Çözüldü Merhabalar Hiç bir binek aktif değil

• Konuyu açan Konuyu açan yaman025
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 99
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

yaman025

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar Altyapiserver kurulumu yaptım yalnız şöyle bir sorun var hiç bir bineğe binilmiyor veya at çağrılmıyor ekstra olarak da 5 seviyeye ulaşıldığında hiç bir beceri ögretmeni questi yada direkt gidip tıkladıgında bile etkileşim olmuyor nereden hangı dosyaları duzenlemelıyım bilgi verirmsiniz ?

Çözüm
Benim diğer yorumlarınızdan da anladığım kadarıyla sıfırdan başlamışsınız ve unix temelli işletim sistemleri hakkında bir tecrübeniz yok. O yüzden FreeBSD işletim sistemini kullanmak size zor geliyor. Benim tavsiyem bu konuda paylaştığım dosyaları kullanın. Windows üzerinde çok daha rahat çalışır ve metin2 projesine hakim olmaya başlarsınız. Questleri kolayca delemeniz için de admin panel scriptinde bir seçenek var.

Evet izlenimlerinizde çok haklısınız. Lakin herşeyi sıfırdan kodlayıp tecrübe ederek öğrenmek istiyorum bu nedenle hazır bir kurulum yerine kendim kodlama yaparak yada birşeyleri düzenleyerek sıfırdan ilerlemek...
konu ile alakalı herhangi bir link veya video varmı acaba ?
Benim diğer yorumlarınızdan da anladığım kadarıyla sıfırdan başlamışsınız ve unix temelli işletim sistemleri hakkında bir tecrübeniz yok. O yüzden FreeBSD işletim sistemini kullanmak size zor geliyor. Benim tavsiyem bu konuda paylaştığım dosyaları kullanın. Windows üzerinde çok daha rahat çalışır ve metin2 projesine hakim olmaya başlarsınız. Questleri kolayca delemeniz için de admin panel scriptinde bir seçenek var.

Evet izlenimlerinizde çok haklısınız. Lakin herşeyi sıfırdan kodlayıp tecrübe ederek öğrenmek istiyorum bu nedenle hazır bir kurulum yerine kendim kodlama yaparak yada birşeyleri düzenleyerek sıfırdan ilerlemek istiyorum. Bahsi geçen mount questi derledim ve nasıl derlenildiğini de öğrendim /quest bölümünden ./qc (derlenecek dosya ismi) ile aktif oluyor lakin hangi dosyada ne var bu konular ile alakalı oldukça tecrübesizim. Yinede ilginiz için teşekkür ediyorum.

Çözüm
Evet izlenimlerinizde çok haklısınız. Lakin herşeyi sıfırdan kodlayıp tecrübe ederek öğrenmek istiyorum bu nedenle hazır bir kurulum yerine kendim kodlama yaparak yada birşeyleri düzenleyerek sıfırdan ilerlemek istiyorum. Bahsi geçen mount questi derledim ve nasıl derlenildiğini de öğrendim /quest bölümünden ./qc (derlenecek dosya ismi) ile aktif oluyor lakin hangi dosyada ne var bu konular ile alakalı oldukça tecrübesizim. Yinede ilginiz için teşekkür ediyorum.
Rica ederim. Benim paylaştığım dosyalar sadece oyunu hızlıca çalışır hale getirebilmeniz için doğru dosya düzenine sahip dosyalar. Kodlarda bir kaç hata düzeltmesi dışında bir oynama yok. Oyunun temel haliyle kodlar, yani yine siz sıfırdan kodlayacaksınız.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri