- Neden birisi sürekli iftira atar ki, (Benim para istediğime dair) kanıt getir klavyeyi kullanma. (Getireceğin kanıt şu serverlerden olsun, aksi halde benimle alakası yok [
Ronin2 , RiaMt2 , M2009eu , M2009tr , Rumeli2 , Kuzey2 , Tuva2].
- Bu serverlerin, tümüyle öncesinde veya anlık küçük bir dalga göndererek iletişime geçmeden hiç bir şey yapılmadı, dönüş yapmasalar dahi devam ettirmedim, aksi halde kapatacak kadar ilerleyebilirdik.
- DC konuşmalarını cımbızladın, kendi mesajlarını sildin geldin konu açtın, ortalığı allak bullak ettin.- Sen geldin bana hadi tekrar saldır 100k para vereceğim dedin, artistlik yaptın, sonra mesajları yine sildin.
29279 eklentisini görüntüle
- Ben basit birisiyim, o kadar büyütülecek şeyler değil bunlar hakan, ama senden de basit değilim dir.
- Sözüm şu, bu camia da "Kaynak koda isim verilerek, kalite yüklenimi verilmiş, "mainline vs martysama vs owsap" bir kodun adı olamaz, bu açıkların hepsi her isim verdiğiniz fileste mevcuttur, belki GF de bile vardır, bu açıklar, ama orası gerçek hak sahibidir, tabiki asla gerçek hak sahibine bu tür şeyleri denemek istemiyorum.
- L2, L3, L4, L7 seviyelerinde, açıklardır, ddos şirketleri bunu engelleyemez, zaten her server ddos, pf, firewall kuruyor. (Amacım küçümsek değildir, çünkü ddos şirketi oyuncu takliti yapan birisini içeri almak zorundadır)
- İp engelleme felan da sökmeyecektir, çünkü milyonlarrrrca farklı ip-socks5 adresleri ile deneniyor, hangi birisini engelleyeceksin, engelleme motoru koyarsan da bir de oradan yük bindireceksin cpu ya

, tabiki bulduğum açıkların engellenme yöntemleri mevcuttur. (hexe farklı ipleri görünce beni kalabalık sandı tabiki oda haklı, yeni görüyor böyle şeyleri)
- Bir türkü 'de küçümsemeni hiç yakıştıramadım be hexe, bu işler sadece rus ve hintlerden çıkmıyormuş demek ki.
29280 eklentisini görüntüle
- Aslında pvp sahiplerine biraz da kızgınım belki böyle bir şeye girişim sebebi budur, her şeyin b*ku çıktı gibi her hafta sunucu açılıyor, 1 ay sonra oyun kapatıyor, artık mt2 ruhunu türkiyede öldürdüler gibi. işleri güçleri para ve sahtekarlık olmuş siteye 103bin online yazmak nedir ki, 1500 kişiden fazlası yok,
yok bot sistemi yok pm sistemi, yok pazar sistemi, saçma sapan mt2 ruhunun dışında şeyler filan/ YAPMAYIN ŞUNU YA, belkide artık av zamanı gelmiştir, olabilir mi? (Doğal seleksiyon gereği bir yırtıcı olmak zorundadır, belkide?
29281 eklentisini görüntüle
29284 eklentisini görüntüle
Belkide artık sadece botlarla oynamanın zamanı gelmiştir....