- Ticaret Puanı
- 0
martysama 5.8 şaman uzaktan kükreme nasıl kapatılıyor bilgisi olan varmı ?
skili yakından atıyor ama işlemiyorKonudakilere ek olarak pc ve pc2 deki shamanın skill dosyasını eski bir dosya ile değiştirmen gerek görsel olarakda gelmesi için navideki skill proto ve locale içindeki skill txtleri de dahil . Herşeyi yaptıktan sonra syser kontrol et CFuncShoot hatası varmı bakarsın yoksa hayırlı olsun
pc ve pc2deki shaman skill dosyalarını eski bir packtan alıp kendi packına atman lazımskili yakından atıyor ama işlemiyor
ntpd_enable="YES"
ntpd_sync_on_start="YES"
puttye bu komutu yazman sunucunu saatini otomatik düzeltecektir ve 1.hatan tamamen ortadan kalkması lazım
Öneriniz için teşekkür ederim denemedim fakat sorunu tamamen çözeceğini zannetmiyorum. Çünkü sorun sadece pot aç kapat olayı değil. Dediğim gibi ch değiştirincede yaşanıyor bu olay. Farklı tetikleyen etkenler var mı başka bilmiyorum. Sorunun çözümü daha farklı yerde diye düşünüyorum dönüşmüş halde item kullanmayı engellemek yerinedönüşüm halinde iken pot aç kapa yapmasını engellemek için bir fix
char_item.cpp://bul if (item->GetID() == pAffect->dwFlag) //üstüne ekle if (IsPolymorphed()) { ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, ("<Sistem> Dönüşüm halindeyken otomatik potu kapatamazsın.")); return false; }
Dediğiniz yöntemi uyguladım birde o şekilde deneyeceğim. Fakat aklıma takılan olay bu şekilde TR'den girenler düzeliyorsa eğer yurtdışında saat farkı olanlarda nasıl çözümleniyor bu?
öyle yaptımpc ve pc2deki shaman skill dosyalarını eski bir packtan alıp kendi packına atman lazım
nasıl yapılması gerekiyor ki ?Oyle bişey değil sync ayarı lazım her fıleste var kımısı umursamıyor
bu dediklerini kendi marty filesimde denediğimde böyle bişey olmadığını fark ettim eklediğin birşey varsa gözden geçir1- Karakter senkron sorunu: Bu sorunu manuel olarak tetikleyemiyorum tam olarak neden yaşandığını bilmiyorum belki client uzun süre açık kalınca oluyordur belki başka nedendendir ama bazen bir karakterin konumu başka clientte yanlış gösteriyor. Hatta bir karakter bazen diğer clientte hiç gözükmediği oluyor. Clienti tamamen kapatıp açınca düzeliyor o anlık hata.
2- Dönüşüm hasar bug: Normalde karakterin metine saf hasarı 2k diyelim. Dönüşünce 4k oluyor. Dönüşmüş haldeyken mavi pot aç kapat yaparsa veya ch değişirse tekrar dönüşüm hasarı işliyor ve 6-7k ya çıkıyor hasarı.
bu dediklerini kendi marty filesimde denediğimde böyle bişey olmadığını fark ettim eklediğin birşey varsa gözden geçir
clientim dünden beri açık o şekilde denedim ama bir kaybolma olmadıBu gece forumdan bir arkadaşın desteği ile dönüşüm bugını çözdük. Hava kılıcının açık kalması nedeniyle oluyormuş. Sizde eğer dönüşüme girdiğinde hava kılıcı fixi atmadıysanız net olarak kesin vardır yanlış denemişsinizdir. Karakter senkronu test edilerek yapılabilen bir hata değil ki nasıl test ettiniz?
@brave siz nasıl yaptınız acaba ? 2 kat vurmasını engellediniz yoksa skillin özellikleri işleyecek şekildemi ayarladınız ?

Bende de aynı files var. 1. yazdıgın sorun dogru, client saati şaşıyor 10+ saat üzerinde ve artık karakter animasyonları calısmıyor. Herkes hile kullandıgını sanıyor birbirinin. Henüz çözüm bulamadım sadece sebebini öğrenebildim. Bir konu da açmıştım bunla ilgili, bilgisi olan biri denk gelmedi.1- Karakter senkron sorunu: Bu sorunu manuel olarak tetikleyemiyorum tam olarak neden yaşandığını bilmiyorum belki client uzun süre açık kalınca oluyordur belki başka nedendendir ama bazen bir karakterin konumu başka clientte yanlış gösteriyor. Hatta bir karakter bazen diğer clientte hiç gözükmediği oluyor. Clienti tamamen kapatıp açınca düzeliyor o anlık hata.
2- Dönüşüm hasar bug: Normalde karakterin metine saf hasarı 2k diyelim. Dönüşünce 4k oluyor. Dönüşmüş haldeyken mavi pot aç kapat yaparsa veya ch değişirse tekrar dönüşüm hasarı işliyor ve 6-7k ya çıkıyor hasarı.
Bu sorunla ilgili bilgisi olan biri yazsa da çözebilsek keşke.en doğrusu aslında dediğiniz gibi paylaşım gelir miDönüşüm bugu dediğiniz olay aslında hasar arttırmaya yarayan bir bug olduğunu düşünmüyorum. Hasarı olması gereken seviyeye getirdiğini düşünüyorum. Yani hava kılıcı basıp dönüşürseniz hava kılıcı yokmuş gibi vuracağı hasarı vuruyor. Pot açıp kapatınca hasar olması gereken seviyeye geliyor. Hatta pot açıp kapatmazsanız hava kılıcı sönünce olması gerekenden daha az bir hasara düşüyorsunuz. Ben hava kılıcı açmayı engellemedim. Hasar hesaplamasını düzelttim. Hava kılıcı açık dönüşünce hava kılıcından gelen hasar da doğru şekilde hesaplanıyor. Pot açıp kapatma gibi bir şey yapmana gerek kalmıyor. Hava kılıcı süresi bitince de hasarın düşüyor. Böyle düzelttim. O karaktere hava kılıcını verdiysek bu skillden faydalanabilmeli. Sonuçta şaman bufflarını kaldırmıyoruz değil mi.

yani ben martysama 5.8 ile oyun açtım böyle bi problem yaşamadım 98 99 oyun acıldı 65 250 oyun acıldı forumdaki martysama filesini kullanmıyorum lakin ben yaşamadım yani böyle bi sorun yaşamış olsam oynayan kisiler mutlaka böyle bi sorun var düzeltin diye bana gelirlerdi bana böyle bi sorunla gelen hiç olmadı yurt dışından oynayan oyuncularım vardı hiç bi sekilde böyle bi sorun var diye gelen olmadı bilemiyorum artıkDediğiniz yöntemi uyguladım birde o şekilde deneyeceğim. Fakat aklıma takılan olay bu şekilde TR'den girenler düzeliyorsa eğer yurtdışında saat farkı olanlarda nasıl çözümleniyor bu?
ben sana şaman skilinin uzaktan vurulma olayını çözerim forumdaki martysama 5.8 mi kullanıyorsunnasıl yapılması gerekiyor ki ?
evetben sana şaman skilinin uzaktan vurulma olayını çözerim forumdaki martysama 5.8 mi kullanıyorsun