L LethalStrikeR Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 757 Çözümler 41 Beğeni 183 Puan 609 Ticaret Puanı 0 8 Ekim 2025 #1 Bana aktif çalışan martysamanın dc linkini atabilir misiniz
lmaohw Bir kalp bir kere sever. Premium Üye Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 679 Çözümler 36 Beğeni 674 Puan 919 Ticaret Puanı 0 8 Ekim 2025 #2 LethalStrikeR demiş ki: Bana aktif çalışan martysamanın dc linkini atabilir misiniz Hepsini görmek için tıklayın... Davet linki alamıyorum ama discordunda cevap vermiyor hocam ticketa vs. dcside şu : sama0001 Upvote 0 Downvote
LethalStrikeR demiş ki: Bana aktif çalışan martysamanın dc linkini atabilir misiniz Hepsini görmek için tıklayın... Davet linki alamıyorum ama discordunda cevap vermiyor hocam ticketa vs. dcside şu : sama0001
L LethalStrikeR Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 757 Çözümler 41 Beğeni 183 Puan 609 Ticaret Puanı 0 8 Ekim 2025 #3 lmaohw demiş ki: Davet linki alamıyorum ama discordunda cevap vermiyor hocam ticketa vs. dcside şu : sama0001 Hepsini görmek için tıklayın... Sf alıcam ulaşmam lazım. Yolladım ama büyük ihtimalle feedback alamam. Upvote 0 Downvote
lmaohw demiş ki: Davet linki alamıyorum ama discordunda cevap vermiyor hocam ticketa vs. dcside şu : sama0001 Hepsini görmek için tıklayın... Sf alıcam ulaşmam lazım. Yolladım ama büyük ihtimalle feedback alamam.
lmaohw Bir kalp bir kere sever. Premium Üye Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 679 Çözümler 36 Beğeni 674 Puan 919 Ticaret Puanı 0 8 Ekim 2025 #4 LethalStrikeR demiş ki: Sf alıcam ulaşmam lazım. Yolladım ama büyük ihtimalle feedback alamam. Hepsini görmek için tıklayın... Valla özeldende daha önce konuşmuştum ama 1 ay oldu yazalı cevap yok ticket açtım dcde onada cevap yok Upvote 0 Downvote
LethalStrikeR demiş ki: Sf alıcam ulaşmam lazım. Yolladım ama büyük ihtimalle feedback alamam. Hepsini görmek için tıklayın... Valla özeldende daha önce konuşmuştum ama 1 ay oldu yazalı cevap yok ticket açtım dcde onada cevap yok
harunkocer Üye Üye Mesaj 115 Çözümler 4 Beğeni 109 Puan 765 Ticaret Puanı 1 8 Ekim 2025 #5 lmaohw demiş ki: Valla özeldende daha önce konuşmuştum ama 1 ay oldu yazalı cevap yok ticket açtım dcde onada cevap yok Hepsini görmek için tıklayın... Dükkanı kapattı gitti galiba Upvote 0 Downvote
lmaohw demiş ki: Valla özeldende daha önce konuşmuştum ama 1 ay oldu yazalı cevap yok ticket açtım dcde onada cevap yok Hepsini görmek için tıklayın... Dükkanı kapattı gitti galiba
L LethalStrikeR Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 757 Çözümler 41 Beğeni 183 Puan 609 Ticaret Puanı 0 8 Ekim 2025 #6 Öyleyse yapıcak bir şey yok. Upvote 0 Downvote