Server-Side Bot Kontrol Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan kirici44
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 101

kirici44

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0

🛡️ Server-Side Bot Kontrol Sistemi​

Bu sistem, klasik pack tabanlı "resim seçme" yöntemlerinin aksine, doğrudan server seviyesine işlenmiş, aşılması imkansız bir güvenlik kalkanıdır.

🚀 Öne Çıkan Özellikler​

• Modulo-5 Dinamik Doğrulama Algoritması:
    • Doğrulama ekranındaki sayılar rastgele değil, sunucu ve Python arasında senkronize bir matematiksel algoritma (Modulo-5) ile üretilir.
    • Botların butonları okuma veya sayıları tahmin etme ihtimalini matematiksel olarak ortadan kaldırır.
  • Sunucu Taraflı "Hard-Lock" Kısıtlamaları:Doğrulama ekranı aktif olduğu anda sunucu şu engelleri devreye alır:
    • Hareket Kilidi: Karakter hareket etmeye çalışsa bile sunucu tarafından eski koordinatına geri ışınlanır.
    • Hasar (Damage) Engeli: Slotlara veya Metinlere vuruş yapılsa dahi, sunucu hasarı 0 (Sıfır) olarak işler.
    • Beceri (Skill) Engeli: Tüm beceri kullanımı devre dışı bırakılır.
    • Işınlanma Engeli: Oyuncunun portal kullanımı veya ışınlanma yüzüğü ile doğrulama ekranından kaçması engellenir.

🧠 Akıllı Tetikleme Mekanizması​

Sistem, oyuncuyu rahatsız etmeden sadece hedeflenen limitlere ulaşıldığında devreye girer:

• Metin Taşı Takibi: Her 25 metin (veya ayarlanabilir miktar) kesiminde doğrulama.
  • Canavar (Mob) Takibi: Her 250 yaratık (veya ayarlanabilir miktar) ölümünde doğrulama.
  • Balıkçılık Takibi: Balık botlarına karşı çekilen her 10 başarılı balıkta bir kontrol.
  • vb.

🔐 Neden Bypass Edilemez?​

• Hafıza (Memory) Taramasına Karşı Bağışıklık: Botlar oyun hafızasındaki değerleri manipüle etse dahi, sunucu (Server) her paketi doğrular. Sunucu onayı olmadan karakterin koordinat veya hasar bilgisi asla değişmez.
  • Paket Saldırısı (Packet Injection) İmkansız: /bot_x gibi komutlar sunucu tarafında saklanan gizli bir xxIndex ile eşleşmek zorundadır. Rastgele paket göndererek doğrulamayı geçmek imkansızdır.
  • OCR (Görsel Okuma) Koruması: Butonlar dinamik olarak yer değiştirir. Modulo algoritması ile harmanlanmış bu yapı, görsel tarama yapan botların hedefi şaşırmasını sağlar.

💻 Teknik Avantajlar​

• Düşük Kaynak Tüketimi: CPU/RAM ek yük bindirmez.
  • Bütünleşik Koruma: Sadece pack üzerinden değil, Game ve Client source üzerinden tam entegrasyon.

Zamanında oyunların çoğunda bu tarz korumaları rahatlıkla aştım OCR ile değil direkt olarak gemini'nin AI modeline okutarak seçtiriyordum. Bu sebeple bu tarz korumalar özellikle yazı olanlar rahatlıkla geçilebiliyor belki görselleştirirseniz daha sağlıklı olur. Ayrıca gemini'de ücretli değildi bot kontrolü için kullandığım model 1.5 olması lazım sanırım.

Ayrıca belirli sayılardan sonra değilde rastgele çıkması bot kontrolün daha sağlıklı düşünsenize bir sayı belirlediniz ve hile yapmak isteyen kişi eliyle sayarak buldu bunu ve kendi kodununuda ona göre ayarladı.

Zamanında oyunların çoğunda bu tarz korumaları rahatlıkla aştım OCR ile değil direkt olarak gemini'nin AI modeline okutarak seçtiriyordum. Bu sebeple bu tarz korumalar özellikle yazı olanlar rahatlıkla geçilebiliyor belki görselleştirirseniz daha sağlıklı olur. Ayrıca gemini'de ücretli değildi bot kontrolü için kullandığım model 1.5 olması lazım sanırım.

Ayrıca belirli sayılardan sonra değilde rastgele çıkması bot kontrolün daha sağlıklı düşünsenize bir sayı belirlediniz ve hile yapmak isteyen kişi eliyle sayarak buldu bunu ve kendi kodununuda ona göre ayarladı.
İşte bulamıyorlar algoritmamı matematiksel olarak çözemeyecekleri için bu kırılmaz yapıyor arzu edersen bilgisayarıma bağlanarak kırmayı deneyebilirsin.

İşte bulamıyorlar algoritmamı matematiksel olarak çözemeyecekleri için bu kırılmaz yapıyor arzu edersen bilgisayarıma bağlanarak kırmayı deneyebilirsin.
Videonuzda gördüğüm kadarıyla söylüyorum 3 seçenekten birini okuyarak seçiyorsunuz. Yapay zekalar görsel çözümleme konusunda neredeyse insan kadar başarılı. O sebeple ekran görüntüsü alarak nereye tıklayacağını bildikten sonra basılı tutmasıda rahatlıkla tamamlanabilir. OCR ile ekran görüntüsü çözdürmediğim için alınan ekran görüntüsü yapay zekaya gidiyor. Ve dediğim gibi ekstra bir ücreti yok. Ekranda herhangi matematiksel algoritma göremedim tam olarak ekran görüntüsü aldığınızda bambaşka bir resim mi çıkıyor

Videonuzda gördüğüm kadarıyla söylüyorum 3 seçenekten birini okuyarak seçiyorsunuz. Yapay zekalar görsel çözümleme konusunda neredeyse insan kadar başarılı. O sebeple ekran görüntüsü alarak nereye tıklayacağını bildikten sonra basılı tutmasıda rahatlıkla tamamlanabilir. OCR ile ekran görüntüsü çözdürmediğim için alınan ekran görüntüsü yapay zekaya gidiyor. Ve dediğim gibi ekstra bir ücreti yok. Ekranda herhangi matematiksel algoritma göremedim tam olarak ekran görüntüsü aldığınızda bambaşka bir resim mi çıkıyor
Yapay zeka resimdeki sayıyı okuyabilir ama o sayının neden Turuncu anlamına geldiğini bilemez. Matematiksel algoritma Modulo-5 görselin içinde değil, kodun arkasındaki mantıktadır. AI '4456 ' sayısını gördüğünde bunun Turuncu olduğunu bilmesi için önce benim gizli algoritmamı çözmesi gerekir. Ekran görüntüsü almak botu kurtarmaz, çünkü mantığı bilmeyen bir AI sadece 3 seçenek arasında zar atmış olur.

Geri