çökerttiniz
Ego laf sokma ben daha iyiyim
başka birşey yok
Ne gerek var ki ego ya.
Basit birisi olduğumu söyledim.
Ben sadece tam tersi fazla iddialılara deniyorum.
Ayrıca karakteristik bir konu üzerinde değiliz, eleştireceksen başka şeyleri eleştir.

Eğer kendi sunucunuzu veri merkezinde barındırıyorsanız mikrotik cihaz var ise çok kolay bir şekilde engellenebilir. Böyle kişiler sürekli gelip gider bu kişilere para vereceğinize cihaz satın alıp kendinize ait bir şekilde kurallar girebilirsiniz. Zaten büyük bir oyun sunucusu düşünüyorsanız bu cihaz fiyatları koymaz :)

Yani a kişisi aynı saldırıyı yapar sizden parayı alır bu sefer isim değiştirip b kişisi olarak tekrar gelir tekrar parayı alır ve böyle devam eder
1. Si, kimseden para almadım, talep etmedim, etmem de.
2. Si, Hiç bir şey bilmiyorsun, biliyor muşsun gibi konuşma, çünkü ha evinde kurmuşsun ha almanya da, almanya da olunca kural giremiyor musun.
3. Sü, Mikrotik cihazı ve firewall 'ı bir tek sen biliyorsun sunucu hizmeti sağlayanlar hiç bilmiyor akıllarına gelmemiş tühh...
4.Sü, (Bu yorumu okuyup, egoist diyenler toplanır şimdi, ama adamın yorumuna bakın SAÇMA VE İDDİALI

Ne gerek var ki ego ya.
Basit birisi olduğumu söyledim.
Ben sadece tam tersi fazla iddialılara deniyorum.
Ayrıca karakteristik bir konu üzerinde değiliz, eleştireceksen başka şeyleri eleştir.
Sana katılıyorum basit birisin.
kimse üstüne alınmadı sen niye üstüne alındın gevşek adam kendini iyi tanır
kaç gündür miletin karekteriyle ahlakıyla alakalı muhabetlere girisyorsun biri senin gevşek basit bir ergen oldugunu söyleyincede beni eleştirme başka şeyleri eleştir diyorsun neyi eleştireyim karı gibi dır dır dır herkese bir laf ebeliği ona laf yetiştireyim buna laf yetiştireyim eee anladık tamam kes sesini yeter
biraz ağır ol kendini taşı kıçını başını sağa sola vurmanın bir anlamı yok
bak ne güzel ucuz basit biri olduğununda farkındasın kes sesini git ne iş yapıyorsan yap metin2 tr mi saldırıyorsun putine trump mı saldırıyorsun evde kendi kendinemi saldırıyorsun ne yapıyorsan yap miletin başını bıdı bıdı yaparak daha fazla ağırtma
oyun çökertiyormuş codlamı yoksa dır dır ederek mi çökertiyorsun kes sesini artık
Sktr edin engelleyn gitsin sülük gibi yapıştı konuya gitmiş 1-2 tane açık bulmuş başımıza tayip kesildi
coddan moddan anlamam ama ahlaksız adamdan anlarım bu çocuk boş.

kaç gündür miletin karekteriyle ahlakıyla alakalı muhabetlere girisyorsun biri senin gevşek basit bir ergen oldugunu söyleyincede beni eleştirme başka şeyleri eleştir diyorsun neyi eleştireyim karı gibi dır dır dır herkese bir laf ebeliği ona laf yetiştireyim buna laf yetiştireyim eee anladık tamam kes sesini yeter
bak ne güzel ucuz basit biri olduğununda farkındasın kes sesini git ne iş yapıyorsan yap metin2 tr mi saldırıyorsun putine trump mı saldırıyorsun evde kendi kendinemi saldırıyorsun ne yapıyorsan yap miletin başını bıdı bıdı yaparak daha fazla ağırtma
oyun çökertiyormuş codlamı yoksa dır dır ederek mi çökertiyorsun kes sesini artık
Sktr edin engelleyn gitsin sülük gibi yapıştı konuya gitmiş 1-2 tane açık bulmuş başımıza tayip kesildi
çok fazla konuyu okumadım ama ya yaparsın yada yapamazsın kıvamındaki o yorumdan sonra çokda ciddiye alınmasının doğru olmadığını düşündüğüm hallice elemandır kendisi allahın kulları allahın cellatları allahın çiçekleri böcekleri şeklindeki cevapları ise kendisinin eski çağda takılı kalmış büyük ihtimalle kendisini tanrının kırbacı olarak niteleyen bak ben şöyle avrupaya yargı dağıtırım böyle yargı dağıtırım deyip böyle 8 yaşındaki çocukların yımrığını sıkıp gürüyünmü lan olum akıl sır erdiremezsiniz gücüme işte ayağınıza denk alın demesine benziyor ve askerler gazzeye deyen elemanlarla iq sunun hemen hemen aynı olduğunu düşündüğüm kişidir vinland saga çıkmasa dünyadaki ilk viking bendim diyecek adamdır çünkü kendisi sayısız harp görmüş ve yağma yapmıştır ayrıca savaş ganimetleri ise evindeki portatif çekmecededir

Ahlaktan bahseden ahlak bekçisi sen misin?
Ben zaten sessiz ilerliyordum senin gibi çekemeyenler konuyu açtı.
Ben gevşeksem sende GEVŞEK OĞLU GEVŞEKSİN
Koddan anlamıyorsan "S.Git" buralar sana göre değil.

Not: Kim hangi seviyede konuşursa onun seviyesinde cevap veririm, en azından banlanana kadar.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri