L LethalStrikeR Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 757 Çözümler 41 Beğeni 191 Puan 609 Ticaret Puanı 0 8 Ekim 2025 #1 Bana aktif çalışan martysamanın dc linkini atabilir misiniz
lmaohw https://valoduo.com.tr/ Gold Üye Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 688 Çözümler 37 Beğeni 840 Puan 919 Ticaret Puanı 0 8 Ekim 2025 #2 LethalStrikeR demiş ki: Bana aktif çalışan martysamanın dc linkini atabilir misiniz Hepsini görmek için tıklayın... Davet linki alamıyorum ama discordunda cevap vermiyor hocam ticketa vs. dcside şu : sama0001 Upvote 0 Downvote
LethalStrikeR demiş ki: Bana aktif çalışan martysamanın dc linkini atabilir misiniz Hepsini görmek için tıklayın... Davet linki alamıyorum ama discordunda cevap vermiyor hocam ticketa vs. dcside şu : sama0001
L LethalStrikeR Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 757 Çözümler 41 Beğeni 191 Puan 609 Ticaret Puanı 0 8 Ekim 2025 #3 lmaohw demiş ki: Davet linki alamıyorum ama discordunda cevap vermiyor hocam ticketa vs. dcside şu : sama0001 Hepsini görmek için tıklayın... Sf alıcam ulaşmam lazım. Yolladım ama büyük ihtimalle feedback alamam. Upvote 0 Downvote
lmaohw demiş ki: Davet linki alamıyorum ama discordunda cevap vermiyor hocam ticketa vs. dcside şu : sama0001 Hepsini görmek için tıklayın... Sf alıcam ulaşmam lazım. Yolladım ama büyük ihtimalle feedback alamam.
lmaohw https://valoduo.com.tr/ Gold Üye Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 688 Çözümler 37 Beğeni 840 Puan 919 Ticaret Puanı 0 8 Ekim 2025 #4 LethalStrikeR demiş ki: Sf alıcam ulaşmam lazım. Yolladım ama büyük ihtimalle feedback alamam. Hepsini görmek için tıklayın... Valla özeldende daha önce konuşmuştum ama 1 ay oldu yazalı cevap yok ticket açtım dcde onada cevap yok Upvote 0 Downvote
LethalStrikeR demiş ki: Sf alıcam ulaşmam lazım. Yolladım ama büyük ihtimalle feedback alamam. Hepsini görmek için tıklayın... Valla özeldende daha önce konuşmuştum ama 1 ay oldu yazalı cevap yok ticket açtım dcde onada cevap yok
harunkocer Platin Üye Platin Üye MT Üye Mesaj 306 Çözümler 6 Beğeni 342 Puan 830 Ticaret Puanı 1 8 Ekim 2025 #5 lmaohw demiş ki: Valla özeldende daha önce konuşmuştum ama 1 ay oldu yazalı cevap yok ticket açtım dcde onada cevap yok Hepsini görmek için tıklayın... Dükkanı kapattı gitti galiba Upvote 0 Downvote
lmaohw demiş ki: Valla özeldende daha önce konuşmuştum ama 1 ay oldu yazalı cevap yok ticket açtım dcde onada cevap yok Hepsini görmek için tıklayın... Dükkanı kapattı gitti galiba
L LethalStrikeR Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 757 Çözümler 41 Beğeni 191 Puan 609 Ticaret Puanı 0 8 Ekim 2025 #6 Öyleyse yapıcak bir şey yok. Upvote 0 Downvote