Hocam daha önce seninle de konuşmuştuk, dediğim gibi benim tarzım değil ama özellikle dış ülkelerde bu tür açıkları bulup ödül alan insanlar da haddinden fazla. Ama şu da var; biz zaten toplum olarak gelir düzeyi düşük insanlarız, kendimize bir çaba içinde kazanç sağlamaya çalışıyoruz ve hali ile bu tür yaklaşımlar bizlere göre değil, bu konuda anlıyorum.
Fakat farklı bir senaryo ile bakalım; küfür ve engel sonrası birkaç sunucu saldırı aldı ve hatırı sayılır sunucular olduğunu da biliyorum. Tek talihsiz olan yeni açılan sunucunun ilk gün saldırı almasıydı. Bunu dışarıdan bir başkası da yapabilirdi, hatta birden fazla kişi aynı anda da hiç aralıksız yapabilirdi. O gün belli bir saatten sonra atağı kestiğini de biliyorum. Düşünsene; listeye oynayan sunucusun yada yeni sunucu açtın ve sunucunu aynı anda birkaç makine atak yapıp indirdi? Bunu rekabet olarak da kullanabilecek insanlar var, öyle düşün.
Şuana kadar Metin2'den tek kuruş kazanmadım, çünkü hiç sunucu da açmadım, sistem de satmadım. Elimden geldiğince en iyi düzeltme ve paylaşımları ücretsiz vermeye çalışıyorum. Sağolsun sizin gibi emeğin ne olduğunu bilen arkadaşlar arada beğeni atıyor veya yorum yazıyor.
Örnek: Metin2 Hack sistemini tamamen bitirmek adına bir çalışma yapıyorum ve 1 aydan fazladır üzerinde çalışıyorum. Amacım insanlara yardımcı olabilmek. Maddi olarak bir gelirim olmuyor belki ama manevi olarak birileri dua etse yetiyor. Arada kendi düzelttiğim sistemleri veya grafikleri de oyunlarda sosyal medyada oynarlarken yada PVP de falan görüyorum; "Aaa bak bunun üzerine çalışmıştım" diyorum o bile mutlu ediyor

Mesela kendi sunucu çalışmam için kendime göre hazırladığım bu düzeltmeyi zaman zaman görüyorum gibi...
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi elinde Fury2 tarzı düello sistemi olan yada şu dosyadan sök diyebileceğiniz bir dosya var mı?
Vize haftasında kendime durduk yere macera aradım

) Yardım ve destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, sistemi kendime göre olabildiğince uyarlamaya çalıştım. Belki ihtiyacı olan olur diye de buraya atıyorum. Go'dan sonra bekleme süresini 2 saniye belirledim kimse gafil avlanmasın