Mavi Ruh Youtube Ait Tüm Eğitim Setleri

• Konuyu açan Konuyu açan BOZOK
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 310

BOZOK

𝐘 𝐌 𝐈 𝐑___𝐖 𝐎 𝐑 𝐊
Gold Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
1
Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizlerle Mavi Ruh Muhammed Hocamıza ait tüm eğitim videolarını paylaşmaya karar verdim. Bu videolar benim için gerçekten çok değerli. Uzun Yıllar Önce YouTube üzerinden indirip arşivimde sakladığım eğitim setleri bunlar Kendisinde Allah Razı Olsun Böyle Güzel Wideolar Sergilediği İçin Onun Ve Emegı Gecelerin Sayesınde Suan Kımse Mınnet Duymadan Yoldayız Umarım Sizlerde Öyle Olursunuz Teşekürler.

Yeni başlayan kardeşlerim için faydalı olacağını düşündüğümden dolayı paylaşmak istedim. Açıkçası kim nasıl görür, ne düşünür umurumda değil. Ben bu videolarla büyüdüm, bu videolar sayesinde kendimi geliştirdim.

Bu işe gönül vermiş, hevesi olan insanlara çok büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Videoları 1080p kaliteyle kendi tarafımda indirip düzenledim, izlemenizi özellikle tavsiye ederim.

Yeni başlayan herkese başarılar diliyorum.

50 Adet Wideo Mevcut Arsivlerde Dosya Büyük Oldugu İçin 2 Part Şekilde Ayırdım

Toplamda 6 Gb Bir Boyut Var Her 2 Arsivde İyi Kullanımlar Dilerim

Youtube Mmo Tutkunları Whistle Eray Hocamızında Setleri Paylasılacaktır Beklemede Kalınız.

Tarih = (19.01.2026) (19:15 )

PART = 1

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

PART = 2

Dosya Eklentileri

• 11.webp
    11.webp
    136,9 KB · Gösterim: 86
sahibinden izin aldın mı kafana göre paylaşıyon sağda solda?

sahibinden izin aldın mı kafana göre paylaşıyon sağda solda?
yaw hocam wıdeolar size aitmiş gibi ne konusuyorsunuz onu anlamadım kendısıne yazmısım zaten gereklı cevabı bana verır yada konu uygun degılse kapatılabılır sag sol dedıgınız olayda yokum sızler gıbı konu paylasılsa dahıl burdan bır tek paylasılır baska yerde paylasılmaz kımse almadıgı muddetce

İnternet bağlantısı üzerinden beğeni kasmaya çalışman gerçekten takdire şayan. Yakında “C++ öğrenme” videoları da gelir mi, onu da merakla bekliyoruz.:)

Şu adamı salın artık bu paylaşımı başkası yapsa bu kadar yüklenmezsiniz karakterinizi yitirmeyin. İsteyen istediğini paylaşsın sizi ilgilendiren durum ne burda onu anlamıyorum. Adamı bi rahat bırakın isteyen istediği gibi takılsın arkadaş bu kadar insanları küçümsemek yada laf atmak için çabalamayın

sorun değil paylaşabilirsin zaten amacım birilerinin öğrenmesini sağlamaktı

sorun değil paylaşabilirsin zaten amacım birilerinin öğrenmesini sağlamaktı
İzniniz İçin Teşekür Ederim Abi
Şu adamı salın artık bu paylaşımı başkası yapsa bu kadar yüklenmezsiniz karakterinizi yitirmeyin. İsteyen istediğini paylaşsın sizi ilgilendiren durum ne burda onu anlamıyorum. Adamı bi rahat bırakın isteyen istediği gibi takılsın arkadaş bu kadar insanları küçümsemek yada laf atmak için çabalamayın
Güzel Düşünceniz İçin Allh Razı Olsun Sizin Gibi İnsanlar Her Daim Var Olsun

Geri