Merlis Tarzı Süre yüklemeli Oto Av Sistemi - Otomatik Pathfinder

• Konuyu açan Konuyu açan Raviel
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 309

Raviel

Gold Üye
Gold Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar,
Sistem Merlis'in süreli otomatik avı gibi çalışır(Onlarda 6 saat ücretsiz 6 saat nesne marketten satın alınarak yüklenebiliyor). Tamamen karaktere bağlı olarak çalışır.
- Oyuncuya her gün 00:00'da ücretsiz olarak 4 saat Metin oto av süresi verilir.
- Oyuncu dilediği zamanda Oto av'ı kullanabilir.
- Slot oto av süreyi etkilemez.
- Oyuncu Oto av nesnesiyle kendi oto avına toplamda 24 saat'e kadar süre yükleyebilir.
- Süre kontrolü tamamen server taraflı çalışır.
- Oto Av süre yükleme eşyaları 1/2/3/4/5/6 saat olarak ayrılacak.

Sistem tamamen yapay zekayla tasarlandı. Kullandığım modeller ChatGPT Codex 5.2 - Claude Opus 4.6

Sistemden ufak bir video:

UPDATE V2:

Öncelikle bana böyle güzel bir düzeltme fikrini paylaştığı konuyla verdiği için @Reached 'e çok teşekkür ederim.

Dün yaklaşık 1 saat içerisinde sıfırdan Pathfinder sistemi yazdım ve bunu oto ava uyarladım. Şu anda yalnızca Oto Av hedef bulamadığında veya bir hedefe giderken yolu hesaplayarak yapıyor. ATTRIBUTE_BLOCK olan yerler zaten Metin2'de hazır olduğundan sistemi yazmak epey kolay oldu. Sadece Objeler, Dağ tepeleri/kenarları gibi yerler özellikle daha kısa tepelerde sorun yaşıyordu. Onlarıda hallettim sayılır. Şu anda neredeyse kusursuz çalışıyor. Bunu umarım minimapte tıklamalı olarakta götüreceğim(Fikir için teşekkürler Hocam @Tengrist ).

Kısa bir test videosu koydum özellikle Kızıl Ormanda deniyorum ki engelleri daha net ve daha iyi görebileyim. Örümcek Zindanı ve Sürgün Mağarasındada testlerde başarılı oldu şimdiye kadar.

Kulladığım yapay zeka modeli: Claude Opus 4.6

İyi seyirler:

Hayır kesinlikle ben klavyeden tuşa basmıyorum :D

Son düzenleme:
Adalet yazması dışında başarılı :)
Bütün Client ve FPS tarafında optimizasyonları kendisi yaptı Client ve Server 64 bit tamamen. Onunda emeği var files üzerinde kendisiyle hiç bir sorun yaşamadım hatta ekstra ekstra olarak bir çok şey ekledi. Alacağınız hizmetin ne olduğunu iyi bilen biriyseniz bence herhangi bir sorun olacağınıda sanmıyorum. Kendisi yasaklandı ancak yönetimin kararı saygı duyarım. Benimle olan alışverişinde hiç bir sorun yoktu.

Yorumunuz için teşekkür ederim umarım çok daha güzel sistemlerde paylaşıcam. :)

Bahsettiğin kişi dolandırıcılıktan banlandı. Bunu savunacaksan buyur dinleyelim kendisininin bile savunma yapamadıgını konuyu.

Kim kimin musterisi, profilinde mi yaziyor? Bana boyle iddialarla gelme. Somut bir kanıt sunarsan cevabini alirsin.
Uz1'nin açtığı şikayet konusunun üstünden bir kaç saat geçmeden damlayıp yazan değil misin sen? :D
Umrumda değil bu arada kimin ban yiyip yemediği, buradayken tavır almıyorsan arkasındanda alma.

Hocam, konu zaten birinin banlanıp banlanmaması ya da benzeri bir mesele değil. Lütfen yanlış anlama; amacım drama yaratmak ya da ortamı germek değil.

Sonuçta birine karşı kişisel bir kırgınlığın veya kızgınlığın olabilir, bu çok insani. Ama kişi zaten banlanmış ve ortamdan uzaklaşmışken, bu duyguları ima yoluyla ya da drama yaratabilecek yorumlarla dile getirmek bu tarz dramaları tetikliyor ve ortaya liseli gruplaşması gibi bir örgüt çıkıyor. Çünkü o kişinin iyi anlaştığı, memnun ettiği müşterileri de mutlaka olmuştur.

Hayat gerçekten kısa. Kin ve kibir bir süre sonra en çok insanın kendisine zarar veriyor. Ben de dört dörtlük biri değilim; hepimiz insanız ve duygusal varlıklarız. Ama bu tarz duygularla hareket edildiğinde olan yine topluluğa ve asgari ücretini kaybeden kişiye oluyor. Müşteri de de bence sorun var ne dediğini bilmiyor neyle uğraştığından bir haber , satıcıda da var tabi sorun , ben olsam direkt tüketici hakem heyetine başvururdum ve daha sonra savcılık , forumu da es geçmemek lazım her zaman söylüyorum; herkesin satış yapmasına izin verilmemeli. Bir hizmet alım satımında çok basit sistemlerle bu sorunu %80 çözmek mümkün.

aslında bu konu şöyle ;
Jean Jacques Rousseau amcamızın hizmet sözleşmesi kitabında geleceğin bir çok hukukunu şekillendirdiği ve günümüz hukuk sisteminde kullanılan düşünceleri var, fakat bu adamın yaşantısına baktığımızda çocuklarını sokağa bırakıyor , hırsızlık da yapıyor. Tabi sonra itiraflarım adlı kitabını yayınlıyor. çok saçma örnek olmuş olabilir bu ne anlatıyor demezsiniz umarım :D Aklıma bu geldi :ROFLMAO: veya tam zıttı karl marx ın komünist manifestosu ve yaşantısı..

Yani diyeceğim o ki drama ve duygular yerine hareket edilmesinden ziyade direkt konudaki ana soruna odaklanmak lazım.

Uz1'nin açtığı şikayet konusunun üstünden bir kaç saat geçmeden damlayıp yazan değil misin sen? :D
Umrumda değil bu arada kimin ban yiyip yemediği, buradayken tavır almıyorsan arkasındanda alma.
Konularda direk tavrını belli etmek sınırlı ya kardeşim o yüzden olabilir mi ? BU KONUDA olduğu gibi adama çözüldü işaretlettirip yol verilecekti. (2 yerden mesaj atıldı adama kaldır şikayeti çözüldü işaretle gibi.) Aynı taktiğin kullanılacagını bildiğim için yazdım konuda nasıl ilerlemesinde yardımcı oldum en ufak yalan beyanda yok zaten ortada. (Yorumunu beğenen arkadaşa da selam söylüyorum o anlar.)

Son düzenleme:
Hocam, konu zaten birinin banlanıp banlanmaması ya da benzeri bir mesele değil. Lütfen yanlış anlama; amacım drama yaratmak ya da ortamı germek değil.

Sonuçta birine karşı kişisel bir kırgınlığın veya kızgınlığın olabilir, bu çok insani. Ama kişi zaten banlanmış ve ortamdan uzaklaşmışken, bu duyguları ima yoluyla ya da drama yaratabilecek yorumlarla dile getirmek bu tarz dramaları tetikliyor ve ortaya liseli gruplaşması gibi bir örgüt çıkıyor. Çünkü o kişinin iyi anlaştığı, memnun ettiği müşterileri de mutlaka olmuştur.

Hayat gerçekten kısa. Kin ve kibir bir süre sonra en çok insanın kendisine zarar veriyor. Ben de dört dörtlük biri değilim; hepimiz insanız ve duygusal varlıklarız. Ama bu tarz duygularla hareket edildiğinde olan yine topluluğa ve asgari ücretini kaybeden kişiye oluyor. Müşteri de de bence sorun var ne dediğini bilmiyor neyle uğraştığından bir haber , satıcıda da var tabi sorun , ben olsam direkt tüketici hakem heyetine başvururdum ve daha sonra savcılık , forumu da es geçmemek lazım her zaman söylüyorum; herkesin satış yapmasına izin verilmemeli. Bir hizmet alım satımında çok basit sistemlerle bu sorunu %80 çözmek mümkün.

aslında bu konu şöyle ;
Jean Jacques Rousseau amcamızın hizmet sözleşmesi kitabında geleceğin bir çok hukukunu şekillendirdiği ve günümüz hukuk sisteminde kullanılan düşünceleri var, fakat bu adamın yaşantısına baktığımızda çocuklarını sokağa bırakıyor , hırsızlık da yapıyor. Tabi sonra itiraflarım adlı kitabını yayınlıyor. çok saçma örnek olmuş olabilir bu ne anlatıyor demezsiniz umarım :D Aklıma bu geldi :ROFLMAO: veya tam zıttı karl marx ın komünist manifestosu ve yaşantısı..

Yani diyeceğim o ki drama ve duygular yerine hareket edilmesinden ziyade direkt konudaki ana soruna odaklanmak lazım.
hayat gerçekten içtiğim çayların toplamından bile daha kısa lanet olsun göz yaşlarıma hakim olamadım okurken :cry:

hayat gerçekten içtiğim çayların toplamından bile daha kısa lanet olsun göz yaşlarıma hakim olamadım okurken :cry:

Öyle hocam walla geçen bir dramada bulundum ben net şekilde eleştirimi yapabildim tungaya karşı bir kızgınlığım veya tanışıklığımda yok asla, ama çeyrek asırdır süren bir mevzu var ortada. Kitlenin neden böyle olduğunu sadece suçu kitleye yüklemek yerine birazda kendimizde arasak sorun ortadan çok net kalkacak. Yani öyle şeylere tanık oluyorum ki kin beslememek elde değil.

Garip bir hava var böyle bu havayı değiştirmeye kalksan birden fırtınalar çakacakmış gibi bir his, tüyleri ürperiyor insanın.

Örneğin geçenlerde yazdığım şeyler çok rahatsız edici olmuş olmalı ki şahsın biri bana sen neden sürekli yorum yapıyorsun seni tahmin edebiliyorum şişko bir şeysin sen filan diyor :D yani meet de yüz yüze gelsek sandığı gibi olmadığını anlayacak veya kendisinin alnında daha ergenlik sivilcesi bitmemiş.. Kısacası çok garip bir hava var.

Geri