Bulundu Martysama hk.

• Konuyu açan Konuyu açan ZEUS06
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 216
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulduğu için "Bulundu" öneki eklenmiştir. Eğer aynı materyalleri arıyorsanız yorumlara bakabilirsiniz. İstediğiniz materyallere bu konuda bulamadıysanız yeni konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

ZEUS06

Premium Üye
Premium Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Selamlar, bir süredir fazlaca zaman alan projeler nedeniyle forumda aktif olamadım. Bu süreçte ayrıca güncel sürüme geçebilmek ve güncellemeleri satın alabilmek adına marty ile iletişime geçmeye çalışıyordum. Ancak aylardır hiçbir şekilde cevap alamadığım için, son yaşanan olayların ardından bir süreliğine geri çekildiğini veya bu projesini tamamen sonlandırarak başka bir projeyle karşımıza çıkacağını düşünüyorum

Bu düşünceye göre, artık her yerde paylaşılan warez 5.8 sürüm dosyalarının paylaşılmasına engel bir durum yok gibi. Forumda daha önce paylaşılan bu konunun bağlantılarını hala elinde bulunduran arkadaşlar, eğer yukardaki düşünceme göre artık bir sorun teşkil etmeyecekse, bu başlık altında yeniden paylaşabilir mi? Amacım temiz fakat mümkünse shoplu/dil destekli versiyonun üzerindeki kodları incelemeye ve geliştirmeye devam etmek.

Gelebilecek bazı soruların önüne geçmek adına ön bir cevap olarak evet, farklı platformlarda aynı dosyaların paylaşıldığını görüyorum, fakat yaptığım incelemeler ve konuların yorumları bahsedildiği kadar temiz olmadıkları yönünde çoğu bilinçli bozularak veya değiştirilerek yeniden yüklenmiş. Bu tarz konularda mmotutkunları topluluğu bana diğer forumlara kıyasla çok daha samimi geliyor

Marty aslında hala hizmet vermeye devam ediyor, dönüş sağlamadıysa veya dosya satışı konularına cevap vermediyse muhtemelen ya yanlış mesajlar atıyorsunuz ya da kendisi yoğundur ha belki satmak istemiyor da olabilir. Şuanda yeni websitesinin hazırlığıyla uğraşıyor bir yandan da yeni güncellemesinin peşinde. Günümüzde aslında gerçekten fazla bir fiyata satılmadığını söylemek gerek, paylaşılmış dosyalardan ziyade her zaman güncellemelerinizi alabileceğiniz şekilde parasını verip almak çok daha mantıklı.
Ayrıca martysama alternatifi olarak @Mitachi 'nin altyapısı da çok çok başarılı, şuanda kampanya döneminde bence bir değerlendirin derim.

Marty aslında hala hizmet vermeye devam ediyor, dönüş sağlamadıysa veya dosya satışı konularına cevap vermediyse muhtemelen ya yanlış mesajlar atıyorsunuz ya da kendisi yoğundur ha belki satmak istemiyor da olabilir. Şuanda yeni websitesinin hazırlığıyla uğraşıyor bir yandan da yeni güncellemesinin peşinde. Günümüzde aslında gerçekten fazla bir fiyata satılmadığını söylemek gerek, paylaşılmış dosyalardan ziyade her zaman güncellemelerinizi alabileceğiniz şekilde parasını verip almak çok daha mantıklı.
Ayrıca martysama alternatifi olarak @Mitachi 'nin altyapısı da çok çok başarılı, şuanda kampanya döneminde bence bir değerlendirin derim.
Bilmiyorum bundan emin değilim, onunla yıllara dayanan uzun süreli bir sohbet geçmişim var daha önce kendim başta olmak üzere çoğu arkadaşıma ondan güncel sürümleri satın aldırmıştım. Fakat artık eskisi gibi değil mesajlarıma dönmüyor buda beni böyle bir düşünceye sürükledi yoksa elbette onun warezlerini kullanıp emeklerini hiçe saymaktansa ondan almayı tercih ederdim. Şuan zaten ücretiyle alınmış sürekli üzerinden oyun açılan bir sürüm var fakat ben son sürüme geçiş yapmaktan daha ziyade ilk baştaki amacım kodlarını okumak ve gelişme sürecini izlemekti.

Bulundu, martysamanın durumu için adminler tarafından kesin bir bilgi verilmemesi sebebi ile linki paylaşamıyorum.

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri